Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 3 - çıkış öncesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dimi oda var..

o zaman neden o kadar az bına var orda neden heryer gökdelen değil.

retro havayı ben hep 50 lerdeki soğuk savaştan kalma vault alın millet furyasından yararlanan pazarlamacılar olarak düşünmüştüm ben.

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 01:36 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
fallout tactics i açarsanız baştaki demoda gökdelenleride görürsünüz. oyunun oynanabilriğini bozmamak açısından gökdelenler arasında savaşma olayını koymamışlar muhtemelen.

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 01:38 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bonec in bethesta forumlarına acıtıgı baslık guzel bi rpg survey olmus taktir ettim.. onun dısında bu falloutun gectigi tarih ve esinlendigi zaman tartısmasıda ilginc...2100 altı ve ustundeki zamanda gecerken oyun..1950 kultur ve kabataslak teknolojı konseptını ıcermekte..
Mesaj tarihi:
son iki resimde şehirler detaylı olarak tasvir edilmiş acaba fo3 savaştan hemen sonrasını konu alacak olabilir mi?cünkü fo 1 ve 2 de bu denli yogun şehirler gorememiştik.ozellikle son fotograf baya yogun bina yerleşimiyle dikkat cekiyor
Mesaj tarihi:

Güzel bir calısma gordum begendim emege saygı...simdi Guardian bunun uzerinde calısıyor yeni eklemeler falan yapıcak..sonra beth e yollarız senleniriz :)..

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 13:57 tarihinde, Dragonutopia tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
"interplay has sold the rights to the fallout intellectual property to bethesda for $5.75 million. interestingly, interplay now acts as a licensee of the fallout ip, and as part of the deal they will be required to begin development of a fallout mmo within 2 years."

2 sene sonra mmo mu gelecek acaba
Mesaj tarihi:
allahım... nasıl guzel olurdu nasıl, gecko avlayıp yemek pisirmek, radyasyonlu esyaları toplayıp chem resist kasıp o esyaları chemistry ile zararsızlastırıp normalde almicak insanlar fahis fiyattan satmak, the glowda mutant olarak yasamak..
yıllarca oynardım resmen bu oyunu

ama sırf amerikada olmamalı
Mesaj tarihi:
valla vurduğun adam iki ekran öteye gidip 1hp ile saydırmaya devam ediyorken öyle bitirmeyi deneyecek birisi çıkmışsa da guinness'e filan girmiştir "en eziyetli oyun oynayan kişi" kategorisinde. hoş gerçi unarmed neo usulü dodge perki varken hayli anlamsız.
Mesaj tarihi:
melee'nin unarmed veya silahlara nazaran ezik kaldığı bi gerçek, ama dediim gibi, slayer aldıktan sonra önemi kalmıyo. başlarda criticalı biraz yüksek tutunca, kimse ayakta kalmıyo zaten. başlarda groin'a çalışıp indiriyosun, sonraları gözüne kafasına çalışıyosun. unarmed ve meleenin asıl eksikliği burst, gruplara karşı yetersiz olması. melee karakterinin biraz da throwing olayı vardı grenade çalışıyodum. enteresan ve pek oynanacak bi karakter olmadığı bi gerçek, ama işe yarıyodu.
  • Yeni Oluştur...