Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 cuddynin göğüsler iyiydi be gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 iyi tarafından bakın, house-cuddy aşkı da olmayacak en azından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 aquila said: iyi bare, daha uzamasin, yoksa houseu baska neye baslaticaklarini sasiricaklar onumuzdeki sezon. tam da epeydir ne piyano ne gitar caliyo diye geciyodu aklimdan, blues istiyoruz house reyiz. piyano gitarı geçtim odasında top atıp tutmuyo kaç zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Cuddy'den nefret ediyordum da gitmesine üzüldüm açıkçası, sanki dörtlü arkadaş grubunun buluşmasına gelmeyen birinin ardından ötekilerin hissettikleri gibi oldu (alakaya gel). İçimden bir ses son sezon Cameron geri gelecek diyor, mutlaka olacak bu, niye bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hugh laurie albüm çıkardı let them talk diye. onu dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Cuddy'le de bi şekilde anlaşırlar umarım. [spo=bölüm vs] House bu bölüm bacağını kaybetseydi o zaman gerçek bir final olurdu. Ama bu dizi için en iyi final House'un bi şekilde bacağının tekrar iyileşmesi ama karakterinin değişmediğini hala mutsuz olduğunu görmesi olur bence. Bacağına suç atıp onunla obsesifken o düzelmesine rağmen hala mutsuz kalması çekilmez olması tam diziye yakışacak final. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 guzel, tatli bir final oldu. final degilmis la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 smarthan said: bölm bitince aynı şeyi düşündüm. çok da güzel olurdu. spo değil ama olsun ama şu şekilde ölse çok güzel olur. başka hasta olmıcak. odak house olcak. bölümün ortalarında ölecek ama duygusal acıklı ne bileyim yavaşça ölecek. geri kalan kısımda milletin üzülmesi ağlaşması falan olcak. gerdikçe gericek bizi falan. hatta opsiyonel olarak cuddy bi ton vicodin alıp can verebilir üzüntüden. sekspir olsa senarist boyle olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 son bölüm çok iyiydi ya nefes nefese izledim bi baktım bitmiş lan ne oluyo dedim. tadı damağımda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 house yine klasik maloz house oldu cuddy bitince. experimental drug falan piuv. fare de pörtledi, house da sezon finaline pörtler herhalde. bulanık görme olayını da sezon finalinden 2 bölüm önceden sinyal vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. 23'ü daha izlemedim, 24 çıksın bakalım hele bir sindire sindire izlerim. house'u oturup çat çat izleyince sonra bir boşluk oluşuyor çünkü, pek hoş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 cuudy kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Cuddy gitsin cameron reis gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 what the fuck did I just watched Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Final mi cikti ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mighty_THoR said: abi wtf Oha film çıktı ya hemen Thor diye nick yapmış. Şaka lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 nası bi bölümdü bu ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 en mantıklı hareket oydu canım net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 baya boktandı bence, aceleye gelmiş belli ki, orjinal plan daha farklıydı final için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 son sahne biraz saçmaydı ama. üzerinde takım olmasa belki daha iyi olurdu. bi dahaki sezon nası başlıcak acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 eh, sezon finali miydi bu şimdi, sıradan bi bölümden kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cok ortalama bi bolum olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sezon finali değildi ya bu.bir bölüm daha var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 house in da house hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 final final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar