ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 finaller bitince 2. sezonu seyredicem ben de bi daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 mini series, sezon 1 2 3 4 , razor ,webisodeslar falan hepsini 10 gün içinde falan izledim. mükemmel bölümler vardı ama bu bölümlere zemin hazırlamak için illa ki 4-5 bölüm ağır bayık geçiyordu. gerçi değiyor.. özellikle s03e06 İNANILMAZ bir bölümdü. s03e06 adama'nın new caprica'ya dönüşü, galactica ile atmosfere girip alevler içinden viper'ların tek tek çıkıp ortalığı duman etmesi... abi mükemmeldi. böyle manyak aksiyon izlememiştim çok uzundur. finalide güzel bağladılar, s04e11'e kadar zaten kendi teorimde bu yöndeydi s02 başından beri.. önce bi kapak oldum. finalde tekrar mutlu oldum. Dizinin özeti de şu; özet Büyük tufan ve Nuh'un gemisi. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 GwindonSurion said: Sovereign said: Bir kaçınızın background resmini belirlemiş bulunuyorum. http://timdreyer.com/blog/wp-content/uploads/2009/03/battlestargalactica1.png burda adama yok? heralde resmi o çekmiş keh keh adama burada konuşma yapıyor ortada kırmızı bi hat falan var.. adama'nın gözünden gemi mürettebatı gözüküyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 dizi tamamen bittimi? yoksa sezon finali mi spoiler okumamak için hiç bişi okumuyorum da bittiyse ona göre en başından başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ne gülüyon arkadaşım? ağlıyoruz burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 scifi bitirdi dizilerini arka arkaya önce sg-1, bu sene atlantis ve bsg. başka uzay dizisi var mı scifi'ın, yoksa SGU'yu mu bekliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 hmm.. moore'un bilgilerine bakayım dedim imdb'den de.. caprica diye bi dizi geliyomuş. pilot 21 nisanda yayınlanacakmış falanda filan.. http://www.imdb.com/title/tt0799862/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,3424069,3424082#msg-3424069 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben capricayı izlemem. dramanın dibine vuracaklar o dizide. entrikalar fln uğraş dur. çok dizi bitti evet. ama sürprizler olabilir star trek2in yeni filminden sonra ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 son sezon türkiye'de ne zaman yayınlanacak bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bitti... Keşke bitmeseydi diyorum ama tadında bırakmışlar ve çook güzel bağlayıp bitirdiler. Evet daha yeni seyrettim. 2 haftada hemide midterm haftasında oturdum en başından seyrettim diziyi :) Çok güzeldi be. Son sahneleride çok hoşuma gitti ama 3. sezonun son bölümü çok daha iyiydi bence. There must be some way out of here, Said the Joker to the Thief. There is too much confusion, I can get no relief...[/i] Keşke bitmeseydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 CNBCE bugün BSG günü yapmış 12 bölüm arka arkaya oynuo. şuanda RAZOR u vermeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 neredeyse reklam bile vermiyorlar ya ahahaa biraz önce bir bölüm bitti, ending credits ya da sonraki bölümün jeneriğini vermeden, direkt bölüme başladılar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 sezonun en iyi bölümü gelmek üzere bu arada=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ahah millet kutlamalara gitmesin diye yapıyolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ulan sabahtan beri doydum be diziye. helal cnbce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 :D ohh harbi iyi geldi. six'i seviyorum abi yok böyle bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ya gaius kim vurdu bunu mutfaktaydım o ara. o robot mu vurdu neden vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Buyse said: ya gaius kim vurdu bunu mutfaktaydım o ara. o robot mu vurdu neden vurdu gaius resurrection hub'a saldırırlarken roket vurdu cylon baseshipi, duvar mı kapı mı ne patladı; o sırada yaralandı gaius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 e bu mudur final bitti mi devamı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 daha 24'e kadar gidiyor da, cnbce şimdi vermeyecek onları belli ki ehueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ulan o kadar da gaza getirdiler milleti dünyayı bulduk diye. hem o dünyada yaşanır ki bence? ne olmuş yıkıldıysa şehir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kaçtı bu arada 12 miydi şimdi en sondaki bölüm? indirip izliyim bari merak ettim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Evet 12, ben de 13. bölümü indirmeye başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar