Kartan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bu arada saskenin çakrasının da saçının şeklinde olması iyi güldürdü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Madara jutsu dan bahsederken, ayın ne olduğundan falan da bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dreagloth said: Gözü çıkacasılar. *çıkasıcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Tenhada kıstırırım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Tercihen Şemsi Paşa Pasajı, drea? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Eee yok mu bu hafta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 varda onemangada yok şu an. http://www.mangareader.net/93-43541-1/naruto/chapter-477.html burdan okuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Kartan said: Bu arada saskenin çakrasının da saçının şeklinde olması iyi güldürdü ^^ aynen ben de güldüm orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Aa kishi summonladığı kuşa da şaringan ekler diyordum beni hayal kırıklığına uğrattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 spoiler itachi ölmemiş olsa çok süper olurda muhtemelen genjutsu gibi bişeydir... yada herşey saskeyi kandırmak içindi ben aslında harbiden kötüyüm fln demesinde itachi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Itachi ölmemiş olsa güzel olmaz mıydı..Meğer sasuke'ye genjutsu yapmış falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 aslında itachide madara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dreagloth said: Gözü çıkacasılar. lol (tu) Wispy said: Aa kishi summonladığı kuşa da şaringan ekler diyordum beni hayal kırıklığına uğrattı ben bir an var sandım ilk çıkınca ahah ve kendi yorumum olarak da "YOK ARTIK LABRAN CEYMS" demek istiyorum bu bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Futbol bölümünde Sabri = Çizgi Dünyası bölümünde Naruto oldu bildiğin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 sasuke>=naruto+sabri+kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Kazım>Madara da, sasukeyle kıyaslamak gerçekten zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Sam said: dreagloth said: Gözü çıkacasılar. lol (tu) Wispy said: Aa kishi summonladığı kuşa da şaringan ekler diyordum beni hayal kırıklığına uğrattı ben bir an var sandım ilk çıkınca ahah ve kendi yorumum olarak da "YOK ARTIK LABRAN CEYMS" demek istiyorum bu bölüme. Aslında çok temiz olurdu, Itachiyle Sasuke bütün dünyayı kandırmış olsa, Itachi yaşıyor olsa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ya itachiye hangi ara kim res attı abi asdfasd boka sardı iyice bence sasuke+itachi danzoyu halledip duygusal bi intro yaparak konohaya dönerler naruto da onları kage olarak şehre affedip kabul edip saskeye sarılıcak (yaratıcılık fail zaten narutoda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Bence Sasuke Itachi'nin gözleri yemiş işte (bu olayı akıl bir türlü basmasa da), Itachi'nin gözler Itachi'nin Sasuke'ye bıraktığı güçle birleşmiş, Susano gibi Greater Summon: Itachi büyüsü almış Sasuke. Aklıma gelen en olası şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yonadime'nin naruto'ya yaptiginin sarisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mum_Chamber said: yonadime'nin naruto'ya yaptiginin sarisi This Keşke Itachi yaşıyor olsa, kurban keserim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yanlız itachi 1 kere susano yaptı öldü sasuke istediği zaman çıkarıyor oh ne güzel be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Bc Darkness > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 cado said: yanlız itachi 1 kere susano yaptı öldü sasuke istediği zaman çıkarıyor oh ne güzel be Darknessssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 daha ete kemiğe bile büründüremiyor ama, itachi full valorite vanq filan donatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar