Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ben de burdayim arcane evlenmis harbiden az once sordum msn den mutluluklar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ana volfayd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Arcane evlendi tabi. Dubai'de oldu düğün. 4 kadınla birden evlendi şerefsiz. 3 alana diğerini de orda hediye ettiler sürpriz oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ya ben arcanei daha genç zannediyodum taa pepelek zamanından beri? hayda ne ara evlendi bu adam? dur bende icqsu vardı galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 şahane bir topic olmuş, ama daha yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 valla inanamadım evlendiğini duyunca, arcane'i düşünemedim evli olarak bi an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 acıldığıdnan beri topigi takip ediyorum evlendi diyince hep geyiktir diye düşündümde baktım bugun haal aksini söliyen yok... cidden evlendimi şimdi arcane... pes be neyse mutluluklar dileriz yakalarsak bi ev hediyesi alalım kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 neyim eksik..o evlendiyse bende evlenirim.. msni nerdeydi bu adamın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Hayatım muhteşem! Para, takım elbiseler... Vee hayatım olan muhteşemliğin dondurmasının üstündeki kirazin, üstündeki minikiraz: hayatımın kadınıyla evlendim. Baylar, bayanlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 l33t arcane is back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 velkam bek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 HELAL OLSUN! cidden helal olsun ama benimkisi [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 00:31 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 AFFERİM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 BRAVOOA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 oha Gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 yengeye selamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hosdondun hayirli olsun, bi yastikta kocayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 arcane inanamıyorum, nasıl yaparsın bunu bize ve barney'e =(( hayırlı olsun arkadaşım, hoşdöndün ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 arcane, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 (strateji anlayısım mammuthtur)ve arcane arasındaki sayfalar dolusu tartısmanin fanlarından biri olarak gecmisteki bi cok elemana ulasılamıyor malesef...nasılsa patıcık elımızın altı ne olurda 2973745 sene kapalı kalır gıbı yanlıs bı dusunceye kapıldıgımızdan cogu kısının msn ıcq almadık tabı..sonra patladık...Grudge ve Kharon nerdeler abi..2002 de ılk gırısımı hatırlıyorumda..karakediyle aramda gecen kucuk bi yazısma ve hayalkırıklıgım su an gulmeme sebep oluyor..(ama hala kızgınım) Marshal.Nemesis:Selamlar ben üye oldumda..ama nickim noktalı oldugundan kabul edilmedi fason dragonutopia nickiyle girdim simdi duzeltmenizi istiyorum bilgilerinize... Karakedi: - Iste...bu bos mesaj beni karanlık tarafa ıttı..ondan sonra duzenli olarak yaslılarımızı tekmelemek..genc bayanlarımıza laf atarak hayatımı kazandım..kötü oldum yani.. hatta gittim bu salak nickin msn adresini aldım...ya lutfen birisi orjinal nickime dondursun beni...bakın yalvardım az once...IT muhendısıyım koskoca 24 yasındayım hatta ühühühüü..bakın agladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Tebrikleeer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 yaw bee patinin eski dönemi teker teker evleniyor be. tebriklar hocam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Hayırlı olsun. Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hasiktr lan hiç bi şekilde inanmıorm :D para ve takım elbiselerden kaybettn bikere ! lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Barney felsefesini yanlis anlamissin be Arcane =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar