huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oyunda ne var ne yok biliyoruz zaten, izleyin gitsin ne olacak. oyunun senaryoda tepe noktası atom bombası güya nedir ne değildir oyun çıkmadan 1 sene öncesindne biliyoruz. oyun çıkmadan bu kadar detaya niye giriyorlar anlamıyorum. scII' de xel'naga gelip kerrigan'ın ağzına biber sürecek deseler ne zevki kalır o senaryonun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 İzleme Sam. Diyalogları, arayüzü falan görürsün de daha oyun çıkmadan haksız olduğunu belirtmek zorunda kalırsın falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben oyun çıkmadan kesin hüküm vermenin anlamsız olduğunu savunuyorum ki, oyunun güzel olacağı yönünde özel bir iddiam yok. dolayısıyla videoları seyredince fikrim değişecek değil hani, olsa olsa pekişir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 konsol vs pc yazilari cikti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 F3 icin esrb notunu vermis :).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bir sürpriz yapsalar, FO2'deki arabadan eklemiş olsalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Achievementlarla ilgili sözümü geri alıyorum. Adamlar oyundaki her questi achievement yapmış. http://www.xbox360achievements.org/achievements.php?gameID=261 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 achievements said: Silver-Tongued Devil 20 Won 50 Speech Challenges obliyvan gibi çark olmayacak heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ahah "those!" quest'i galiba them! filmine gönderme, süper olur öyleyse. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Oyunun görünen hali o kadar hayal kırıklığı oldu ki, o kadar ay yukarda olan mesajı ikinci sayfada anca buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paxa katılıp oynayanların genel izlenimi oyun fallout değil, rpg de değil ama iyi bi post apoc. shooter olmuş ve rpg öğeleri obliviona göre daha başarılı. Revangelis said: obliyvan gibi çark olmayacak heralde dimi? Hayır, dialog sistemi eski oyunlara benziyor ama kelime sayısı daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 100 sayfa önce öngörüp, yaklaşık 20 sayfa önce de kanıtlarıyla o sonuca varmıştık. Artık taziye mesajlarına geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2 sayfa önceki videoları izledimde abi oyunda her ateş ettiğimiz araba patlıyor mu yaw ehehe bide obliviondaki yengeçler mutasyona uğrayıp yengeç-adam olmuşlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Hehe bu gidişle oyunun en büyük rakibi STALKER: Clear Sky olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 stalker'da karakter sistemi bile yok ki? ki bir rpg'nin temelidir hangi branşta olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hellgate london hellgate london reloaded = spore hellgate london revolutions = f3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Pıpboy resmı olmasa şu Fallout 3 de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 AnandTech forumdaki bi eleman oyunu bi şekilde buldum oynuyorum falan demiş. Nerden aldığını söylemiyor ama yasal yollardan olduğunu idda ediyor. Büyük ihtimalle yalan, forumda anlattıklarının çoğu zaten bilinen şeyler. Ama iki ihtimal daha var, belki çalışanlardan birinin akrabası falan ve bi kopya geçti eline, yada ninja bi beth pazarlamacısı. Marketing plant diyorlarmış böylelerine. http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=79&threadid=2228364 Bide resim koymuş inandırmak için. Resim fena diil aslında. http://pics.bbzzdd.com/users/mzinz/photo.jpg Odanın ışıklandırmasının ana menü düğmelerini etkilemesi falan gerçekçi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 aynı fotoğrafı bir kaç açıdan koyarsa inanırım heh hoş gerçi photoshopta onu da yaparsın ama neyse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Reklam kokan hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yav bu oyunun grafikleri neden bu kadar iğrenç? bir ass creeds gibi yapamamışlar mı yani bunca zaman uğraşırken? ne anlamı kaldı şimdi 2 sene öncesinin grafikleriyle oynayacaksam ben bu oyunu? gta4 vari bir grafiği olması gerekirdi ki gerçekten ortamın kasveti yansıtılabilsin. hiç olmamış. fps de hiç yakışmamış. ben sevmedim. kesin oynar bitiririm ama yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 fps mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 combat sahneleri fps değil miydi ben yanlış vidyo mu izledim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben izlemedim, ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 fps bazen çok düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar