Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlardan utanmak...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=badak
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=badakizm

sen badaksın buna alışsan iyi edersin.

bu arada otisabi'nin entryleri silindi, ama istersen mail atabilir. ve badak karşı cinse karşı utangaç davranan insan demektir. ben de badağım. normal kız arkadaşım var tabi de alışkanlık onlar.

[ Mesaj 19 February 2007, Monday - 20:21 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama reelde utangaç olanlar sanalda öttürüyorlarmış falan çok farklı tavırlar sergiliyorlarmış

(Sonuçta yüzyüze görüşme olmadığı için gerçekten yaşamak istediklerini sunuyorlarmış karşı cinse)

Böyle bir başlangıç yapsan?

Bir arkadaşım vardı güzel bir örnek, tamda senin gibi denebilir.Net aracılığı ile bi kızla tanıştı zaman geçirdi.Utana sıkıla ama sonunda kendini aştı =)

NOT : Kesinlikle Ajdarın klibini izlemelisin.Jay-z hiç değilse hareketleriyle sesi ile falan bir karizma sahibi.Hiç bir şeyi yoksa çok sağlam kariyeri ve onu seven bir kesime sahip.Ajdar - Çikita muz klibini lütfen izle o "MAL" bile kızlar ile aynı karede sergileniyor...Para ilede olsa sonuçta aynı karede aynı muzu yiyebiliyor =P Çok ders alacağın kareler var AJDARSTAR'dan...
Merak edenlere : http://www.youtube.com/watch?v=8c3YRPGppPM

[ Mesaj 19 February 2007, Monday - 21:03 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ayrıca benim ilk okulda bir kere kız arkadaşım oldu sanırım.Kendisiyle aynı sırayı paylaşıyorduk,o bana silgi veriyordu ben ona kalem.Yanağımdan da öpüyordu arada.O zaman nedense kızarmıyordu yanaklarım.Demek ki bağışıklık kazanmışım zamanla ona karşı.Kız arkadaşım olsun diye aradım onu ilkokuldan sonra bulamadım.

abi sen cebinde hem kalem silgi taşı. kızaracak gib olursa onları iyicene sık ve ilkokulda yaşadığın o güzel anları aklına getir. O zaman biraz daha azalabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kızlardan hiç utanmam oldum olası
bilakis hep en çok severim onları
burdan bayan arkadaşlara sesleniyorum; kalbim boş.
kendinize güveniyorsanız, özel mesajla bikinili 2-3 fotoğrafınızı yollayabilirsiniz.

yarı çıplak fotoğraflarıma burdan ulaşabilirsiniz.

çılgın hayatım hakkında ipuçlarını bu adresten bulabilirsiniz.

17-35 yaş sınırlamamız var.

[ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 11:52 tarihinde, Alexi_Septimus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha neler...
Arkadaşlar uğraşılarınız sonuç verdi ve Amerika'dan Jelly Bohn adında bir kızla çıkıyorum.Kendisi Hollanda'ya hem kek yemeye,hem de bana kek yapmaya geldi.Orada görüşüverdik.Nasıl oldu bilmiyorum,kendisiyle internetten konuşuyorduk.Bana çok tatlısın dedi benim canım sıkıldı çok param var Avrupa'ya geliyorum dedi.Sen de atla gel dedi.Ben de ona param olmadığını söyledim,hemen 100000$ attı hesabıma şaşırdım ben de tabii ki..
Sonra atladım uçağa hemen gittim Hollanda'ya.Oraya geliyormuş çünkü.Buluştuk Amsterdam'da.Başta kızardım ben o yanıma gelince. Sonra yeter ulan dedim tuttum kızın elini, sanırım şok etkisi yaptı bende.Sokak ortasında şey... ehm... neyse...

Akşam otele gittik,otelde özel dakikalar yaşadık.
Daha sonra o laptopunda painti açtı...
Ve bana şu resmi hediye etti:

Gerçekten çok mutluyum...
Bu konuda bana yardımcı olan herkese teşekkürler.

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 13:40 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

ehaha tab tab. Bence sen bizle testis geciyosun :/
Sonra ben de dedim kiii ''asla aptallarla tartisma, seni kendi seviyelerine cekip semsiye acarlar soora'', iste soora da toz bulutu olustu... (nostaljik bir alinti yapasim geldi)
Neyse.

Sevgili Prawler,
Yazdiklarini kelimesi kelimesine okudum ve sen icinde bulundugun duruma kendi kendine gelmissin, bir nevi haksizsin(pardons) ve sana su laflari hazirladim:

Gercekten isteyen insan nolursa olsun ileriye dogru bir adim atardi, bu her ne kadar zor gelse de.
Utandigin halde üzerine gideceksin ki zamanla bu problem cözülsün.
Yoksa kacmak nereye kadar?
kimse ayagina gelmez ''meLapaaa ben hayadunun karisi, erkekiiiiim'' seklinde.
Sana kendine güvenen bi kari lazim.
O yüzdendir ki Prawler, CIK ARTIK KENDI ICINDEN!
Yok yani öyle herseyin lönk dedin mi ayagina gelmesini bekleme. Adim adim ilerlemelisin hedefine ulasmak icin, bu hayatin her alaninda gecerli.

Cüceler daga dogru ilerledikce o, onlara kocaman gelen dag kücülür.

Bir de Savasan kaybedebilir ama, savasmayi göze almayan coktan kaybetmistir. demisler.

Ps: birden kendimi güzin abla sandim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi Septimus

ben kızlardan hiç utanmam oldum olası
bilakis hep en çok severim onları
burdan bayan arkadaşlara sesleniyorum; kalbim boş.
kendinize güveniyorsanız, özel mesajla bikinili 2-3 fotoğrafınızı yollayabilirsiniz.

yarı çıplak fotoğraflarıma burdan ulaşabilirsiniz.

çılgın hayatım hakkında ipuçlarını bu adresten bulabilirsiniz.

17-35 yaş sınırlamamız var.

Madem hazır ortada otlanabilecek bir ilan var pay çıkartalım kendimize...

Bana da yollayabilirsiniz fotolarınızı. İlla bikinili olmasına gerek yok, isteyenler bikiniyi de çıkartabilir ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...