ad3m Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Hakkaten epic olabilecek bir combatı baya bi hızlı sardılar ne olduğunu bile anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Hızlı sarılmış bir şey yok. Daha çok şey çıkar burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Ya 2-3 kere okudum oraları ama anlamadım, Byakuganlı adam ne yaptı, ne oldu ona. En son tuzağa düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sanırım aklının hapsolduğu kuklayı kesip son anda kendi vücuduna geçmeyi planlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 wispy byakuganlı gözü oymak istedi danzo'nun adamı ama koruyucu seal varmış gözde, yapamadı. bunun üzerine ağaca kılıcı sapladı, tam üzerine düşerken bedenine geri dönünce byakugan'lı kelle gidecek, kendisi de ölmeyecek. ama o adam da "zamanlamayı şaşırırsan aklını alırım" dedi. bakalım ne olacak ve evet, bence çok daha heyecanlı böyle akıl gerektiren dövüşler POWER LEVEL OVER 9000!!! dövüşlerinden heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sam sen de olmasan.. Tyvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sam said: evet, bence çok daha heyecanlı böyle akıl gerektiren dövüşler POWER LEVEL OVER 9000!!! dövüşlerinden heh katılıyorum, daha iyiydi o bölüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 472...Lan...Lan!!! noluyoz ya kilica bak uyusturucu bagimlisina donustu 2dk da yok artik...ne yanar doner kilicmis bu yaf...2dk da satti sahibini hahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 472 ahahaha kapici tekmesi super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ahhaha süper lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Dralnu said: 472 ahahaha kapici tekmesi super Ahaha öldürdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Birileri killer bee yi kurtarıcak bende. Şöyle düşünelim. Akatsukinin elinde 7 bijuu var. İyilerin tarafındaysa 5 kage + 2 jinchuuriki var. Anca öyle eşit olur tarafların gücü. Ondan killer bee kendi kurtulacak yada daha büyük ihtimalle biri onu kurtaracak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Kisame gidici gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 zaten öldürtse bee yi öldürtürdü.acaba ölecek mi diye bitirmezdi bölümü.dede-kage yetişcek gibi zaten bee ye bişi olrsa cok saçma olacak tek host naruto kalacak bence olmamalı böle bişey. bee başta garip gelsede bence başarılı bi karakter,hachibi ve hocasıyla diyalogları cok hoş, ölmemeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Tailed beast nasıl kullanılıyormuş sadece Bee'den öğrenebiliyoruz. Hayvanat kullanmayı açıklaması yönünden çok hoşuma giden bir karakter. Ayrıca Bee = Riddick. Fark eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Valla bilmiomda kisameyide öldürtmez gibi geliyor bana kishi heralde madara akacak kurtarmaya yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 lol aklıma hemen bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 İlk okuduğumda tsubasa gelmişti benim aklımada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 472 iyi de samehada neden geri veriyordu çakrayı acep, ilginç. böyle bee ölecekmiş gibi bölümü bitirdiğine göre bence kurtulma ihtimali yükseldi. kisame biter mi onu bilemiyorum gerçi, itaçi ile bile en eski zamanda gösterilen akatsuki üyesi. belki de biter. bir de anime son bölümlerini seyrederken aklıma tekrar konan'ın şu anda ne yaptığı sorusu geldi. bizimkilere yardım etse güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bee olmez bence neden olmez derseniz naruto gelip buna +30 approval yapicak sora bee den spec alicak 9 kuyruk kyuubi acicak... Achievement Unlocked : The Ultimate Transform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Dragon age i azaltmak lazım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ben hala bee ye güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sonuç belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Abi fight böyle bitmemeli ne yani kisamenin bütün olayı kılıcı mı? Ayrıca bee su elementine ezikti kisamenin böyle bir üstünlüğü var sanırım. Daha hiç teknik bile kullanmadı kisame böyle bitmez,bitmemeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bitmezz bee daha kılıcı alıp show yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar