Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSP Karde$liği

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Bu thread üzerinden patideki tüm psp sahiplerini toplayayım dedim :)

Kimler psp oynuyor görelim ?
Bu sayede birbirimize oyun tavsiye edebilir, şifreler veya save dosyalarımızı paylaşabiliriz.

Ayrıca PSP hakkında genel bir sorununuz varsa sormaktan çekinmeyin, zevkle yardımcı olmaya calısırım.
Sosyal ağlarda paylaş

evet çok yararlı olabilir. türkiye'de psp kullanan neredeyse herkesin bildiği siteler var bu iş için aslında ama o sitelerin kullanıcılarının gerçekten denyolukta sınır tanımadığını da biliyoruz. madem paticiğimiz yeniden açılmış biz de buradan devam edelim o zaman. hatta en kısa zamanda psp bölümü açılırsa çok yararlı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
bi arastırın Dark_Alex diye bi eleman var custom versionlar yapıyor.. hem internetten indirdigimiz iso cso uzantılı oyunlar çalısıyor hem en gücel version oluyor hem homebrew dedigimiz gameboy advance.. ps1 ve türevleri oyunları çalıstırıyor.. bu adam sony çalısanlarından kat kat daha iyi burda daha çok bilgi/link vermem ne kadar dogru olur bilemem illegalimsi çünkü :) google it ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
dark alex 3.10 oe-a ver 2 yuklersen elindekinden cok daha gelismis ozelliklere sahip ve her turlu orjinal ve kirik oyunu calistiran bir canavarin oluyor. psp de yeni boyut gibi bir sey denebilir.

durman hata.

http://www.psp-spot.com/forums/PSP-Downloads-USER-CONTRIBUTED-f46.html

yukardaki adresden her turlu olayi cekip calistiriyorsun. ayrica ps1 oyunlarinida oynuyorsun. daha ne isteyebilirsin ki...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yaw bu iso oyunlar biraz zor olmuyormu,downgrade et oyunu yükle cart curt,downgrade ederken psp kapanırsa iptal oluyor makina..baya sıkıcı bir iş..2 gb ms var elimde iso oyunlarda var ama 1 yıl oldu makinayı alalı bir kerede yükleyip oynayım demedim :)
umd gayet rahat oluyor tak oyna
Sosyal ağlarda paylaş

Downgrade 1 kere ediyorsun, neyi dert anlamadım?

Sence hangisi daha yorucu?
İnternetten oyun indirip mms'a iso dosyasını mı atmak ?
Yoksa umd disc'i değiştirmek veya satın almak için mağaza, dükkanlara gitmek mi ? :)

edit: birde tabi umd için biraz para bayılman gerek.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:02 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sony nin firmware inin ciktigi günün ertesi gün onun oe si cikiyor. yükleme islemi biraz daha uzun ama kesinlikle daha zor değil. iso lara gelince umd lerden daha önce geldiğide oluyor. yani para derdin olmasa, istediğin oyunlarin orjinalini alabilecek bile olsan custom firmware daha avantajlı. sadece piracy icin değil gerek emulatorler (sam&max, monkey island 1,2 dahi oynanabiliyor emu lerle) olsun gerek custom theme ler olsun sony nin firmware ından daha avantajlı. kaldıki kendi hardware ina istediğin modifikasyonu yapabilme hakkın var. eğer cok gec olmadiysa (en son 3.02 nin downgrade i cikti sanirim) ya da psp ye cok düskün değilim ayda yılda bi elime alip 2 el burnout atıyorum baskada bişey yapmiyorum diyenlerden değilsen o zaman acikcasi custom firmware kullanmamak cok mantıklı bi olay değil :).
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...