Pyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 çok kötü bir günün üstüne eve döndüğümde,apt giri$inde denk geldim bu dünyalar güzeli yaratığa.mini minnacık bir$eydi,ayagıma sarılıp asansöre kadar takip etti.benimle birlikte bindi,kapının önüne gelince kapıyı açtığım gibi eve damladı hiç yadırgamadan =) hiç unutmam tarih 28 ekimi gösteriyordu.tabi ilk gün cahillikten süt verince yavru kediye midesini bozmu$tum.hatta 3 gün osurdu sürekli(çok pis kokutarak,ishali hiç saymıyorum)=p eve geldiği ilk gün; evdeki ilk gecesinden sonra =p her tür yerde,her tür pozisyonda uyumaya yatkın bir kedi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hayvani şirin, nasıl bakıyor o öyle ya w00t! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 esnediği resmin hastasıyım..sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 inanılmaz derecede sevimli. yerim vallahi bunu. genelde sokak kedileri bu tarz şeylere başkaları tarafından alıştırılıyorlar. ancak bir süre sonra kapı dışı edilebiliyorlar. o yüzden yadırgamamış olabilir. bir sokak kedisi alarak ona bakman çok iyi olmuş. emin ol diğer türdeki kedilere göre sana çok daha bağımlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 of süper bişi , bunlara crt monitör lzm üstüne cıkıp yatıyorlar alttan sıcak vurunca nasılda mayışıyorlar hoşlarına gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 böyle mi dyna: =) [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 11:54 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bu amcam abartmış olayı hahaha mart ayında mı çektin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 haha süpermiş :D eski sobalar kalmadı, napsın hayvancık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 oyy çok şirin. güle güle büyüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 auhahu arda foto super :D surat ifadesine gel kedinin asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 haha mayışmaktan da öte bişi olmuş bu huauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 geçen gün kahvaltı ederken masanın bir ucundan diğer ucundaki ablama attığı bir bakı$a denk geldim.sabah sabah güldüm baya.ahanda bu da o bakı$; bu da yandan görünü$ü ee bunlarda ne var diyen olabilir.bir$ey yok aslında sadece kulakları öyle yatırıp dik dik bakması komik geldi,koyayım dedim. [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 03:09 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ouz sana benziomuş olm hiç sölemiosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 anaaam afiyet olsun :D bol bol ye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 cok tatlı bı yawruymus ve cok da buyumus belkı farkında deılsın ama zaten onun mayasının farklı oldugu senı ılk gun yakalayıp bu kadar kendını sevdırmesınden ve eve sankı 100. kez gırıyomus gıbı sahıplenmesınden bellı ımıs.. ınsallah hep mutlu olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 cidden mayası deği$ik bir kedi.ablamın da kedisi var bir ona bakıyorum bir buna,tamam hepsinin huyları farklıdır da benimki tanıdığım diğer tüm kedileri arasında en uysalı.tam sevgi arsızı.koridorda arkamdan ko$up,dönünce direk kendini yere atıp sev beni dercesine miyavlaması,eve girdiğimde yanına sevmeye gittiğimde tam elimi kafasına değdiricekken "urukk" diye ses çıkarmas(her seferinde) vs.saymakla bitmez benim için bu eblek yaratığın önemi =) ha bir de son fotoya ardeth'in yaptığı bir yorum var; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 nası bi bakıştır o ya Köpek kanı var o kedide:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 urukkkk mu:) abi hayvan LOTR'dan fırlamış galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bir kaç foto daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 oha çok şeker lan =D benim için cımcır, patilerinden tut, salla filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 salak payro sen kendine bakamıosun daa. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hasta oldum yaw :) marka kediler yalan varsa yoksa tekir sokak kedisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bir kaç resim daha attım pc ye. yapma çiçeklere oldu olası kıl ama normal çiçekleri koklaya koklaya kendinden geçiyor kedi eheh. [spo][/spo] "ilgi göster bana kadın" bakışı atıyoruz burada. [spo][/spo] ilgi göremeyince direk uyku modu hayvanda =) [spo] [/spo] "tanrım, neden ben?" [spo][/spo] "uyku güzel şeydir." [spo][/spo] [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:46 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 dsfhjkjkfds süfer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 sondan ikinci resim: - ampul, neden ben olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar