MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 1080p si olmaması büyük talihsizlik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Ben de istiyorum abi 173gb yi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 tekrar izlenir bu hakkaten. 300 mblik ripleri izlemiştim anasını satim sdfds 170 gb iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 200 kusur gb da var 720p ama.. 230 dolara bluray set mmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 nası seyredesim geldi şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 170 e de varmis aldim dayanamadim. 20 bluray oh mis. 200kusurlukte cylon kafasi varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 90gb indiriyorum sizin yüzünüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Cocuklar buyuyunce insanligin varolusu diye izletcem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 amazon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 1 ay önce 2. turu bitirdik evde yine gözlerden yaşlar aktı biterkene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 MrLevie said: amazon mu? iptal ettim digerini http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0027UY8B8?psc=1&redirect=true&ref_=od_aui_detailpages00 sunu arti bluray plan koydum icine. nefis oldu. 50 sterlin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 the plan kötüydü ya. Daha doğrusu gereksizdi. Finalin üstüne hiç sevmediğimi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 filmlerin hic birini begenmemistim ben. hikaye devam etsin bosluklari doldursun diye izleniyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Öf mükemmelmiş fiyat. Şu sıralar kemer sıkmasam kapatırdım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mini seriyi ilzedim sonra sezon 1 e başladım. Ama bir gemideki herkes mi salak olur. Kaptan malın önde gideni, bir pilotu kurtarmak için yakıt rezervlerinin %43 ünü harcar, geriye kalmış insanları riske atar, bağımsız mahkeme kurulsun der sonra atar yapar mahekeme yetkilerini elinden alır atar yapar. Ama diğer herkese akıl vermeyi biliyor. Teğmen geliyor, albaya gider yapıyor hemde gemi komutanının önünde teğmene birşey olmuyor. Yetki verdiği başçavuşu tınlyana yok, kaptanın kendisi dahil. KEzban gibi kaptan şu adama. Başkan ayrı mal, mürettebat ayrı mal, kaptanı ayrı. Bütün karakterler itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 abovvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mini seri güzeldi ama ilk sezon şu ilk 6 bölüm meh işte. Bakalım belki açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar