aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sage modeu var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Sam said: bu göz muhabbeti üzerine aklıma şahane kekkei genkai fikri geldi. nazar boncuğu gözlü biri çıksın, sasucke'ye "vay ne kral olmuşsun" deyip nazar değirsin. bütün güçlerini kaybetsin. (tu) sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 O degilde AQuila. Deidara ne deme. CONS ÇARPAR. yada Flying Spaghetti Monster, artık hangisine denk gelirsen. O degilde bu hafta Naruto Bleach in gölgesinde kalcak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Deidara nedir ya Orochimaru'nun yanında adının anılmaması lazım :) bknz : Subarashi yada Sugoi dedikten sonra Orochun dil ile yüzünü yalama modu > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 valla o yalanmasına bitiyorum ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Hayır nedir bu göz olayı anlamadım gitti.Tarkan filmlerinde olduğu gibi sok 2 parmağı göze olsun bitsin :D göz möz kalmaz yumurta akı gibi akar valla.onun bunun gözü değişip duruyo nedir yani göz fetishi midir nedir bu kishi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 oldu hemen de parmaklarını sokabiliyorlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Gözüne kum at olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Pain daha az emo/whiny olsa, backgroundu daha iyi oturtulsa daha başarılı bir karater olurmuş. deidara'nın o kadar derine inilebilecek bir kalibrede değil, üzgünüm. yoo değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Background denince orochimaru'nun da sadece bir sahnede geçmişinden bahsediliyordu (sandaimeyle mezar başındaki konuşması) ,en sağlam backgroundlu villain derseniz sasori'yi tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Gaap said: O degilde AQuila. Deidara ne deme. CONS ÇARPAR. yada Flying Spaghetti Monster, artık hangisine denk gelirsen. O degilde bu hafta Naruto Bleach in gölgesinde kalcak sanki. deidara, pain, orochi, jiraiya veya itachiyle karsilastirilicak bi adam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 deidara cok salak sig bir karakter cinsiyeti sesini duymadan anlasilamicyak derecede feminen oldugundan kizlar seviyor fanarti pompaliyorlar itachi gene biraz derinligi olan bir karakterdi, iantla evil gibi resmedilip sonradan "aaa iyi adammis" da degil, gri bir karakter sonucta herif ailesini kesti kitir kitir zaten gercekci akrakter ayratmanin formuludur bu, hicbri insan %100 iyi veya kotu olamaz herkezin karanlik yanlari vardir, cani dedigimiz insanlarin bile kibar ve zarif yanlari vardir, insan olmak budur zaten orochimaru gecmisi cok iyi islendi, kucuklukleri sannin donemleri deneyleri filan, orjinal bir kotu adamdi erochimaru dunyayi ele gecirme fantezisinin disinda hariket edip kotu olmayi basarabiliyordu hinata gene cok guclu bir karakter, ailesinin durumu kendi ic dunyasi ve neji ile olan iliskileri filan sahane anlatildi gercekci olmayi soyle boyle basarabildi sakura cok basarisiz bir karakter, goruntu sekil tarz vs hastasiyim ama hatun o kadar sigki melihin ankaraya yaptigi sulari akmiyan sus havuzlari sakuradan daha derindir background u yok garibim naruto gibi, herkesin ailesi ve ailesinden aldiklari belliyken sakuranin aileside yok, cocuklugunda hinatadan bile sonuk bi karakterken ino ile arkadaslik yapmis o kadar ki comic relief INNER SAKURA haric hicbri halti yok timeskip oncesi SASKE KUUUUUN (ki orihimenin "kurosaki-kun!" uyla kapisir) diye gezip yetersizligi ile yasiyan bir karakterdi, serinin en gereksiz hatunu oldugu soylenen tenten bile yuruyen cephanelik gibi gezerken sakura kakashi nin "genjutsu type bu" hedesinden oteye gidemedi (ki genjutsu type da "taijutsu yapmaya gucu ninjutsu yapmaya yetenegi yetmez a.k.a. HATUN KARAKTER) trait i narutoda timeskip sonrasi tsunade ne ogretti ise onla (plus ikinci HATUN KARAKTER traiti olan medical ninca) goturdu baskada bir halt aayramadi hatat timeskip oncesi icin su stupid sakura triologyi veriyimde gulun az :p http://www.youtube.com/watch?v=cwHNDitmBtw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 biliyorum surda efsane muhabbet kacırıyorum ama okumıycam mangayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 oku kurtul HDD de kapladigi yere yazik ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yok lan o kadar efsane değil merak etme sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kimi karakterler özellikle seslendirmeleri ve temaları ilginç ise onunla öne çıkıyor, deidara tamamen öyle bir karakter mesela. "GEIJUTSU WA BAUKATSU DAA! KAAAATSS!!!" ve elbette "hebele hödölö.. hnn!" bunlar yeter, gidip de itaçi gibi o kadar geçmiş hazırlanıp sıfır silik, tek esprisi olmayan bir karaktere gene tercih ederim haftanın 7, yılın 365 günü. ki adamı ölene kadar beğenmedim. sasori'nin geçmişi güzeldi ama ne oldu da mazlum-der başkanlığından o hale geldi, orada bağlanmamış eksik bir kısım var. hala bekliyorum ileride birinin hikayesini anlatırken bağlanmasını. oroçi zaten bir fenomen, geçmişi filan olmasa bile temasının başarılı işlenmesi, seslendirmesi, müziği filan yeter. arkasına star wars expanded universe yazsan gene yanına yaklaşamaz karakterlerin %90'ı. böyle sevgiyle sevdiğim bir karakter değil, bilakis çok nefret ettim vaktinde ama başarısı su götürmez. hinata evet başarılı ama potansiyeli değerlendirilmedi hiç, gelişemedi. hala naruto-kün hala naruto-kün. bir sakura'da olmayan potansiyeli adam patlattı gaara kurtarma arc'ında mesela. sakura timeskip öncesi en lüzumsuz char iken shippuuden'in en iyi kısımlarından birinin yıldızı oldu. karakter gelişimi açısından gömmeyeceği az kişi var halihazırda. sasucke'den vazgeçti, inner sakura gitti, eli iş tutar oldu, hatta naruto'ya yakınlaştı, üstüne şu son çeptırda böyle birşey yaptı ki yalan bile olsa böyle birşey yapabileceği hayalden geçmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 iyi-kotu diye bisey yok lan zaten, amaclari olan adamlar var, amaclari icin izledikleri yollar biraz degisik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Cuce said: biliyorum surda efsane muhabbet kacırıyorum ama okumıycam mangayı! Kaçırıyorsun ya. Ben biliyorum abi, bu topic ne zaman uplansa gökçenin midesi kavruluyor zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sam said: kimi karakterler özellikle seslendirmeleri ve temaları ilginç ise onunla öne çıkıyor, deidara tamamen öyle bir karakter mesela. "GEIJUTSU WA BAUKATSU DAA! KAAAATSS!!!" ve elbette "hebele hödölö.. hnn!" bunlar yeter, gidip de itaçi gibi o kadar geçmiş hazırlanıp sıfır silik, tek esprisi olmayan bir karaktere gene tercih ederim haftanın 7, yılın 365 günü. ki adamı ölene kadar beğenmedim. oroçi zaten bir fenomen, geçmişi filan olmasa bile temasının başarılı işlenmesi, seslendirmesi, müziği filan yeter. arkasına star wars expanded universe yazsan gene yanına yaklaşamaz karakterlerin %90'ı. böyle sevgiyle sevdiğim bir karakter değil, bilakis çok nefret ettim vaktinde ama başarısı su götürmez. Quoted for teh truth! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Hani belli isimler geçmiş diye yorum falan yaptıkta. Jiraiya alayına gider! En ciddi sahnelerde bile bir şekil sandalyeden düşürtebilecek potansiyeli var. Öldü sanıyoruz ama geri gelecek... Onsuz bu anime çekilmez yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yariaji diye geri gelicekmis jiraiya. kotu karakter olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Deidaranın hani bir geçmişi olmayabilir, ancak tavırları, teknikleri, ve Itachinin onu Akatsukiye alırkenki aşağılanmasından sonraki o kendini geliştirme/intikam arzusu, ve ne bileyim akatsukide hemen hemen herkezin böyle bir gizli motivasyonu varken (hidan ı da saymazsak) içten bir karakter oluşuyla bence 1 numara gerçekçi bi villiain (tmm kafasında bir kaç tahta eksik değildir demiyorum ama) Üstelik Sasori vs ile olan tek tük muhabbeti bile yeterlidir bence. Orochimaru aşmış bir villiain zaten ona itirazım yok ancak Deidarayı gerçekçi kılan vasıfları orochimaruyu aşmış kılan vasıflardan daha çok svedigim için bence Deidara >= Orochimaru. Ancak şuda gerçek ki Itachi bir karakter olarak onlardan nispeten daha sönük olsada karizması, teknigi, ve öngörüsüyle onlardan 1 kat üstündür. Bu arada aquila hani deidara orochi itachi jiraiya ve painle karşılaştırılabilecke bi adma değil demişsinde, ksura bakamda pain karakter dahi degil. Naruto tarihinde sakura, hatta ino, hatta ve hatta tenten bile daha Fail olan bi karakter kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 deidarayi sevdiren sadece kendisi değil yanındaki sasori ve tobi ve onlarla atışmalarıdır....hatta en önemli kısmı budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mum_Chamber said: yariaji diye geri gelicekmis jiraiya. kotu karakter olarak ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 art is an explosion.. kopegimi oldurdun konoha, sen mi buyuksun ben mi diyen karakter villain deil olsa olsa filler arc lardan birine sutcu olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar