Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ha tamam combat sahneleri gayet fps yani ve grafikleri de leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bence o photoshop cs4 reklamı :P Video görmeden inanmayın. Bilen biri odanın ışığından en ufak detaya kadar düşünür zaten. Hadi gerçek diyelim, eee? Tamam, aldın oynuyorsun, grats ehueh. Ama eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oha bu oyun duruyomu. ne güzel warhammer filan çıktı bethesda oyunu almama gerek kalmadı. oleyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 canım fallout un geldiği nokta "grafikleri kötü fps" lol sağol bethesta , üstüne alınma mumu gayet eminim senin gibi düsünen zilyon insan cıkıcak aaa ne boktan fps , üfs aşmış fps diye bizde kendi içimizi yicez LAN O FPS DEĞİL Bİ KERE!!11! diyerek ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Oyun fps ama önemli olan grafikler değil içerik Dur bi dakka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 scorch said: canım fallout un geldiği nokta "grafikleri kötü fps" lol sağol bethesta , üstüne alınma mumu gayet eminim senin gibi düsünen zilyon insan cıkıcak aaa ne boktan fps , üfs aşmış fps diye bizde kendi içimizi yicez LAN O FPS DEĞİL Bİ KERE!!11! diyerek ;p ehe ben oyuna fps demedim ki. fps görünümü hiç olmamış grafikler de berbat dedim. fallout'u en az senin kadar seven bir insanım. ayıp ettin böyle diyerek. ultima'ya da animasyonlu icq diyodum ben zaten tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 neyse rank 40 olurum herhalde fo3 çıkana kadar ama bir sürü oyun içiçe giriyor nedense sonbaharda iki yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 40 olunca oyun bitiyor gibi yazmışsın, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yok da en azından millete yetişme derdi olmadan daha gevşek takılabilirim bir süre için. ne de olsa raid attendance geyikleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mumu said: scorch said: canım fallout un geldiği nokta "grafikleri kötü fps" lol sağol bethesta , üstüne alınma mumu gayet eminim senin gibi düsünen zilyon insan cıkıcak aaa ne boktan fps , üfs aşmış fps diye bizde kendi içimizi yicez LAN O FPS DEĞİL Bİ KERE!!11! diyerek ;p ehe ben oyuna fps demedim ki. fps görünümü hiç olmamış grafikler de berbat dedim. fallout'u en az senin kadar seven bir insanım. ayıp ettin böyle diyerek. ultima'ya da animasyonlu icq diyodum ben zaten tövbe. yok ztn veryansınım sana değil bethesta ya idi simdi ciddi ciddi lan dandirik fps bu diyen insanlar kesin cıkacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Sam said: videoları izlemedim zira iyice heyecanı kaçacak, single player oyunu oynamadan önce herşeyini seyretmek çok kötü oluyor. en güzeli beklemek zaten birşey kalmadı neredeyse çıkmasına. draedan said: evet, ayni sekilde bekledigim butun buyuk oyunlarin video lari seyretmeyi biraktim. Aynen. Hala heycanla bekliyorum. Az kaldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ben izledim söyleyim, Ahmet ölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Play.com'dan collector's edition preorder ettim. İçimde patlamaz umarım. Patlasa bile Fallout temalı yemek kutum olcak ve pipboy figürüm olcak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Yan ürünler cidden çok güzel ama bethesdaya para kazandırmak şeytana ruhunu satmak gibi bişey. Yarın öbürgün öteki dünyada hesabını nasıl veririm bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bethesda sux. war çıkınca ea yı daha bi sevdim gibi. hem adamlar battlefieldleri de yaptılar. mass effect de ea. şu anda en negatif durumda olan firma gözümde bethesda. f3 için rapidshare diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 EA Tiberium'u iptal ederek son zamanlarda kazandığı repleri kaybetti. Ben öyle şeyler söyledim ki kesin kulakları çınlamıştır okyanus ötesinde bile. Hele bir RA3 çıksın o zaman görürüz -repi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ea'ya rep mep yok, mythic ve bioware kapanmadan özgürlüklerini satın alabilirler umarım bungie gibi. ensemble örneğini gördük, iyi satsan bile kapatılıyorsun er geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Sam said: ea'ya rep mep yok, mythic ve bioware kapanmadan özgürlüklerini satın alabilirler umarım bungie gibi. ensemble örneğini gördük, iyi satsan bile kapatılıyorsun er geç. westwood , westwood u da unutma :P onuda kapattılar ya türlü bahaneler ile.. bungie demişken... ONI 2? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 arcane said: Hele bir RA3 çıksın o zaman görürüz -repi. :( abi tanyayı görmedin galiba. o karı için rep fabrikası açarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 westwood, bullfrog, origin, ensemble vs örnekler çok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bethseda'ya bu etik kaygısı nereden geldi, daggerfal memeli bir oyunken çocuk bulunmayan, küfür edilmeyen, cinsel öğre içermeyen, hint filmi gibi oyunlar yapmaya başladılar ne oldu bu adamlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 http://www.esrb.org/ + http://www.walmart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 herhalde doom 2 çıktığından bu yana medyayı takip etmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben mi? ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bana diyor galiba, yine de ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar