Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 at gibiydi at cikiyorum simdi donunce yazicam yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ZaugnaKhaldun said: divxplanetta oluyor sanırım, akşamüstü falan ingilizceyi hemen koyuyorlarda türkçe 2 3 günü buluyormuş orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 2-3 gün sürmez, ertesi güne çeviriyolar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Güzel bölümdü! Starbuck kötü mü oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 406 evet dizi sezon başı bayık dönemini bu bölümle atlatmış oluyo aslında bayık değildi ama bundan sonra çok daha tatmin edici bölümler gelicek melezi galacticaya götürdüklerinde dananın kuyruğu kopucak ama kel başkanın cylon yardımcısı bu işe çomak sokucak yine yeni yükselen kahramanımız şefi göremedik bu bölüm harem ağasının da sadece sesini duyduk sdfgs artık 1 hafta beklemek bile işkence olucak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hdsi hala çıkmadı delircem çıksın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Oha 6 6 yı öptü efsane olur bu bölüm edit: Home fo the 13th olayında bence ikinci bir şifre var. Dünya home of the 13th, aynı zamanda Kara Thrace'i yani 13. Cylon'u temsil ediyor. 13 Kabile 13 Cylon Modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 d'anna d'anna final five ı gördüğünde pardon sen olduğunu bilmiyodum affet beni falan demişti bi tanesine. sizce o şu anki dörtlüden biri mi yoksa sonuncu model mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 @ombak ? 12 model yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ombakkombak said: Oha 6 6 yı öptü efsane olur bu bölüm edit: Home fo the 13th olayında bence ikinci bir şifre var. Dünya home of the 13th, aynı zamanda Kara Thrace'i yani 13. Cylon'u temsil ediyor. 13 Kabile 13 Cylon Modeli. Bence 5. incisi Roslin çıkacak. Çunku Final 5 rotayı biliyor. Ve ayrıca kefanette başkanın insanları oraya götüreceği yazıyordu. Bu durumda 5. Başkan olma ihtimali yuksek. Kara Thrace'i Harbinger of Death bunların dünyaya ulaşmamasını sağlıcak hepisini sonuna sen götüreceksin diyor. Yani sanıldığı gibi ii değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Heimdall said: d'anna d'anna final five ı gördüğünde pardon sen olduğunu bilmiyodum affet beni falan demişti bi tanesine. sizce o şu anki dörtlüden biri mi yoksa sonuncu model mi? özür O kişi bence kesinlikle Saul Tigh. O kadar esir ettiler adamı, günlerce gecelerce işkence yaptılar, gözünü oyup çıkardılar New Caprica'da... Onların başında da D'Anna vardı. O yüzden özür diliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Rewendor +1 Evet çok mantıklı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bnde bgyi izlemeye baslamak istiyorum ama 1.sezondan itibaren son bolume kadar olan bi site bulamadm bolumleri direk rapid olarak bulabilecegim bi site bilenininz varsa pmden gonderirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Posta kutunda! Yanlız başlangıç öncesi öneri! Mini serileri atlama direk 0 dan başla izlemye ve mumkun olduğunca az yazı okumaya çalış cunku öle yada böyle spoilerı yakalıyabiliryorsun keyfi kaçar sezonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 hala alt yazı yok yaa türkçe:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bu doktor ketıl da her branşta grandmaster maşallah her hastalığa tek doktor bakıyor vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Adamlar uzaya çıkmış! Gemilerde takılıyorlar. Sen branştan bahsediyon. Öle mantığa girersen sonu gelmez olayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 boş bölüm bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bu kara nın duyuyorum dediği müzik olayı ile bence saylon olduununun ipuçlarını verdiler gibime geldi. bundan sonraki bölüm bomba olabilir... Freakin' Toaster!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 starbuck eski seride starbuck zaten saylondu gerçi orda erkekti ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 eski seriden orda cylon muydu ya?...vay anasını. bi de bişe hatırlar gibiyim.bu baba adama nın telekinetik bi gücümü vardı ben mi yanlış hatırlıyorum? dokunmadan bişeleri hareket ettirme filan? küçüktüm o zaman yanlış biliyo olablirim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Garadia said: starbuck eski seride starbuck zaten saylondu gerçi orda erkekti ama :D değildi cylon falan ya. O zamanlar skinjob yoktu. Hatta Starbuck'ı A takımındaki lavuk oynamış galiba. Yalnız bir cylon la çok yakın arkadaş mı ne oluyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ombakkombak said: değildi cylon falan ya. O zamanlar skinjob yoktu. Hatta Starbuck'ı A takımındaki lavuk oynamış galiba. Yalnız bir cylon la çok yakın arkadaş mı ne oluyorlardı. benim gönlümde cylondur. endama koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 nasi guzel bolumdu ya. of :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 link? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar