Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 sanat yönetmeninin hedef kitlesi: 0 - 7 yaş şirin olmuş, uzayda geçen super mario gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 nası ya ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hadi yaa daha %32 de sabırsızlanıyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 rusça çıktı diye telaş yaptım ama fakat velhasıl... How to Install english version: 1) Autorun 2) Press upper button 3) Next (middle) 4) Next (middle) 5) Select upper box & press next(middle) 6) Select lower box(English version ) & press next(middle) 7) Select installation folder 8) Next(middle) 9) Install Adobe? No! press right 10) Register Game on internet? Deselect box & press Next(middle) [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 10:55 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 nasıl ingilizce yükleneceği demonoid deki sayfasında anlatılıyor.Şimdi indiriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 haklısın ya bende dumur olduydum ilk oh rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 o ne ya hayatımda izlediğim en kötü demo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 +1 sana katılıyorum Cenx . Oyun nasil başliyor oyle ya. X-COM'dan grafik dışında hiç bir fark goremedim oyunda 0 fark. Araştırmalara kadar aynı ya. X-com a sadık kalmaları güzel eğlenceli olur dedim ama grafik hariç hiç bir fark goremedim :) . Grafiklerde öyle allım şallım degil zaten gerekte yok ama bu oyun bi 6-7 sene öncede rahat cıkarabilirlermiş. Biraz oynuyalim belki hoş şeyler görürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 işallah diyorum :D bu arada bismillah burst yapim dedim yanındaki arkadaşını vurdu bu cocukcaaz :D birde bu statlar falan neyi etkiliyor onunla ilgili yardımcı dokuman yokmu yahu. hadi agility str shoot tamamda o breave felan neye etki edio acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 widescreen yoksa hiç indirmeyeyim ben. Var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 widesecreenden kastın windowed modumu? yok öle bi mod olsa süper olurdu yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Ufo'lara saldırmak (brave] göt istiyor demekki Cenx :D . Reaction ı cozdum galiba bazı ufolarin Paraylse yada onun gibi daha karşılaşmadagım özellikleri var onlara karşi Resistance saglıyor. Peki oyundaki amaç ne çözemedim Radar a takılan Ufo'ları indiriyorum . Enkaz bölgesine birlik yolluyorum Kalan ufolari olduruyorum teknolojilerini calıp dönüyorum. Yeni itemlar keşfediyorum Bize verilen bir görev yokmu . Bir yeri işgal etmek vs. şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 1280x800 çözünürlüğünü kastetmiştim. Var mdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 masticor paran oldukçada yeni üsler kuruyosun. onun dışında bende bilmiyorum :D gerge yok abi öyle bi çözünürlük ayarı. hatta hiç yok yani o sana bi çözünürlük verio takılıosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 abi çat çut hata verip duruyo bende:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bu oyun satılıyor mu? yoksa netten bi mi indirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 satılıyodur. gerçi yeni çıktı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ben bu oyunu hiçbiryerde bulamadım(satın almak için), demonoid diye birşey yazılmış, nasıl buradan indirebilirim yardımcı olabilecek var mıdır ? Bu konudan bahseden arkadaş emailini yazmış, gönderilmesi gereken birşey var ise [email protected] Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ya bence hiç bulma hayatımda oynadığım en kötü oyunlardan biri... yine ufo aşkıyla bi süre oynadım ama tamam yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ufo: afterlight deneyin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ucuz diye gidip ufo aftershock almıştım. çok dandirik gelmişti bana. combatlar aşırı derece zor. onun dışında oyun tekdüze zaten. ondan sonra da ufo title'ı hiç bir oyuna bulaşmaya cesaret edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 zorluğu gayet uygundu, sonuçta otopsi yapıp zayıflıklarını öğrenerek ona göre silah seçmek bu tarzın ana olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Jagged Alliance daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 oha onun yenısımı vaR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Hala daha iyi, ordan pay biç işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar