MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ya arkadaşlar eskiden kullanıcı değiştir diye bi seçenek çıkardı karşımıza oturumu kapat menüsünün altında. oturumumu kapatmadan diğer kullanıcılara geçilebiliyodu. fakat yeni windows yükledim, güncelledim, o seçenek yok oldu. geri gelmenin yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 winkey+L [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 20:11 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yok hocam onu sormuyorum ya. kullanıcı oturumunu kapatmadan başkasına geçebiliyoduk, artık geçemiyoruz. tekrar geçebilmek istiyorum ben. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 fastreloader'ın dediği kısayol da aynı işe yarıyor zaten. Hangi Windows versiyonu ki bu dediğin? Ben bir çok Windows kullandım hiç böyle bir şeye rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Denetim masasından "hızlı kullanıcı değiştirmeyi kullan" diye bi seçenek arayıp bulup aktif etmen gerekiyo sanıım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 evet ama yanına çek atamıyorum onun çünkü çevrimdışı dosyalar zart zurt diyor. ayarlarını yapmaya çalıştım fakat olmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Windows yardıma bak, bana da olmuştu ordan çözmüştümama hatırlamıyorum ne yaptığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 service pack 2 yükledin mi çıkar tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 fistan sana kötü bi haberim var ama bunların hepsi service pack 2yi yükledikten sonra oldu kardeşim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 denetim masasında kullanıcı hesaplarının içinde "kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştirin" den olması lazım. olmadıysa da veriyorsa verdiği hatayı yazarsan daha rahat yardım edilebilir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 çevrimdışı dosyalarla ilgili bir şey diyor tam hatırlamıyorum şimdi. söylediği şeyi tam olarak yazarsan yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 http://img100.imageshack.us/img100/1861/karlamaekranqp9.jpg arkadaşlar bu linke attığım bi ekran görüntüsü var buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 tamam a basınca çevrimdışı dosyalar menüsü açılıyor oradan çevrimdışı dosyalar ı açıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 de o kadar kolay değil işte tamama basınca böyle bir ekran geliyo. http://img114.imageshack.us/img114/6536/tamamasincaso2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ap be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 orda sil vra işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 oh... ayarladım millet sağolun. sil den değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar