Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost Rider


Virus

Öne çıkan mesajlar

Evet,bugün gittim sonunda.Öncelikle beğendiğimi söyleyebilirim.Efektler,kurgu çok iyi bence.Müzik fena değil ama bence soundtrack için rock,heavy metal tarzı çok iyi giderdi.Cage'in performansını iyi buldum.
En çok eleştirebileceğim nokta filmin son birkaç sahnesi biraz saçma geldi ama şimdi onları açıklayamam hevesiniz kaçmasın.
Gidin görün işte filmi izlemeye değer...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
film müzigi de ozaman bugece kalbimi evde bıraktım, ruhumu artık şeytana sattım, seni sevmekle büyük hata yaptm , elveda tatlım olsa daha bi uyumlu mu olurmus konseptle madem ticari işler söz konusu :p

boş bi vakitte gidim bende merak ettim ghostrider izleyerek geçirdik uni yıllarını heh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila +1 eva nın göğüsler 10 numara eehe.Filme gelince bazı şeyler abartılmış filme renk katsın diye mesela çizgi romanında yolda giderken etraftaki arabalar havaya uçmuyor veya etraf alev almıyor mesela biraz bokunu çıkartmışlar.beklediğim kadar aksiyon yoktu o konuda hayal kırıklığına uğradım hemde feci.En önemlisi de bence Nicolas Cage hiç gitmemiş o role çünkü onun daha temiz yüzlü efendi bir tipi var.Sert görünümlü biri daha çok yakışırdı gibime geliyor.

Film deki en bomba replik ilk rakibini öldürürken ''elimizde merhamet kalmadı'' lafı.en bomba hareket de havada uçan herifi zinciri hızla cevirerek alev in içine almasıydı bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim hoşuma gitti gayet,hoş bir 2 saat geçirebilirsiniz giderseniz.ama derseniz ki ben kanlı elmas a gitmedim önce ona gidin derim ben.zevk meselesi.

ha bi de şey var.
[spo]filmin başında rider bıçaklanıyor hani omzunun arkasında.sonra adam orayı dikiyor.demekki adam yaralanabilen bişi.peki polisler adamı mermi manyağı yapıyor.sabah olunca rider a neden bişi olmuyo?o var.ama adamın diktiği bıçak yarası değilse bişi yok tabi.[/spo]

[ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 21:52 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...