Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arcane?

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
(strateji anlayısım mammuthtur)ve arcane arasındaki sayfalar dolusu tartısmanin fanlarından biri olarak gecmisteki bi cok elemana ulasılamıyor malesef...nasılsa patıcık elımızın altı ne olurda 2973745 sene kapalı kalır gıbı yanlıs bı dusunceye kapıldıgımızdan cogu kısının msn ıcq almadık tabı..sonra patladık...Grudge ve Kharon nerdeler abi..2002 de ılk gırısımı hatırlıyorumda..karakediyle aramda gecen kucuk bi yazısma ve hayalkırıklıgım su an gulmeme sebep oluyor..(ama hala kızgınım)

Marshal.Nemesis:Selamlar ben üye oldumda..ama nickim noktalı oldugundan kabul edilmedi fason dragonutopia nickiyle girdim simdi duzeltmenizi istiyorum bilgilerinize...
Karakedi: -

Iste...bu bos mesaj beni karanlık tarafa ıttı..ondan sonra duzenli olarak yaslılarımızı tekmelemek..genc bayanlarımıza laf atarak hayatımı kazandım..kötü oldum yani.. hatta gittim bu salak nickin msn adresini aldım...ya lutfen birisi orjinal nickime dondursun beni...bakın yalvardım az once...IT muhendısıyım koskoca 24 yasındayım hatta ühühühüü..bakın agladım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...