CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Harbi o şarkının adı ne indiriyim ya ne hoş şarkıymış! Bu arada herhalde en güzel bölümlerinden biriydi BG nin bu 7. bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 oyy oyy oyy başkan kesin cylon ya yoksa niye shared vision olsun sonuda mükemmeldi -jump! -wtf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 4x07 deki şarkı ile ilgili Şarkının adı Gaeta's lament. Felix Gaeta yı oynayan eleman gerçekten söylüyor şarkıyı. Şarkın gerisi Bear McCreary e yani bsg serilerinin efsane müziklerini yapan adama ait. Şarkının oluşumu ile ilgili blog şeysi, linki ekşiden çaldım :D http://www.bearmccreary.com/blog/?p=349 sanırım şarkı sezon 4 soundtrack te olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 VAY AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 soru Abi bu hera bebesi bu kadar büyükmüydü? Yoksa 1 gecede mi büyüdü? yoksa ben mi saçmalıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bana da oyle geldi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Şimdik şöyle oluyor; hera 3 yaşına girdi abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 lan türkçe alt yazı yokmu hala delirtmeyin beni :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bu nası bölğm laaaaan bitmesin böhüeheühe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Hepimiz 6yız Yeter ama her bölümde bi 6 yı vuruolar, her bölümde kalbim cız ediyor. Yapımcıları kınıyorum güzelim hatunu her gördüğü yerde indiriolar. 2 bölüm üst üste depresyona girdim valla(td)::o:(:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 çıkmış türkçe alt yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sevmedim bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kafana saksi mi dustu olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Oha sezon finali gibi bölümdü yemin ediyorum. Mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Geta bülbül gibi adammış onu öğrendik. MP3 unu bulan olursa PM atabilirmisiniz linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Penthesilea said: kafana saksi mi dustu olm? yok gerçi ışınlanma olayı güzeldi evet ne alaka öyle yazdım ki ben : ) bi daha izlicem zati ya son bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sezon finali gibiydi harbiden. yani. of eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 CoolRider said: Geta bülbül gibi adammış onu öğrendik. MP3 unu bulan olursa PM atabilirmisiniz linki.http://www.youtube.com/watch?v=P3gUY940chg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Saol ilke! JUUMMMPPP! *Patinaja gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 4 gunde 3 sezon izlemis biri olarak içim dışım bilim-kurgu oldu ama degdi gusel diziymis :) Ben 5. saylonun ilk starbuck oldugunu dusunmuştum.Ama onun amacı farkli,bide açıklamadilar starbuckun nasıl geri dondugunu gandalf gibi bişi oldu buda işi bitmedi geri yolladilar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Şimdi izleyebildim. Sarsıldım resmen, tam diyodum çok durağan başladılar falan da. Jump... OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 şarkı mükemmel ya CİİAAMP! edit: bu arada gaeta (gerçek adını unuttum) operacıymış zaten wikide öle yazıyo edit üstüne edit: alessandro juliani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yahu arkadaş böyle dizi gelmez bir daha. bear mccreary nasıl bir adamsa bu kadar nokta ve yerinde müzikler çalamaz bir dizide ya. az önce son bölümü düzgün türkçe altyazısıyla, HDTV'de yüksek kalitede 3. kez izledim. en son sahnelerdeki o gazı tekrar tekrar hissettiriyor yahu dizi. aha buraya yazıyorum Battlestar Galactica gelmiş geçmiş en iyi dizidir. nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Tamam güzel dizide abartmıyalım! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 BioHazarD said: scorch said: aabii bi pmleseniz son bölümü (ep7) =( ben tvde izledim demin (u.s.) ingilizce varsa www.scifi.com'dan izleyebilirsin oturdugunuz bölgeye yayın yapılamıyor dio scifi o yüzden izleyemiorm , torrentlere rapidlere mahkum ediyolar :p ama izledim pazar sabahı 7 de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar