Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

456

şu power armor'lu samurailer nincaların ağzına yüzüne çarpsa keşke ne güzel olur, varsa yoksa meyc bozması ninca herkes sanki de geri kalanlar lapacı.

yalnız danzo'yu sasuke keserken diğer kageler naruto'yu danzo sanıp onu hokage ilan edeceklermiş gibi bir his doğdu içime onun yüzünü de aynı şekilde sarmalayınca. çok fazla tesadüf oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

hmm . şimdi tam oldu bence . bulusma yerine konohadan ilk once naruto warcak . we duyuruldugu gıbı sadce ıkı guard la gelmesi gerekiyo ya her hage in narutoda yamato we kakashi ile gidiyo we ordan bi yanlıs anlasılma olcak gibime geliyo benim. asıl konuda akatsuki olunca narutonun ustune suan bilgili adam olmadıgı icin konuda tamam alsana 6. hokage
Sosyal ağlarda paylaş

naruto küçüklüğünden beri hokage olçam hokage olçam deyip duruyo zaten ya naruto hokage olçak saskeyi konohaya döndürçek öle 'happy ending' biçiminde bitçek yada konaha uğruna ölçek tüm manga saske üstünde dönçek ve manganın adı sasuke and some shits olçak başka seçenek yoq zaten:P
Sosyal ağlarda paylaş

biz kötülerle değil, her an her türlü dönen "gay"lerle uğraşıyoruz (şimdilik elimizde sasuke ve onu yaratan kishi var)

gerçi ben çok uğraşmıyorum banane bu yavşağı napayım çok lüzumsuz bi herif ölse üzülmem diyorum ama olsun, uğraşan arkadaşların uğraşma sebebi bu sanırsam. yani ben uğraşsam bu sebepten uğraşırdım =D
Sosyal ağlarda paylaş

sasgay hakkındaki düşüncelerimi açıklamak için mangahelpersdaki Doombottan bir alıntı yapmak istiyorum

doombot said:

Only time I want to see Sasuke's bare chest, and for that matter, himself, is the time when Naruto is thrusting a FRS through that bare chest.

sakura hatta ve hatta ino dan bile daha gereksiz bi karakter.
Sosyal ağlarda paylaş

diyecek 4 şeyim war(:D:
1-biiiiir saske gay may diil
2-ikiiii çok karizmatik (ama shirppuuden de değil shirppuudende kıyafetti cidden gay(:P))ama kedisi diil
3-üçç sasgay değil sasuke (ama saske de olabilir)>:D<
4-saskeyi gay gibi gösteren biri warsada oda naruto saskenin peşinden 'saske,saske konohaya geri dön' diye koşuo
we siz ssasukeyi sewmio olabilirsiniz ama sewenlerle de uğraşmayın yani:(
Sosyal ağlarda paylaş

evilangel said:

diyecek 4 şeyim war(:D:
1-biiiiir saske gay may diil
2-ikiiii çok karizmatik (ama shirppuuden de değil shirppuudende kıyafetti cidden gay(:P))ama kedisi diil
3-üçç sasgay değil sasuke (ama saske de olabilir)>:D<
4-saskeyi gay gibi gösteren biri warsada oda naruto saskenin peşinden 'saske,saske konohaya geri dön' diye koşuo
we siz ssasukeyi sewmio olabilirsiniz ama sewenlerle de uğraşmayın yani:(

Epic ownage :)

Saske nin kedisi yok, varsa bile o da emodur, gaydir :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...