Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Bu thread üzerinden patideki tüm psp sahiplerini toplayayım dedim :) Kimler psp oynuyor görelim ? Bu sayede birbirimize oyun tavsiye edebilir, şifreler veya save dosyalarımızı paylaşabiliriz. Ayrıca PSP hakkında genel bir sorununuz varsa sormaktan çekinmeyin, zevkle yardımcı olmaya calısırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 evet çok yararlı olabilir. türkiye'de psp kullanan neredeyse herkesin bildiği siteler var bu iş için aslında ama o sitelerin kullanıcılarının gerçekten denyolukta sınır tanımadığını da biliyoruz. madem paticiğimiz yeniden açılmış biz de buradan devam edelim o zaman. hatta en kısa zamanda psp bölümü açılırsa çok yararlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ayrıca psp hakkında teknik bir problemi olan bana danışabilir. zevkle yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 mayhem benim zeki kardesim psp nin umd kapagini hizli kapatti simdi umd leri okumuyor psp i aynen cd okumayan bilgisayar gibi varmi bunu tamir etcek kimse sony bayine goturdum tamir olmaz yenisini verelim dedi garantim falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 var tabi sana öm ile atıyorum msn adresimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 heh paticik hala ayakta demek bende var psp 1 ay falan oldu alali 3.10oe yuklu gicir gicir calismakta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 bi arastırın Dark_Alex diye bi eleman var custom versionlar yapıyor.. hem internetten indirdigimiz iso cso uzantılı oyunlar çalısıyor hem en gücel version oluyor hem homebrew dedigimiz gameboy advance.. ps1 ve türevleri oyunları çalıstırıyor.. bu adam sony çalısanlarından kat kat daha iyi burda daha çok bilgi/link vermem ne kadar dogru olur bilemem illegalimsi çünkü :) google it ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 custom firmware lar homebrew kategorisine giriyor. Homerbrew legal, illegal olan piracy sadece(iso lar da legal bi yerde kişinin kendi oyununu back up lama hakki var.). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 evet benim ki custom baya ise yarar bi firmware :) psp yi hacklemek tamamen kanuni kendi oyunlarinizi yedeklemekte oyle tek sorun baskasinin yedekledigi oyunlari alip oynamak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 psp ne ya, adamlar 1 milyara yakın para istiyor, eski sega saturn oyunlarını kekliyorlar millete. onun yerine gidip nintendo wii alırım daha karlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 kulvar farkli yav. biri malum portatif filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Bende 3 aydır psp sahibiyim. Homebrew işlerine hiç girmedim legal olmasına rağmen vers. 2.80'de çalışmaz demişlerdi zamanında. Homebrew ve emulatörler için şu anki versiyonu bozmadan birşey yapamıyorum sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Hmm, downgrade ettin mi hiç psp'ni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Hayır etmedim, etmek istemiyorum açıkçası; çok sayıda özellikten mahrum kalınıyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 dark alex 3.10 oe-a ver 2 yuklersen elindekinden cok daha gelismis ozelliklere sahip ve her turlu orjinal ve kirik oyunu calistiran bir canavarin oluyor. psp de yeni boyut gibi bir sey denebilir. durman hata. http://www.psp-spot.com/forums/PSP-Downloads-USER-CONTRIBUTED-f46.html yukardaki adresden her turlu olayi cekip calistiriyorsun. ayrica ps1 oyunlarinida oynuyorsun. daha ne isteyebilirsin ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 güvenli olur mu bu siteler? Geçen arkadaş wireless programı indirirken psp'i bozdu. 100 milyon masraf çıkartmışlar adama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ucuz handheld isteriz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 psp de flash a yazılan programlar dışında bi sorun cıkmaz. flashada zaten firmware lar bide theme dosyalari yazılıyor onlar risk taşıyor yani. normal iso idi, stick e atilan eboot larda falan problem cikarmaz (en kötü program acilmaz :p). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Ayrıca arkadaşlar makul fiyata 53 DVD'lik bir PSP oyunu satıyorum. 53 Dvd içinde dilediginiz kadar son cıkan oyunlardan tutun en eski oyunlara kadar istediginizi bulabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yaw bu iso oyunlar biraz zor olmuyormu,downgrade et oyunu yükle cart curt,downgrade ederken psp kapanırsa iptal oluyor makina..baya sıkıcı bir iş..2 gb ms var elimde iso oyunlarda var ama 1 yıl oldu makinayı alalı bir kerede yükleyip oynayım demedim :) umd gayet rahat oluyor tak oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Downgrade 1 kere ediyorsun, neyi dert anlamadım? Sence hangisi daha yorucu? İnternetten oyun indirip mms'a iso dosyasını mı atmak ? Yoksa umd disc'i değiştirmek veya satın almak için mağaza, dükkanlara gitmek mi ? :) edit: birde tabi umd için biraz para bayılman gerek. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:02 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tüm iso oyunlar 2.50 demi çalışıyor,birde mesela piyasaya yeni çıkan bir oyunun isosu hemen çıkıyormu.. ben umd leri bedavaya değiştiriyorum ama kolay diyorsan bir denicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bendede var bir tane.son versiyonu yüklettim,tüm oyunlarımıda sattım. memory alıp yuklemeyı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sony nin firmware inin ciktigi günün ertesi gün onun oe si cikiyor. yükleme islemi biraz daha uzun ama kesinlikle daha zor değil. iso lara gelince umd lerden daha önce geldiğide oluyor. yani para derdin olmasa, istediğin oyunlarin orjinalini alabilecek bile olsan custom firmware daha avantajlı. sadece piracy icin değil gerek emulatorler (sam&max, monkey island 1,2 dahi oynanabiliyor emu lerle) olsun gerek custom theme ler olsun sony nin firmware ından daha avantajlı. kaldıki kendi hardware ina istediğin modifikasyonu yapabilme hakkın var. eğer cok gec olmadiysa (en son 3.02 nin downgrade i cikti sanirim) ya da psp ye cok düskün değilim ayda yılda bi elime alip 2 el burnout atıyorum baskada bişey yapmiyorum diyenlerden değilsen o zaman acikcasi custom firmware kullanmamak cok mantıklı bi olay değil :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 3.10oea yuklettım 2gb lık memory aldım boylesı cok daha kolay geldi evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar