huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 deamon tools çek ve tabii bi de yükle. Sonra sanal disk sürücüne yükle çektiğin o dosyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 256ram le çalışır dimi çalışır çalışır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 hmm flt-cnc3.081 dosyamda bozukluk var galba son dosya, winrar ile .iso uzantılı dosyayı c ye atmaya calıstıgımda %99 da hata verıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 iso uzantılı dosyayı direk yüklicen deamon toolsa mount image dan açmıcan rarla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ehuehu 3 saattir oynuyorumda yazmayi unutmusum tamam hallettim :) cok efsane olmus yawwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 sonunda geçtim o bölümü. ne bölümmüş ya. oynama zamanı olarak 1 sa 25dk verdi oyun hehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 256ram dediydim çalışır mı dediydim emme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 vista 1gb xp 512 mb ram istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Level dvd de ki demoyu oynadım, 512 ram en az diyordu. 256 da çalışabilir; ekran kartın, işlemcin iyiyse. Oyun bence fıs; ama multi olsun bizim olsun diyorsanız, oyunu indirmek için link verin kapışalım maksat rekabet olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 valla bilmiyorum onu blackchaos, ama cok kasar sanirim. bunun serverini nasi acariz bi arastiralim :) fena gazlardayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 suan sadece gdi oynadim o yuzden multide dengeler nasil olur bilmiyorum ama red alert 2 deki kadar guzelse dengeler tadından yenmez sanırım. gerci ra2 de de early game de rahatsiz edilmeyen ally i almak imknsiz oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mass rocketeer ftw! Bu arada, heves ettim indirmeye başlıyorum oyunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 gece hamachi den multi takılcak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 dur mrlevie uniteleri filan iyice cozeyimde atarim ben valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 tamam ben de zaten sadece GDI la oynadım bugüne kadar. diğerlerine elimi bile sürmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kaç cd ehehe dvd de aldım aslında dvd de olur... peh peh peh! ya 512 ram isteyen oyunlar genelde bende çok iyi çalışıyor ama oyunu system requiments e göre kuruyorsa o zaman yalan olur. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yok öyle birşey. direk kurarsın olmaz bişi de çalışır mı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Oyun gerçekten çok iyi optimize edilmiş. Yeni yetme oyunların büyük bir çoğunluğunu medium ayarlarda oynarken bunda pek çok seçeneği ultra higha çektim bana mısın demedi. Fena da olmamış açıkçası, hele ara videolar geçmiş günleri hatırlamamı sağladı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 aldım demin simdi yukluyorum.birazdan kane baps neler yemis bunca zaman gorecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kane i az önce ion cannonla sanırım dünyanın öteki ucuna uçurdum. da uzaydan gelen DEV böcükler söz konusu oldu. olaylar HalfLife a dönüyor sanki? öte yandan ACT4 ün ilk videosunun sonunda Jennifer Morrisonun gözleri tabak gibi çıkıyor ortaya. öf çok tatlı bu kız ya. öldüm öldüm nasıl gözler onlar ya. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 02:18 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 aslında o kadar süper bir kadın değil ama ara videolarda çok etkileyici çıkmış. ki etkilendim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 jennifer morrison house md de oynayan hatunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Jennifer minimapte ortaya çıkıp bana "şuraya tıkla" diyince oyunun atmosferi de hatun da gözümde bitti. 1- Koskoca commanderım, sekreterden emir mi alıcam! 2- Tıkla nedir ya içine ettin atmosferin, kaybol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 hayda hangi görevde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar