Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barda

wussy

Öne çıkan mesajlar

İki taraf da yanlış düşünüyor bence. Çok kötü falan değil, sadece insanlara ağır gelebilir bazı sahneler, normaldir; bana da yer yer ağır geldi çünkü. Ara verildiğinde 3-4 kişi terk etti yani sinemayı.

Çok iyi de değil açıkçası; ama şu anki halinden daha fazlasını da beklemiyordum, o yüzden tatmin olduğumu söyleyebilirim.

Filmde yaşanan olaylardan ziyade, olayların altyapısı ile ilgili konuşulabilir uzunca, film iki tarafın bakış açısından ziyade tek tarafa yönelmiş. Bir haklı çıkarma değil yaptıkları; ama biraz daha ortada olmasını beklerdim açıkçası filmin.

Bünye kaldıracaksa gidin izleyin bence, sürükleyici bir havası da var filmin, Nejat İşler'in oyunculuğu da oldukça iyi filmde; pişman olacağınızı sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bünye'nin kaldıramayacağı ne var ben anlamadım, gitmeden öncede ekşi'de olsun başka yerde olsun insanlar sizin gibi yorum yapmıştı bende kendimi bi saw gibi en psikopatına hazırlayarak gittim ama hiçbirşey bulamadım yani şiddet var ama insanı kandırmıyo, bırak sinemadan çıkmayı canımı bile sıktı film çok acemiceydi işkence sahneleri, filmde tek iyi oyunculukta nejat işler'indi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir olay var ki Nail'i oynayan arkadaşımızın futbolla uzaktan yakından alakası yoktur , o sahnelerde de ya sadece kafa gözüküyor , ya da ayaklar . Belki kendisi top koşturmayı becerebilseydi , tam çekim yaparlardı , o zaman hani "ooo nasıl bastı çalımı kenke" diye gaza gelebilinirdi .
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda ders vermeye çalışmasa... Filmi tüm dehşeti ve iğrençliğiyle sonlandırsalar, kült bir film olma yolunda Türk filmleri arasında önemli bir adım oalbilirdi.
Fakat sonunda, sırf ders vermek amacıyla, adalet sisteminin çürüklüğünü lanse etmek için 15-20 dakika daha eklenmesi, benim tadımı kaçırdı açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
şu an izledim, film ciddi güzel bence oturup izlenmesi gerek herkes tarafından. ha ağır gerçekten yuh la başlayıp vay.. die devam ediosun filme. kötü diyen vardır onların kendi fikirleridir ama başkalarından aldıgınız yorumlar yuzunden sakın kaçırmayın bu filmi. mutlaka izleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi izledimde

cok guzel bi filmmis.Ender turk filmlerinden biri
Nejat Isler bu role cok yakisiyor.

En sacma buldugum kisim.Kizin kurtaj icin oyle yerlere gitmesi.
Cehalet desen cahil degiller TGG falan biliyorlar felsefe yapiyorlar
Para desen mavi tura cikiyorlar hergun bardalar parada var.

eee niye oyle yere gidiyor?

bu olay gercek mi ayrica ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...