Peter Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Peter said: system requirements ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Belli olmadı galiba daha. Ne kendi sitesinde var ne de başka sitelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Fallout 2'de geckoda kart oynadığımız bir ghoul var aklıma geldikçe hala gülerim .Paylaşim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ben derim ki bir yıldan eskiyse sisteminiz unutun heh, oblivion outdoors hala crysis kadar ağır makinemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Iron man zırhı istiyorum ben. Power Armor ile Iron Man'in ilk zırhı zaten birbirine çok benziyor. İkisi de teneke yığını. En azından şöyle jet itiş sistemli felan birşeyler olsa müthiş olurdu. Yapılamaz edilemez demeyin, Tony Stark kendi başına üretmiş, geliştirmiş tüm zırh sistemini. Biz de Int'i 10'a dayayıp zırh yapalım işte negzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 brotherhood koca teşkilat olaraktan, scribe kadrosuyla yapamıyordu. gerçi fo3'te eastern bos yapacakmış kendisi, biz de yapamasak bile tamir ederiz sanıyorum es serisini düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 e marvel dünyasında da kocaman shield var bos yerine. onlar da bir iron man kadar güçlü zırh üretememişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yalnız tony stark kendi mucit, replika yapmıyor adam. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Power Armor en üst seviye savaş öncesi teknolojinin ürünü. Fallout dünyası her ne kadar fantastik olsa da kendi imkanlarınla power armor yapabileceğin kadar fantastik değil. BOS bile kendi üretmiyor, savaş öncesinden kalma zırhları kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 değiştirmişler bu oyunu text adventure yapçaklarmış, herkes muradına erecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Iron maiden benzerliğini farkeden sadece biz değilmişiz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 nma'da olması hiç şaşırtmadı beni nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 O zaman NMA tarafından yapılmamış olması şaşırtacaktır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 o değil de geçen gün fot modu filan var mı diye bakınırken bir göz gezdirdim fo3 bölümüne, hayatımda bu kadar abuk sabuk eleştiriler yapan tipler görmedim. herifin biri "çektim kafayı şöyle böyle söven e-mail attım, cevap vermediler hiç şaşmadım" diye başlık açmıştı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hersey ekran kartına bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Oyunun müziklerini Tactics'in de müziklerini yapan Inon Zur diye bi eleman yapıyormuş. Aynı zamanda Baldur's Gate 2 ve Crysis'in de müziklerinde çalışmış. Örnek olarak siteye konan 3 şarkıyı dinlemek için : http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/music.html Main title müziğini pek beğenmedim, belki oyunda dinleyince daha çekici olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 inon zur iyidir ya, oyun müziği dendiğinde aklıma gelen 2-3 isimden biri. en beğendiğim parçası icewind dale 2 ana temasıdır. ara ara dinlerim böyle iç titreten fantezi havasına girmek istediğimde. crusader kings, warhammer 40k expansion'ları da var portföyünde. daha önce de beğendiğimi söylemiştim, fo3 ana teması tam bioware ve black isle oyunlarının launcher'ı açıldığında çalan ağır tema parçaları gibi olmuş. bence çok isabetli seçmişler tactics'i de yaptığı düşünülürse, gayet iyiydi o da. megaton ve into the wasteland'i de dinledim, fena değiller ama en çok temayı beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 lmao fo3 forumları gülme gazı gibi ya: said: But this music has too much orchestra... Think about it; The world is depopulated where in that world would you find an orchestra? So how can that music be indicative of that world? yarabbi akıl fikir, 2000 yıl önce geçen filmlerde de orkestra var, bilimkurgu dünyalarında da orkestra var, post-apo filmlerde de orkestra var. onu geçtim tek bir silah fabrikası çalışmıyorken onlarca minigun'a nasıl mermi buluyorsun diye sormak lazım bu arkadaşa. gerçekçilik uğruna gerçeklikten kopmak da ilginç bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ohahahaha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ahahaha hakkaten oha, nasıl saçmalamış herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 main title güzel olmuş gibi oyunda hele daha etkili olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Inon Zur'a diyecek birşey yok, adamın kalibresi ortada. Main title'ı konuşmuştuk zaten. Kendini ifade edemeyen beyinsizleri alıntılıyorsunuz hala... Fallout temasına oturan bir tema değil, klasik öğeler fazla kahramansal olmasına, ortaçağ havasını yakalamasına yol açmış. Fallout müziklerinin daha endüstriyel olması lazım. Buyrun bunu alıntılayın. Genel olarak endüstriyel hava gitmiş. Bethesda'dan o konsepti kavramasını beklemezdim zaten, şaşırmadım. Fallout müziklerinde endüstriyele ilave olarak böyle creepy diye tanımlayabileceğim, tüyleri diken diken eden bir yaylı çalgı kullanımı vardır, o da dinlediğim kadarıyla yok gibi. Megaton western stili, Redding müzikleri de öyleydi ama işte endüstriyel hava olmayınca ucu kaçabilir. Mekanı görmeden yorum yapmak ne kadar sağlıklı olur tartışılır. Zaman gösterecek. Into the Wasteland'i beğendim. Fallout 2 müziklerine benziyor, Shady Sands, Arroyo falan. Adam kalite, müzikler main title dışında konsepte uygun. Gönüller Mark Morgan isterdi, 2. tercih olmuş, oyun öğelerinden neleri es geçtiklerini düşünürsek o da iyidir. Main title ile başlayan LOTR havası öbür tracklerde yok. Tatmin edici diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 mark morgan is "the man". keske o olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Arabayı kullanırken çalıcak müzik önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 abi çıksın şu oyun artık yaa kaç yıldır fallout 3 bekliyoruz belli diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar