Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 İşte "birisi" kendi işlerini yapmadığında evi yine bok götürüyor, üzerine bir de kime sorsan "Abi valla ben çektim sifonu, bilmiyorum kime ait o klozetteki patates" "Valla ben traş olduktan sonra temizliyorum lavaboyu, niye öyle olmuş ki?" "Ben kıl dökmüyorum abi, onlar halka değil fil" diye kimse suçu üstlenmeyince yine aynı noktaya geliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Alexi_Septimus merak etdim o tuveletini yapan arkadaşın elinde neden eldicen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 AHAHAHA aynı şey dikkatimi çekti ya. yoksa tuvalet kağıdı kullanmayı pek sevmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 basuru vardır belki düzeltiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 haftada 50 lira verince evi pırıl pırıl eden bi hatun tutabiliyosnuz, benim ihtiyacım olmadı hiç, içine sıçtığım yeri temizleme gibi bir huyum var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 lopeth lol ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 lopeth harbi lol ama iyiydi iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ahahahah lopeth guzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Benim ev arkadaşım geçen ay bitirdi şu anda tek kalıyorum. Yalnız kalırken iyi yada arkadaşlarla kalırken iyi denmişte, ikisinin de iyi yönleri de var, kötü yönleri de. Mesela geyik, muhabbet olarak tek kalırken bayağı boşlukta hissediyorsunuz kendinizi, yani sosyalite açısından tek kalmak iyi değil. Ama evin genel durumu, temizliği gibi olaylarda kesinlikle tek olmak daha iyi (tabii ki bokun içinde yaşayamayacak insanlar için). [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 22:10 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 sosyalite açısından ewt tek kalmak iyi değil ama benim gibi aşırı asosyal insan için fena olmuyor :) ilk dönem bir arkla beraber yaşadık, şimdi tek yaşıyorum tek yaşamak daha iyi gibi geliyor (en azından şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 lopeth dağıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 valla fotoğrafın güzelliği zaten orda. ben de o soruyu soruyorum hep kendime, fakat cevapsız kalıyor. değişik şeyler bunlar, tavandaki diş fırçası mesela, dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 o değil de tuvalet kağıdı bitmiş =((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 diş fırçasını yeni görüyorum tek kelimeyle harika ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 aynanın solunda duruyo tuvalet kağıdı yerine takmaya bile kasmamışlar. o eldiven basurla ilgili kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 benim bildiğim erkek öğrenci evini yeni kız arkadaş temizler, ne o öle herkes kışını kendi toplasınmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 +1 fistana. ben de öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 hakket lem kaybolmasın diyemi tavana asılmış o=) dur yahu bende foto çekeyim öğrenci evi görün biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 sene sonunda ikinci tuvalletten çıakrıdğımız 2,5luk kola ve gazoz şişelerinin sayısı 100 ü geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 o eldiven ne harbiden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Misal arkadaşın evinden geldim. Yatak odasının halısı çamaşırdan mamül. Fakat şöyle ince bir detay vardır ki rahatsız edecek bir pisliğe izin verilmiyor. Nasıl oluyor. Şöyle oluyor saptadığım kadarıyla; Cips, kül, topak (her türlü topak) saç,tüy,püsür,kola,su,kahve,alkol gibi maddelerin yerde yuvarlanması uçuşması serbest. Fakat mayonez,ketçap,yağ, ne bileyim kaşar, balık,bok gibi yapış yapış, yağlı ve kokan maddelerin etrafta salınması yasak. Yasak derken nasıl yasak, bu işi beceren zat aynen temizliğe girmek zorunda. Ki zaten adam gibi ev arkadaşlarınız varsa sizin uyarınızı beklemeden direkt olarak temizleniyor ortam. Bazen arkadaşın arkadaşı ve hatta onun arkadaşının arkadaşı muhabbetleri sakat olabiliyor. Görüş farklılığı alkole dayanıksızlık, abuk subuk muhabbetler. Sakat iş evinize yakın bi yeri kazanın. Başkasının öğrenci evine gidin kalın. Fakat tutmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 http://www.turkcekarakter.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Geçenlerde uyandığımda yorganımın üstünde pizza dilimi vardı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Ben de ruh esimi bulsam cikicam eve. Vericem raporlari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ogrenci evinde tek kalmak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar