Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Kolay ve pratik bir yemek.Malzemeler; Mantar Yoğurt Limon suyu Sarımsak Tereyağı Pulbiber Nane Yapılışı; Mantarları 2 corba kaşıgı limon suyu koydugumuz suda haşlıyoruz. Haşladıktan sonra cıkarıp kuruluyoruz.Sonra tereyagında biraz kavuruyoruz.Tereyagı yoksa yapmayın.Normal yagla tadı olmuyor. Sarımsaklı yogurt hazırlayalım. Pulbiberi tereyagında kavuralım.Çırpılmış yogurdumuzu kavrulmus mantarlarımızın üstüne döküp, pulbiberimizie üstünde gezdirelim.Nane ya da maydonoz ile tabagımızı süsleyebiliriz. Afiyet olsun.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 açken tutorial bölümüne giren aklımı ben yaaaaaa
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 kiyma kavursan bi de tereyagli salcali.
malik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 of naptın sen aquila,aç var açıkta olan var.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Yapıyorum bu gün.
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 canm çekti bak:) bende denicem bakalım
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 kıyma da koymak lazım buna madem mantı d:
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Acil soru: Bu mantar kaç dakika haşlanıyor?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Çok güzeldi, kestane mantar ile yaptım ben. Tavsiye olunur. Resim yok, bitti.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 aslında mantarın sapını kestiktn sonra içine belki kıyma doldurulabilir ama düşer herhalde kıymalar haşlarken d: sonradan eklemek lazım ozaman
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 2 çorba kaşığı limon suyu ama, ne kadar mantar ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bir kutu attım.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sina, icine kiyma ustune de kasar koyup firina versen, nasil olur?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 efsane olur, ama dikkat edilmeli, mantarların suyu kurumadan fırından cekilmeli, hata bu iş tercihen soba üstünde yağılmalı
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 offf... gecenin 11inde söylenmez ki :p evde kıyma var peynir var mantar yok hehe. gidip mantar almak vardı gerçi evde gerçek mantı var da neyse hehe :p [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 22:55 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ben bu tarifi nası kaçırmışım yarın yapıyorum
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Yoğurt ve mantarın aynı anda kullanılması fikri ters geldi biraz.
Öne çıkan mesajlar