Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şehirler arası ilişki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
knox said:
Cep telefonumla ilişkiye girmeme sebep olan lanet bir şey ya!!6 aylığına ankaraya gittim anam ağladı resmen,cep telefonumu öpe öpe:X

olaya bir de iyi yönünden bak, 9 ay sonra doğacak olan telefonu sevgiline hediye edersin.
Mesaj tarihi:
ilk baslarda oluyo gibi gorunuo ama sonradan farkina variyosun yürümeyeceginin. ittir kaktirla da bi yere kadar, bosa zaman ve emek harciyosun.eksisi artisindan fazla.fakat ben baskasi olmaz diyo diyipte baslamaktan kendini alikoyan insan gormedim.
Mesaj tarihi:
ben istanbulda oturuorm kız arkadaşım izmirde...2 ay oldu henüz belki ama 2 hftada bir görüşüorz...tbi sürekli 2 hfta gitmicek...seneye istanbula gelicek inş...şuan gayet güzel yürüo çok özlesemde gidio yani...bakalım nolucak
Mesaj tarihi:
ben amerikada calisiyorum, kiz arkadasim ingilterede okuyor..

Hazirana kadar boyle gecicek, ben 1.5 ay sonra Turkiye`ye donicem o hala Ingilterede olucak.

bazen kafayi yeme noktasina geliyoruz ikimizde ama ask iste idare ediliyor bi sekilde :)

sehirlerarasi bile diil ulkeler arasi o derece yani.. off off.
Mesaj tarihi:
Benim arkadaşım var İsviçrede yaşıyor, kız arkadaşı benim eve 500 metre uzakta :P . 3 sene oldu nerdeyse gayet iyi yürüyor. Çocuk 4-5 ayda bir geliyor 15 gün falan kalıyor ama nasıl oluyorsa yürütüyorlar. Yürümez diye bir şey yok yani.
Mesaj tarihi:
ben denedim 2 ay sürdü 2 yıllık ilişki bitti. ama şu anda ankara-izmir ve istanbul-izmir sürdüren iki insan tanıyorum.iyi kötü devam ediyo bazı şeyleri birazcık gormezden gelip fazla kurcalamayınca.ama tabi bu herkesin yapabilecegi bişey deil.birazda rahatlık lazım sanırım....
Mesaj tarihi:
Dynun said:
Olmaz. Hayvan gibi sevsen de olmaz. Bir süre sürer ama illa ki biter. Denedim gördüm. Sen hayvan gibi sevebilirsin ama karşı taraf bitirir.
Farklı hayatlar yaşıyorsunuzdur sonuçta.
Hiç girme.

evet aynen katılıyorum.
Mesaj tarihi:
Yahu geçtiğimiz sayfalarda Zegna demiş;
Gözden ırak, gönülden de ırak...

Sürdürebilenler istisna arkadaşalar. 15 ay zorladım sınırlarımı, olmadı.
Zarar oluyor bir yerden sonra zaten.
Aldatışlar giriyor araya...

Sürdürebilenlere bir çift sözüm var.
"Helal olsun..."
Mesaj tarihi:
liseden tanidigim en az 4-5 cift vardi, hepsi halen beraber - uzak sehirlerde okuyorlar ve halen iliskideler, bitirdiklerinde evlenmeyi dusunuyorlar.

istanbul ve icadanolu kulturu bu kadar mi farkli, enteresansiniz.
bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Bal gibi olur. Eğer gerçekten aşıksan, seviyorsan, değer veriyorsan olmaması için sebep yok bence. Telefon var, internet var.. Ayrılık süresi arttıkça mızmızlıklar artıyor karşılıklı, uzaktayken küslük dargınlık çok zor ama aşık olunca onlarda uzun sürmüyo zaten..Burnunda tütüyo kokusu, yanımda olsa keşke deyip fotoları öptüğünü farkediyosun..Ama o kdr özledikten sonraki kavuşmanın sevincini heyecanınıda değişmem bişeye:)
Mesaj tarihi:
Selen said:
Bal gibi olur. Eğer gerçekten aşıksan, seviyorsan, değer veriyorsan olmaması için sebep yok bence. Telefon var, internet var.. Ayrılık süresi arttıkça mızmızlıklar artıyor karşılıklı, uzaktayken küslük dargınlık çok zor ama aşık olunca onlarda uzun sürmüyo zaten..Burnunda tütüyo kokusu, yanımda olsa keşke deyip fotoları öptüğünü farkediyosun..Ama o kdr özledikten sonraki kavuşmanın sevincini heyecanınıda değişmem bişeye:)

kızlar meydana çıktı ortam bozuldu bu ne biçim post ya? romantik romantik yazmış ellaham akşam akşam ayarımı bozdu ya
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
kızlar meydana çıktı ortam bozuldu bu ne biçim post ya? romantik romantik yazmış ellaham akşam akşam ayarımı bozdu ya

Rahatsızsan çık, herkese açık diye biliyorum ben bu forumu, cinsiyet ayrımı mı başlattınız?
Mesaj tarihi:
off ayara gel :D
yanlış anladınız adamı siz kızlar ;)

herkes romantik romantik olsun ister, seversen her şekilde yürü tabi de. önemli olan sevmek. çoğumuz sevdiğimizi sanıyoruz ama ihtiyacımız olan o bedenin yanımızda olması.
  • Yeni Oluştur...