sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 valla aslında ben gitmiyorum rekora, bilgisayarım gidiyo heh. dün farkettim ve tek tepkim "ohaa" oldu. bilgisayarım şu anda 7 gün 3 saat 20 dakikadır açık duruyor. bakalım 1 aya çıkmayı düşünüyorum takılmazsa veya elektrik gitmezse :) öyle canım sıkıldı paylaşayım dedim heh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Elektrikler kesilir birazdan merak etme. Murphy kanununa göre bundan bahsettiğin an artık bir şansın kalmadı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hadi hayırlısı o zaman yalnız gözlemcin yok b e güzelim o da olsayuıd birine daha sokardık guinnes e:)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Valla hayallerini yıkmak istemem ama bu olsa olsa senin kişisel rekorun olur. Mesela bizim uzmanların odasındaki makina ben askerliğe başladığımdan beri galiba hiç kapanmadı :-) Eh alet win2000 ve kullanılan 3 prıgram word, excell ve solitare olunca ve sürekli bir şeyler yazılınca gerek kalmıyor kapatmaya.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bum olcak[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 sahiden iyi bi soğutma sistemin yoksa anakart falan tütmeye başlayabilir... Ben eski bilgisayarımı öyle kaybetmiştim. Anakart yanık kokuyodu bariz şekilde[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 windows kullanıyosan eninde sonunda mavi ekran seni bulacaktır[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 main board 35 derece cpu 43-44 derece şu an[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Kasa bakımından bişi olcağını zannetmem ama monitor kalırmı acaba bi daha çalışırmı ? eauheua sağlam bişi lasım[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 oha monitör ? ahahah ben de zaten 7 gündür bilgisayarın başındayım :) LOL[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 olm ofisteki bilgisayar yaklaşık 6 haftadır açık.win98.alet hiç çökmüyo.ayrıca sürekli 4096x4096 led panolara sinyal gönderiyo.üstelik son iki gündür'de bişiler yapıyo ama onu anlamıyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 forza 98 diyebiliyorum... size göçmeyen sistemlerinizle mutluluklar dilerim[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Bilgisayarı geçin de siz 72 saat acık duran laptop gördünüz mü walla bi ara manayq ısındı dokunulmuodu kolaysa laptopu 1 ay acık tut[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Benim notebook um 8 ay boyunca okuldayken sınırsız net olduğu için ve bende kazaa kullandığım için 8 ay/24 saat sürekli açıktı :-)[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 sen bi kova su al yanına her türlü tehlikeye karşı eheh :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 7 günmü :) hmm 1 ay zor bence yanar :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bence sen o bilgisayarı 1 ay açık tutamazsın :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben de pek kapatmam pek. kapatmam gereken bir durum olunca da uyku moduna geçiriyorum. açtığım zaman 5 sn'de falan kullanılabilir duruma geçiyor.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 uyku modundayken kazaa çalışır mı?[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben alıyım dedim modemin ışıkları söndü(kablo)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bendede kablo modem var yukarda yazdığın uyku modu muydu?[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 rekorum, 19 gün 11 saat saatten emin değilim gerçi hatta screenshot vardıda nerde bilmiyorum şimdi nedenide kapatmaya üşenmem bide acilen evden çıkmam vesaire..[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 09 September 2003 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: Aket-Atum, 09 September 2003 18:48 tarihinde demiş ki: uyku modundayken kazaa çalışır mı? hayır uyku modundayken hiçbir program çalışmaz. ama kapanmaz da. olduğu yerde kalırlar. bilgisayar da kapanırmış gibin yapar. ışıklar söner, ses çıkarmaz falan. ama normal bilgisayarı açtığınızda 5-6 sn'de açılır. suspend to ram teknolojisi sayesinde oluyor sanırsam. ve windows xp kullanıyorum, 98'de denemedim. bilgisayarınız uyku modundayken normal power tuşuyla açıyorsunuz, 5 sn'de falan açılıyor işte, sonra herşeye aynen devam ediyorsunuz. paticik, kazaa, icq falan herşey açık uykuya alıyorum, sonra aynen devam. forza uyku.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 09 September 2003 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 işerim bilgisayarlarınızın içine hepsibozulur.. dağılın bakim dükkanın önünükapıyorsunuz[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: Kendercik, 09 September 2003 15:55 tarihinde demiş ki: forza 98 diyebiliyorum... size göçmeyen sistemlerinizle mutluluklar dilerim[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız bak iyi söyledin. geçen gün ilk defa yarım saatten fazla xp nin başında durdum ve iki kere göçtü. walla anlamadım nası oldu ama harbi gitti yane hehe ;) *!rule mode on* win98 dir olay! *!rule mode off*[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar