Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 varmi xuqada poker oynayan? gecen gun gun yuksek bet masada dagittim ortaligi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ya uyeyım bende poker olayını kapmam lazım once =) cok eglencelı bı sıte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 o kelepçe falan ne işe yarıyor onlar?? Üyeyim de almaya değer mi diye sorayım dedim. Bir de benim üstümde kullandıklarında ne yaptıklarını bileyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 items bolumunde hepsinin ne ise yaradigi yazior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 holdem için arayıp anca orayı bulmuştum uygun :) arada oynuorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 superonline da oynuyorum her türlü dağıtırım :) ayrıca hold em nedir yaw, çok iğrenç poker dediğin şanstır, gazdır holdem öldürüyor hepsini hepsini geçtim utanmasalar 2,3,4 filan da eklenecek oyuna 7 asaldır azamidir iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 şans oyunu olmadığı için seviyorum holdem. xuqa'da da şans oyunu haline getirip oynayanlar var ama anlam veremiyorum ona. daha basit şans oyunları var, neden poker kasıyonuz ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Pokeri hariç iğrenç bir site. Arkadaşım Moderator o sitede ve milyon tane güvenlik açığı var. Kontrol panelleri iğrenç ve yetkilileri acaip derecede ilgisiz. Dönen muhabbetler çok kötü. 2 kere denememe rağmen ikinci bir postum gelemedi malesef. Only Poker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bende sadece poker icin oynuyorum ama. texas hold em poker oyunlarinin kralidir yani. dunyadaki turnuvalarda vs herseyde holdem oynaniyor. oyle kapali 5 kart pokerin geregi yok :) blofunu yapiosan burda yapacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Bi ara arkadaşın "üye ol gel poker oynayalım" demesiyle hesap açtım bu sitede sonra pek sarmadı girmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 pokeride sarmıyo oranın bi kumar havası yaratmıyo bikere site şöle bi masa koycaklar ortaya oturup oynayacaksın onunde chiplerin olcak fln filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 arkadasim bahsetti fistik atiyomussunuz falan? öpücük yollanıyomus, cok komik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 bende poker oynarsam texas oynarım, diğerleri biraz çocuk oyunu gibi geliyor bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 zegna fıstık pls, texas hold em bilmiyorum ben diğer pokerleri de bilmiyorum paso kaybediyorum öğretin bu oyunu :) 100 fıstığım var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 abim tamam da karsindakiler enayi otesiiyms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 texas hold em rlz. gamedesire.com da oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Sanki Hold'em sans oyunu degilmis gibi konusuyosunuz da, poker de oyunu ne kadar bilirsen bil, sans>yetenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: gamedesire.com da oynuyorum ben aa ben de:) nick aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 üyeyim ancak pokerden çok fazla çakmadığım için pek oynamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 kaybedecek bişey olmadiğinda ve rakiplerin yüzlerini göremeyince cok büyük ölçüde şansa bakiyor evet(bedava online oyunlarda). ama gerçekte cok yüksel skill ve sabır isteyen bi olay. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 O halde zegnacan bize poker ogretsin. evet evet! bu olsun! cunku o bir yonetici. egit bizi zegna! nasil oynanir bu poker bu tuto yapistir pilliz. ciddi nerden ogrenicez bu meredi.Bi altiliyi bide su pokeri ogrenmeyi beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 hmm bu ismi ve foto'yu hatırlıyorum :) oynamıştık seninle aynı masada hehe ee o kadar kazanmışsın eşek değilsin yollarsın biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ayıp be millet sikko bir fıstığın bile muhabbetini yapıyor :P dünya böyle işte heh :D geçen arkadaştan istedim 30k fıstık var 50 tane göndermiş O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bende fıstık zengini olma yolunda emin adımlarla ilerlerkene kendimi sıkıntıdan all-in'e basar ve iflas eder buldum. Saatlerce el gelmeyince deli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bende sıkılıp bi gunde 1,250.000 peanutu sifirladim. 2 haftadir oynamiyorum, cok arkadas var donerim belki geri istesem gene bi 500k filan olur fistik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar