huun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 axedice said: Pete hines herşeye rağmen sattırıcak bu oyunu kendinden önceki 2 oyun mu, yoksa pete mi? foo fighters ne ya? bu oyunun bana sunacağını iddia ettiği atmosfer bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sinir tanimiyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Kalorifere katılıyorum, bethesda piç etti oyunu. Emil ve şurekasından bahsediyosun dimi kalor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Nöbetçi mod var, gazı verip Bedesta'ya küfür ettiremeyeceksin ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Vingthor said: tool olsa güzel olurmuş yalnız e tool ne alaka. en azından güzel muzik yapan insan cağırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ha tool kötü müzik yapıyor yani =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Oha, valla kavga çıkar tool'a kötü mü dedi birisi ?! Adamların amaçları oyuna uygun ve güzel bir fallout partisi yerine, klasik bir lansman partisi olduğundan bence foo fighters gayet normal. Sorun, partinin broşür konseptini sanki fallout partisi olacakmış gibi göstermeleri. Eğer gerçekten öyleyse, o zaman biraz ters durmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oblivion with guns tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 şu oyuna bu kadar kasacaklarına elder scrollsun bir sonrakine kassalardı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 fallout partisi ne ya, adamlar urun firlatma partisi yapiyo. 539 tane sut kutusundan kendine power armor yapmis geek ioin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ürünü kim alıyor rockçı gençler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oblivion with guns diyoruz ama bu gidişle oblivion ı bile arayacaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Abi, blizzard blizzcon'da tanıtım vs. yaparken konsept dışına çıkmıyor ama. Klasik müzik çalsın blizzcon'da çok komik olur mesela. Herşeyin yeri ve zamanı var, foo fighters'a kötü demiyoruz. Dediğim gibi, sırf bir lansman partisi ise tamam sorun yok. Ancak o zaman bu tanıtım broşürleri ne. Bunu alan adam "haa fallout temalı bir parti bu" der. Net olarak, adamlar ne yapmak istediklerini bilememişler. En iyi ne gitrebiliriz demişler ve öyle yapmışlar. Bethesda'da konsepte uygunluk kavramı pek yok zaten oyunlarında (oblivion öncesi hariç) ahanda cuk diye genel mantıklarına uymuş bu olay da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 benim korktuğum oblivion bile fallout3ten daha iyi olabilir hehe edit: lopeth demiş zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Venator said: Abi, blizzard blizzcon'da tanıtım vs. yaparken konsept dışına çıkmıyor ama. Klasik müzik çalsın blizzcon'da çok komik olur mesela. Herşeyin yeri ve zamanı var, foo fighters'a kötü demiyoruz. Dediğim gibi, sırf bir lansman partisi ise tamam sorun yok. Ancak o zaman bu tanıtım broşürleri ne. Bunu alan adam "haa fallout temalı bir parti bu" der. Net olarak, adamlar ne yapmak istediklerini bilememişler. En iyi ne gitrebiliriz demişler ve öyle yapmışlar. Bethesda'da konsepte uygunluk kavramı pek yok zaten oyunlarında (oblivion öncesi hariç) ahanda cuk diye genel mantıklarına uymuş bu olay da. yahu blizzcon da tunak tunak bile çaliyo ne konsepti be herkes rahatina bakiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Videolardan izlediğim pek başarılı oalcak gibi değil ama inşallah güzel bir şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 pronoit said: yahu blizzcon da tunak tunak bile çaliyo ne konsepti be herkes rahatina bakiyor Standlar sırasında ne çalıyolar bilmiyorum ama, konserler pek tunak tunak gibi gözükmüyor :) http://www.blizzard.com/us/blizzcon07/gallery.html İşin geyik kısmı bir yana, adamlar ciddi ciddi çıkıp "I am Murloc, I am death" diye bağıra bağıra isterlerse arkada dota song çalsınlar farketmez. Adam istediği muziği kendi konseptine yediriyor mu, yediriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Saygideger Louis Armstrong amcamizi mezarindan cikarip getirsinler, alin size konsept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Doğru çünkü kendisi o türün tek icraatçısı ve bu Foo Fighters'ın Fallout ile olan bağlantısını kusursuz bir şekilde açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 venator, rock ile wc3 ya da wow'un zerre alakası yok ama eğlenmeye gelen insanlara sırf generic orkestral oyun soundtrack dinletmenin iyi bir fikir olmadığının onlar da farkında. (:P) herhalde tanıtım partisinde çalan müzik üzerinden hakkında eleştiri yapılan ilk oyun oldu fo3 bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Seveni çok o yüzden. 3'ün değil tabii, serinin çünkü 3 daha çıkmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Devasa bir 30'lar radyosunun içine bir jazz grubu yerleştirilebilir, ses o kafada verilebilirdi. Çokta süper olurdu kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Gayet de hareketli, eğlencelik hem de konsepte uygun jazz grupları getirilebilirdi. Bal gibi de eğlendirirdi milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 oha ilk başta göremedim aşağılara düşmüş fo3 başlığı, dedim herhalde fps bölümüne taşıdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Aklımdan geçmedi değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar