Seperate Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 5. bölümün sonunda anırarak güldüm hala sırıtıyorum anasını satim hahahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 cameron reis over mı ya:( http://www.youtube.com/watch?v=vP4tVhmTaYA http://www.youtube.com/watch?v=JKumDvlfvVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 8. yeni başladım da, şu yeni karakterlerden çinli mi ne olanı çok çok çok kötü ya, geçen sezon da şu wonderkid kıvamına sokmaya çalıştıkları yeni yetme hatun vardı aynı tatta kötü olarak. Ona rezil derken bu iyice katladı onu. Her ağzını açtığında odunu kafasına geçiresim geliyo, o nasıl kötü duruş, konuşma mıy mıy ses tonu yaa, öff diziden soğuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 her dizide var öyle sevilmeyen 1-2 karakter dizilerin altın kuralı gibi bişey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Allah adamı çarpar, bayılıyorum o kıza. sondan bir önceki bölümde iddaayı kazandıgında içeri girişi 2 sezon kazandırır. Cameron'ın 6 sezondur öyle bir hamlesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 gerçi ben de kötü diyemem filipinliye ama yine de tru bladdaki karakızı sevmiyorum, tara mıydı sonra merlindeki karakızı sevmiyorum genever murderlistimde bunlar var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Cameron da ağlak duygusal karının tekiydi ki, onla niye kıyaslıyosunuz? Geçen sezonki hatun daha kötüydü bu en kötüsü. 13 gibi delikanı hatun gelmedi. Öteki yeni başarılı ama, güzel hatunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Tara'nın agzı küreklik. 13 en kralı tabii ki. Olivia Wilde zeki bir ablamız zaten, sadece güzellikten ibaret değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 o çeneyle einstein olsa çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ben begeniyorum çenesini yahu. O da beni begense ya fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 söyledim. bu çocuk sana yanık dedim. yarın kantine gelsene biz otururuken yanımıza orda ayarlarız bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Tost yerine hamburger alırız, daha havalı olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 sandwich bile alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 3. sezon ortasındayım da, dava olayı dışında hep aynı lan bu dizi? dava biraz renk kattı, şimdi tekrar tekdüzeliğe geri döndü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 806 Ya sonunda ne guldum ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 806 Son sahne, kusursuz. Dat troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ahahaehaha çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Efsane olmuş cidden sonu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 wilson ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 öğrenilmiş çaresizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Meh bölüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 gayet iyiydi kaybol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Fanboys? Fanboys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Gecen haftaki troll'den sonra biraz hayal kirikligi oldu tabii bu bolum. Kizin case iyiydi de medical sebeplerden izlemiyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar