Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Öeh http://www.eatliver.com/makeup/#null Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 15.ye burdan koca bir ohlolpls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 1.yi gece yatagımda görsem sanırım bilmiyorum yani naparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bidaha hiçbir ünlüye bakmıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Abi birinci harbiden cok korkunç ya gece mece düşünsene yatıyosun yanında bu kadın yatıyo uyanıyosun ilk gördügün şey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 oh iyimiş değişim. makyaj degistiriyor insani, ilerde zengin koca bulursam sofor yerine makyoz istemeyi dusunuyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 makyaj + estetik ama. bunun programı var tvde digiturk de yayinliyorlar. cektikleri aciyi 1-2 bölüm izleyin görürsünüz: edit: bir ekleme yapim en sondaki iki bayana ait bölümü izlemiştim. hadi herseyi geç sondan 2. nin gögüslerinden operasyon geçirdigi aşikar ordan anlarsınız :) [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 14:47 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 estetik te var bitanesının koca burnu vardı ufacık olmuş. 17. çok taş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 sondan 2.nin icine ekzorsist kacmis gibi, ilk hali daha bi insancil lol memesi kat kat olmus anam anam, midem kalkti! en alt satirda bastan 3.nun son hali oyh dedirtti, acaba bu kadar guzel olmak icin deger mi o kadar aciya? dyna'nin dedigi program benzeri bisey izlemistim, izlemeyi bile kaldiramadim eoh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 oha yeni farkettim 3. resimin ilk karesi erkek değilmi yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Bunların bazıları bariz yalan ama makyaj çok kasınca yapabiliyor böyle şeyleri. Ayrıca bi ara ünlülerin vardı böyle şeyleri, modellerin, hollywood yıldızlarının falan. Anlamadığım makyajsız bunlardan kat kat daha güzel olan kızları neden star yapmıyorlar da böylelerini makyaj harikası yapıyorlar. Daha az bir makyajla normal bir kızı meleğe dönüştürebiliriz demek ki.. Bi de makyözler bakınca anlıyorlar mı "bu kız makyajla süper olur" diye. Yani öyle suratlara bakıp nasıl anlayabilirler ki. PS: "Öyle suratlar"falan derken aşağılarmış gibi olmuş ama hepsi çok kötü gözükmüyor, bazıları ise gerçekten sabah yanında görmek istemeyeceğin yüzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bazıları bariz yalan harbiden 3. resimde ilk kare erkek =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Makyajlı güzel olması kötü birşey değil bence. Makyajlı güzelse hep makyaj yapsın güzel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 makyaj bir süre sonra cildi deforme ediyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 O zaman daha çok makyaj yapsın=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 o zaman daha çok deforme olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ohş (: düşünsene bunlardan birisi senin kız arkadaşın. makyajını temizlediği gibi kalpten gidersin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 sondan 4. ne olmus oyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Sondan 2. bitirdi beni ya. Erkek değilmi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Sondan bir önceki erkeğe benziyormuş , travestiye benzemiş , kadıncağız bildiğin mağdur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 xae aynısını dicektim bende ya :D. ben herzaman demişimdir.en güzeli doğal olan güzel die :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 sondan 1. kesin erkek yok böyle bi'şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 üçüncü ne yaa homoseksüelmis önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 insanları bu kadar değiştiren teknoloji CANSEVER e niye el uzatmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Sanki ordaki hatunlar sizle sabah aynı yatakta uyanmak için sıraya girmiş gibi yorumlar yapmışsınız güldüm netekim. Bu arada çirkin kadının ilginç bir şekilde talibi çok olur. Genel kanı; çirkin olduklarından kendilerini beğendirmek için yapmayacakları şey yoktur olsada, ben aynı oranda özgüven eksikliğinden müzdarib erkek olmasına bağlarım. İşte doğadaki ince denge dediğimiz böyle birşey olsa gerek. [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 12:35 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar