wussy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 izleyen var mı arkadaslar?bazıları cok guzel diyo bazıları hiç begenmedim sakın gitme diyo.bi de sizin tepkilerinizi aliyim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 film olarak bence iyi bi film ama filmdekiler sahneler çok ağır.. kız arkadaşınızla kesinlikle gitmeyin zaten filme.. çok kötü sahneler var tecavüz işkence falan.. içime oturdu şahsen.. o sahneler açısından ağır bi film olmuş demek istediğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 katılmamak elde değil. ama bu tür sahnelerden hoşlanıorum , zaten hostele de gitmiştim kesmez beni diyorsan koş derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 İki taraf da yanlış düşünüyor bence. Çok kötü falan değil, sadece insanlara ağır gelebilir bazı sahneler, normaldir; bana da yer yer ağır geldi çünkü. Ara verildiğinde 3-4 kişi terk etti yani sinemayı. Çok iyi de değil açıkçası; ama şu anki halinden daha fazlasını da beklemiyordum, o yüzden tatmin olduğumu söyleyebilirim. Filmde yaşanan olaylardan ziyade, olayların altyapısı ile ilgili konuşulabilir uzunca, film iki tarafın bakış açısından ziyade tek tarafa yönelmiş. Bir haklı çıkarma değil yaptıkları; ama biraz daha ortada olmasını beklerdim açıkçası filmin. Bünye kaldıracaksa gidin izleyin bence, sürükleyici bir havası da var filmin, Nejat İşler'in oyunculuğu da oldukça iyi filmde; pişman olacağınızı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Bünye'nin kaldıramayacağı ne var ben anlamadım, gitmeden öncede ekşi'de olsun başka yerde olsun insanlar sizin gibi yorum yapmıştı bende kendimi bi saw gibi en psikopatına hazırlayarak gittim ama hiçbirşey bulamadım yani şiddet var ama insanı kandırmıyo, bırak sinemadan çıkmayı canımı bile sıktı film çok acemiceydi işkence sahneleri, filmde tek iyi oyunculukta nejat işler'indi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 filmin kaldırılamıyacak olmasının sebebi gerçek bir hikaye oluşu... filmi "bunların hepsi gerçekten oldu" diyerek izlersen film gerçekten dayanılmaz bir hal alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Oyunculuk süperdi valla ama fazla dehset olayın gercek ten yasanmıs olması dahada dehset son sahnelerde suclulara hapiste yapılırken milletten sanki vurun kahpeye tarzı seslenisler geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 çok beğendiğim güzel bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 gazetede okuduğum kadarıyla gerçekte suçlular öldürülmediler Rahşan affıyla çıktılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 valla cok kufur vardi, onun disinda bazi sahneler cok bayatti. nejat işler oynamis ama, tebrik etmek lazim. birde jiletci olan adamda super piskopat rolu yapmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Futbol sahnesi abartı klişeydi mesela, hiç yakıştıramadım filme, dışarıdan alınıp filme yapıştırılmış gibi duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Şöyle bir olay var ki Nail'i oynayan arkadaşımızın futbolla uzaktan yakından alakası yoktur , o sahnelerde de ya sadece kafa gözüküyor , ya da ayaklar . Belki kendisi top koşturmayı becerebilseydi , tam çekim yaparlardı , o zaman hani "ooo nasıl bastı çalımı kenke" diye gaza gelebilinirdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 hayır ondan değil, o sahneye girişi falan, orada onu garip bir ezik kahraman edasına büründürmeleri, gereksizdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Sonunda ders vermeye çalışmasa... Filmi tüm dehşeti ve iğrençliğiyle sonlandırsalar, kült bir film olma yolunda Türk filmleri arasında önemli bir adım oalbilirdi. Fakat sonunda, sırf ders vermek amacıyla, adalet sisteminin çürüklüğünü lanse etmek için 15-20 dakika daha eklenmesi, benim tadımı kaçırdı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 wizardofoz : [spo]Gerçek bir olay olduğu için ve de yaşanan olayda da mafya babasının esas oğlanı arabasına alıp böyle bir teklifte bulunduğu için yapmışlar orayı .[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 o mafya babası değildiki savcıydı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Gerçek hayattaki mafya babası onu diyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Abi hahaha Dogu degil mi bu Nail? Ahahahah cok iyi ya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 şu an izledim, film ciddi güzel bence oturup izlenmesi gerek herkes tarafından. ha ağır gerçekten yuh la başlayıp vay.. die devam ediosun filme. kötü diyen vardır onların kendi fikirleridir ama başkalarından aldıgınız yorumlar yuzunden sakın kaçırmayın bu filmi. mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 said: gazetede okuduğum kadarıyla gerçekte suçlular öldürülmediler Rahşan affıyla çıktılar... Tecavüze uğramışlar içeride diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Nejat Isler'in hastasiyim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Simdi izledimde cok guzel bi filmmis.Ender turk filmlerinden biri Nejat Isler bu role cok yakisiyor. En sacma buldugum kisim.Kizin kurtaj icin oyle yerlere gitmesi. Cehalet desen cahil degiller TGG falan biliyorlar felsefe yapiyorlar Para desen mavi tura cikiyorlar hergun bardalar parada var. eee niye oyle yere gidiyor? bu olay gercek mi ayrica ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ankarada olmus bu olay ve gercek demisler ama bilemiyorum tabi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 nejat işler'e +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Olay gerçek ve dibimizde gaziosmanpaşa'da geçmesi insanı şok ediyor. http://www.hurriyet.com.tr/pazar/5850513.asp?gid=59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar