Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Kolay ve pratik bir yemek.Malzemeler; Mantar Yoğurt Limon suyu Sarımsak Tereyağı Pulbiber Nane Yapılışı; Mantarları 2 corba kaşıgı limon suyu koydugumuz suda haşlıyoruz. Haşladıktan sonra cıkarıp kuruluyoruz.Sonra tereyagında biraz kavuruyoruz.Tereyagı yoksa yapmayın.Normal yagla tadı olmuyor. Sarımsaklı yogurt hazırlayalım. Pulbiberi tereyagında kavuralım.Çırpılmış yogurdumuzu kavrulmus mantarlarımızın üstüne döküp, pulbiberimizie üstünde gezdirelim.Nane ya da maydonoz ile tabagımızı süsleyebiliriz. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ıffşş çok severim mantarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 açken tutorial bölümüne giren aklımı ben yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 gözeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 kiyma kavursan bi de tereyagli salcali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 of naptın sen aquila,aç var açıkta olan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 eywallah deneyelim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Yapıyorum bu gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 canm çekti bak:) bende denicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 kıyma da koymak lazım buna madem mantı d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Acil soru: Bu mantar kaç dakika haşlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 14-15dk kaynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 güzelmiş begendim, denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Çok güzeldi, kestane mantar ile yaptım ben. Tavsiye olunur. Resim yok, bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 aslında mantarın sapını kestiktn sonra içine belki kıyma doldurulabilir ama düşer herhalde kıymalar haşlarken d: sonradan eklemek lazım ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 2 çorba kaşığı limon suyu ama, ne kadar mantar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bir kutu attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sina, icine kiyma ustune de kasar koyup firina versen, nasil olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 efsane olur, ama dikkat edilmeli, mantarların suyu kurumadan fırından cekilmeli, hata bu iş tercihen soba üstünde yağılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 offf... gecenin 11inde söylenmez ki :p evde kıyma var peynir var mantar yok hehe. gidip mantar almak vardı gerçi evde gerçek mantı var da neyse hehe :p [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 22:55 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 tavuk sotelisini yapcan bunun. offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ben bu tarifi nası kaçırmışım yarın yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Yoğurt ve mantarın aynı anda kullanılması fikri ters geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 az önce yaptım SÜPER ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar