ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 sitedeki resim değiştirilmiş. bakınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyla çok alakalı olmasa da biri falloutçular kulübü falan demiş, Vault13 Tshirtü yaptıralım!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yeni artworkte bombaymış Yeah.. : P vault13 pijaması vardı benim aklımda :D 2dklık iş ya yapalım bencede..adam gibi kaliteli bastırıcak biyer bulun .) [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 15:41 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Vay canina yeni concept art cok guzel olmus. Bu arada oyunda buyuk ihtimalle vault 32 olacak (Yerini bilen varsa yazsin sanirim tactics'de ya da BOS'da geciyormus ama ikisini de hic oynamadim) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bu resimdekiler ne yaf teki tanka benziyor diğer nükleer patlama gibi sonuncusu adam mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ben bişi soriim müsadenizle. şindi bu fallout3 çıkcak ya, onun recommended ve optimum configleri hakkında nereden bilgi alabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bu arada the fall cıkmış onu deyeniniz oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 horace obliviyonmu onun şeyleri yeter. ne güzel acıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 the fall ne bilmiyorum eğer oblivon şeysi yetiyosa küsel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 biraz daha texture biraz daha grafik şeyine abanırlar herhal. yani belki.o zaman mini bi ram takviyesi yeter de sende 4gb ram var zaten yallah tayzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 imajdaki kutucukların ıcındekıler nedır anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 32 sayisi her tarafa kazinmis dikkatli bakarsaniz 3 tane daha 32 var resimde gosterilmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 aman losttan mesaj gizleme olaylarına doyduk oyunda rahat bırakın adjka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 4gb ram var da, xpde oyncaz oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 oblivion için yeten spec yetmez, aralarında minimum 2 yıl olacak sonuçta. aynı motor kullanılsa bile ilerletirler olayı. sonuçta oblivion'un motoru da çok daha güdük grafikli oyunlar için kullanılmış evvelden. :p yalnız yeni resim muhteşem. buna da bok atacak birileri bulunur mu acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 son residmen kastınız bir vault dağını gösetsen wasteland manzarasıysa ben beyenmedim meslea, tıka bas olup biyanda detaysız mal bi imaj olmuş. daha duzgun conceptartlar bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 hayır, her hafta değiştiriyorlar resmi. tekrar bak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yeni resim güzel olmuş. umarım sadece vista için çıkartmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Hmmm...Konusalım.. Oncelıkle yenı consept art ı gorunce tuylerım dıken dıken oldu..beyaz sarayın ne durumda oldugunu gormek ve sonrasında ılk soku atlattıktan sonra generals zero hour muzıgıne benzer muzıkle falloutun stratejı oyunu olacagına ıyıce ınanarak moralımı tekrar bozdum..fazla bı sey beklememek lazım ..tshırt konusundaysa.. gelısmelerden haber verıcem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ya çok heycanlıyım ya. enteresandır bu kadar heyecanlandığım nadir oyunlardan biri de oblivion idi. o yüsden bethesdaya güvenim var. süper olcak lan oyun. delicesine oyncam. evden çıkmıcam. kokucam. hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 seslendirme için liam neeson la anlaşmışlar. http://bethsoft.com/news/pressrelease_050807.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bu da van buren'in çıkmamış (ve çıkmayacak olan) fallout3 oyunun demosu http://www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=892 gerçi bir arkadaş yüklediğinde çalışmamış onda ama isterseniz deneyin. bu da ssleri http://www.nma-fallout.com/forum/album_cat.php?cat_id=39 bu da videosu http://www.youtube.com/watch?v=1uuDKrY7eW0 gidin şimdi çıkınca bedestanın falloutunu oynayın d: ben gördüm acı çektim siz de çekin d: [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:15 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 van burenin 3dsine razıyım oyunn illa 3d olucaksa, ki olucak ama bundan biraz daha fazla civcivli yaparlarsa gercekten bi efsaneyi çökertmiş olurlar izometrik olmazsa oyunu almam zaten bukadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Van buran harbi çok güzelmiş yaa, keşke öyle olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 tsihrt güzelde pijma olayınada girmek lazım, horaca'a olmaz tabi ama benım gibi ince narin dimahlara pipboy yakışır mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar