Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 herkes aciyo ben de aciyim, ozlemisim burayi iki sene oluyo nerdeyse boole ana ana ana ana diye diye eski kender moduna giricem (birakmistik o tur seyleri arkada okula vermistik kendimizi goya) tey tey gelenler gelmeyenlere soylesin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 welcome back volfii=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 hi there mr ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Sana kötü haberim var Volfied, ben hala buradayım... En garde!!! Hoş geldin. ;o) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hosgeldin geri Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hocam cok guzel bi haberim var kime niye kizgindim kime garezim vardi hicbisi hatirlamiyorum, uzun sureli bi iliski de atlattim arada uysallastim iyicene, hepinizi cok seviyorum kisacasi korkmayin :p (paticik fm e bold yazmayani bulup avlarim hala ona gore :)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Hoşgeldin Volfied :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ilk geldiğimde tepeme binmişti bu adam bold olayında,hatırlıorum =) hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Dert ettiğin şeye bak Volfied, sen iste yeterki hemen garez yaratırız. Fotoşaptan hiç anlamıyorsun ayrıca çirkinsaaan! *yumruklarını havaya kaldırıp boksör gibi sekmeye başlar* Hadi, hadi, hadi. Korktun di mi? :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Artik yaslandik mi diyelim (nereye yaslandim tabi) giyerim taytlarimi, fanilami sokarim icine, etrafinda dansede ede I'll open a can of whoop ass derim efendim size, scrubs izleyenlere daha anlamli gelir tabi post kasiyosun GE-TA! (low blow diyo gevur buna :P) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ne isin var lan senin burda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ya kapiyi kim acik birakti kopek girdi iceri iste diyorum [oba] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 volfied ms-dos zamanında oynardık biz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 sen hala davul çalıyo musun :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 off doggy iyi ayar yedi =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 volfi sizin bi araba vardı, satıyodunuz, noldu o :D hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 @gimli: mirim davulu azalttik artik gayda bandosunda snare caliyoruz bi de snare robotu yapiyoruz bizim yerimize calsin diye :P (ciddiyim) sen hala piyano caliyomusun hele onu soole Esbjorn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Tabiki :-) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 tekrardan ho$geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.