Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

wispy

byakuganlı gözü oymak istedi danzo'nun adamı ama koruyucu seal varmış gözde, yapamadı. bunun üzerine ağaca kılıcı sapladı, tam üzerine düşerken bedenine geri dönünce byakugan'lı kelle gidecek, kendisi de ölmeyecek. ama o adam da "zamanlamayı şaşırırsan aklını alırım" dedi. bakalım ne olacak ve evet, bence çok daha heyecanlı böyle akıl gerektiren dövüşler POWER LEVEL OVER 9000!!! dövüşlerinden heh

Sosyal ağlarda paylaş

Birileri killer bee yi kurtarıcak bende. Şöyle düşünelim. Akatsukinin elinde 7 bijuu var. İyilerin tarafındaysa 5 kage + 2 jinchuuriki var. Anca öyle eşit olur tarafların gücü. Ondan killer bee kendi kurtulacak yada daha büyük ihtimalle biri onu kurtaracak diyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

zaten öldürtse bee yi öldürtürdü.acaba ölecek mi diye bitirmezdi bölümü.dede-kage yetişcek gibi
zaten bee ye bişi olrsa cok saçma olacak tek host naruto kalacak bence olmamalı böle bişey.
bee başta garip gelsede bence başarılı bi karakter,hachibi ve hocasıyla diyalogları cok hoş, ölmemeli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

472

iyi de samehada neden geri veriyordu çakrayı acep, ilginç. böyle bee ölecekmiş gibi bölümü bitirdiğine göre bence kurtulma ihtimali yükseldi. kisame biter mi onu bilemiyorum gerçi, itaçi ile bile en eski zamanda gösterilen akatsuki üyesi. belki de biter.

bir de anime son bölümlerini seyrederken aklıma tekrar konan'ın şu anda ne yaptığı sorusu geldi. bizimkilere yardım etse güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...