Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Sevgili kişisel itiraf bölümü, Ben 22 yaşında bakir bir genç çocuğum.Elim kız eline değmedi,kızların yanındayken yanaklarım al al oluyor kızarıyor, geçenlerde kantindeyken bizim sınıftan bir kız gelip yanıma oturdu.Acaba benden hoşlanıyor mu?Beni seviyor mu?Sadece ailemden kızlarla rahat rahat konuşabiliyorum,ama sokakta bir kız görsem,durum aynı. Ben kızların gözlerine bakamıyorum,yanlarından geçeceğime yolumu değiştiriyorum,bana birşey dediklerinde kısa cevaplar verip oradan hemen uzaklaşıyorum ama düşlerimde hep Adriana Limadır ne bileyim böyle güzel latin kızlarıdır,avrupalı kızlardır falan var yani.Ben normalim yani başka yöne eğilimlerim yok.Neden böyle oluyor? Hayatım boyunca böyle mu olacak hep?Bırakın sevgilimi normal kız arkadaşım bile yok bu durumlardan dolayı.Suratım kıpkırmızı hemen gülüyorlar.Çok utanıyorum ben de.Kalkıyorum hemen yanlarından.Hayatım hep kızlardan uzak,güzel mankenleri hayal ederek mi geçecek? Şu kardeşine bir yardım eli uzat be kişisel-itiraf bölümü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ya abi kusura bakma belki cok ciddi bi durumdur allah şifa versin de, gecenin bi vakti yüzü bile olmayan jay-z elin beyonce'sine allstarda utanmadan bakarken senin gibi saglıklı bi adam niye bakmasın dimi , çok güldüm valla ne biliyim belki Haydar hoca bilir çözümünü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mayhemi seviyoruz ve Mayhemi anıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ve olen kiz arkadasini da tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 o utanma olayını aşman lazım ne diyelim. aşamayacak kadar sapık mısın nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Prawler yine "zoom" olmuş sanıyorum ki . Yeter , artık kız bulmalısın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 en son camdan atladıgında bırseyler degısmıs olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Praw bu kız bunalımından kurtulmadan kız bulman bi hayli güç.Erkek bunalımındaki kızlar iyi hedef olabilir.Ama Adriana Lima filan hayalse zor tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Hep böyle itici,karalayıcı mesajlar atılmış,hiç hoş bir durum değil. Burada sorunlarımı problemlerimi kişisel-itiraf bölümüyle paylaşıyorum.Siz ise yok zoom olmuşsun,saçmalıyorsun diyorsunuz.Gerçekten de çok ayıp,size yakıştıramadım. Ayrıca benim ilk okulda bir kere kız arkadaşım oldu sanırım.Kendisiyle aynı sırayı paylaşıyorduk,o bana silgi veriyordu ben ona kalem.Yanağımdan da öpüyordu arada.O zaman nedense kızarmıyordu yanaklarım.Demek ki bağışıklık kazanmışım zamanla ona karşı.Kız arkadaşım olsun diye aradım onu ilkokuldan sonra bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 @madmaximus Mayhem'in 1 tane kız arkadaşı ölmemişti ayrıca.Birsürü kız arkadaşı vardı ve hepsi ölmüştü.Hepsinde bir esrar perdesi vardı Agatha Christie romanı tadında hem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 abi benim anlamadıgım silgi alıp verirkenmi öpüsüyordunuz.o yasta tahrik diicem bu yasta bile öyle tahrik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 niye abi çilek kokulu silgiler vardı afrodizyak etkisi yapabilir. -Oğğhhşş ne güzel kokuyor esra silgin senin tenin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 adam ciddi birşey yazıp yardım istemiş geyik yapıyosunuz afferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 LoL tipe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 yanlis anlasilmalar falan oldum [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 14:00 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Serdar, hoşgeldin lan. olm senin yokmuydu kız arkadaşların? resimleriniz falan vardı beraber çekilmiş? sevgili olmasa bile kız arkadaştır onlar, yalan atıp güldürme olum milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 onların hepsi fotoşop Fistan ='( ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Serdar ezik geldin ezik gidiyosun abi.. Yapıcak bişey yok sana. Bende utanıyodum kızlarla konusmaya hiç konusamazdım onlarla böle ne bilim heycanlanırdım falan ilk kız arkadasım 20 yasında oldu onlada el ele bile tutuşamadım heycandan ölüyodum.. Ama artık 22 yaşındayım ve hiçbişey eskisi gibi degil.. teşekkürler ipana Doktorum bile bu sonucu görünce çok mutlu oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bitanesi fotoşap degil tophanede otururken serdarın benim açımdan göründügü yere göre arkasında guzel bir kız oturuyordu. aynı kareye almıstık ikisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Hadi yine iyisin Serdar..varmış bak bitane resim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Hayirdir bu kizlar canavar mi ne yani utanicak ne var? erkeklerden utanmiyorsan kizlardan da utanmaman gerekiyor hepimiz esitiz :p Sen kendini ona proglamissin anlasilan direk utanicam diye, rahat ol biraz sal kendini kaybedecek birsey yok kizlardan yana biri gider biri gelir. Piskin olmasini bilmek gerek sanirim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bakir erkek 0_o seni tatmak isteyen çok çılgın kız bula bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Öncelikle bilmen gereken şey, kız olarak tabir ettiğimiz ırk ve insansılar da insan. (?) Yani sen utanıyorsan onlarda utanıyor, sen seviyorsan onlarda seviyor, sen trip atıyorsan onlarda atıyor. Önce bunu düşüneceksin kafaya yerleştireceksin, kız birşey yaptımı buna göre hareketlerini düzenleyeceksin, utanma olmayacak. Sonrası yok, bilsem terapi verebilirdim insanlara. Bu da arkadaşımın psikolog ablasından çarpma laflar zaten. Ama doğru bakh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 canavar gibi hepsi... hepsi kendini çok beğenmiş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar