fenris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ööeah...bi aralar salakça FR vs DL tartışmaları vardı,o kesmeyince LoTR la karşılaştırmalar başlamış bakıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 DL > LOTR ahahahaha ben buna gülüyorum edit: Michelle Trachtenberg için 5.sezondan itibaren buffy izleyin doyarsınız. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 17:45 tarihinde, Farinal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 buffy de kız daha çocuk yaw,bunlar tamamen art niyetle seyretcekler :P olmaz buffy filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 olmamış bence ya ben ilk duyduğumda final fansaty tarzı bir animasyon bekliyordum ama yukarda ki resim umutlarımı suya düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Evet ya,olmamış. Hayalimdeki ejderhalara benzemiyo. Kollar filan çok humanoid olmuş. Umarım karakterleri filan güzel çizerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Lotr temelinde tolkien bunları cocuklarına okumuyormuydu hikaye olarak ? uyusunda büyüsünler diye ? daha sonrasında edebiyat kazandı diye biliyorum ben yanlışım varsa düzeltsin biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 A Scanner Darkly'deki teknik rotoscoping, film normal olarak çekilip film kareleri üzerinden animasyon kareleri çiziliyor. Pyros'u bile Avatar'da Appa'yı seslendiren eleman seslendirecekmiş, deneyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 sıtedeki resımler benı hıc sarmadı hayal kırıklığı olmasın. edebi olarak lotr dan öte fk yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Lost dizisindeki Charlie gibi çizseler tamam diyeceğim ama Sturm resmen Ejderha Yüceefendisi gibi çizilmiş.Olmamış o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 çizimler rezalet bence, karakter cizimleri, aşırı amatör duruyolar, yada banamı öyle geliyo, hiç güzel olmamış yani, hayallerimi yıkıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Sana oyle gelmıyo, rezalet zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 kötü ya.. bari elmore'un kapak çizimlerindekileri gibi yapabilselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yaw benim şaşırdığım olay şu karakterleri seslendiren gayet ünlü önemli kişiler var. Eğer çizimler hakkaten bu kadar dandik olacaksa neden böyle bi projeyle çalışıyo bu ünlü kişiler bunu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ejderhanın kolları 85 metre yalnız. küçük olması gerekmiyo mu lan onların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 pyros yaşlı ama ondan büyük olabilir, ayrıca kırmızılar büyük oluyor. - pyros yaşlı olan kör olandı dimi? yoksa evil olan mıydı? - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Adam gibi elle çizseler süper olurda, bunlar çok şişirme olmuş, çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Pyros yaşlı olandı sanırım. Ve oldukça da büyüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bu sonbahara yetişecekse daha çok çalışmaları lazım bu resimler kimseyi tatmin etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 pyros verminaard ın dragonu, yaşlı ve kör olan flamestrike. patlayıp beraber ölüyolar hem. bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 abi yaşlı olanın adı matafelur degil miydi ya?Ben mi yanlis hatirliorm:)Hayir dragonlanceleride verdim millete elimde olsada baksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 dragonların genelde iki isimleri oluyor dlde. biri insanlar tarafından takılan isimleri, biride sadece kendi aralarında konuştukları gerçek isimleri. flamestrike matafleurun insanlar arasındaki ismiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yalanmı oldu ya sonbahara çoktan geldik. İmdb de sonbaharda yayınlancak diyodu yalan oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 of çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bu ne allah cezalarını versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar