Zegna Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hastasiyim bununda. 1 sezonu biraz bayık bulsamda bomba 2.sezon ve gene bomba gibi devam eden bi 3.sezonu var. digiturkte kacinci sezon yayinlaniyor bilmiyorum bu arada, ama ben baya begeniyorum bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 olayi ne bu dizinin? gecenlerde arkadas cekiyordu. ismi cok itici bir dizi hic inceleyesi bile gelmiyor insanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Harika bir dizi. Bence su an Heroes ile birlikte yayinlanan en iyi dizi. Pardon, bide ROME var. Acikcasi 3x04 bolumu bence dizinin en komik bolumu olup herkesin mutlaka izlemesi gerekenlerin arasina rahatca girer efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hastasiyiz diyorum ve house'a muayeneye gidiyorum her hafta sali aksamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 2. sezonun son bölümlerinde birinin evine izinsiz giriş yapmak zorunda olduklarını öğrenince , sanırım chase'di , house'a çıkışıyordu , olmaz bu yaptığımız kanunlara aykırı olur falan diye , orada house'un verdiği tepkiyi aklımdan çıkaramıyorum : -Did you call Jack Bauer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 O kısımda bende kopmuştum :) Dijitürk'te ilk rastladığım sıralarda pek önemsemezdim. Sonra bir gün izlemeye başladım, bir daha da bırakamadım. Genellikle hastane dizilerinde doktorların kendi arasındaki aşk-meşk-aldatma ilişkilerini felan anlatırlar. Ancak bu dizide hastalıklar ve nasıl çare bulunduğu konusu işleniyor. Aynen birer dedektif gibi çalışıyorlar ve hastanın sorununu çözmeye çalışıyorlar. Zaten diziyi bu kadar sevmemin nedeni de bu. Polisiye dizi izlermiş gibi bulmacalarla boğuşuyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 eheh birde 3. sezonda house a 3 hasta veriyolar 3undede cinsel yolla bulasan hastalik var. hepsine. - didnt you watch dawson creek? ehyehhe [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 18:48 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 3x17 yayinlandi, gene guzel bi bolumdu. bu dizi cidden cok kaliteli yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 fenomen dizi fenomen karakter house,müthiş bir adam lafları,hastaları tedavi etme yöntemi kaçırlmasın bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ben de hastasıyım bu dizinin. house karakteri harelde suana kadar izledigim dizilerdeki en iyi karakter. konusma tarzı ve laf sokusları muazzam hehe. tabi cameron'un da yalnız ayrıca hastasıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 cnc3 oynuyorum 2 gundur, cameron cıkıp duruyor videolarda hehe. kane yerinede gregory amca olsa tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 her ne kadar gectiimiz 3 aylik surede 3 haftada bir gibi bi hizla yeni bolumleri yayinlanmis olsa da hastasiyim ben de; super dizi. [spo]3. sezon 22. bolumun adi resignation mis, hadi bakalim neler olucak[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 dizi ilginc ilerliyor sahsen, deli gibi finali beklemekteyim. Yalniz bu sezon asiri derece komedi var dizide, yani ilk iki sezondan cok daha fazla guluyorum ve adam iyice asiyor kendisini, keza bugun ki bolumde yine kirdi gecti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Cox'ın abisi direk house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Hugh Laurie Rules. http://www.youtube.com/watch?v=hJUwTAGYOSg http://www.youtube.com/watch?v=V2jSfRt7cdg http://www.youtube.com/watch?v=y7QR1MuYBKI [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:44 tarihinde, Catscratch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Dr. Cox bir bolumde house oluyordu zaten bu sezon, bolumu unuttum ama vardi oyle bir durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Hatta an itibariyle cnbc-e de o bölüm yayınlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 3x22 yi izledim fena degildi, resignation filan bisi demiyim spoiler olmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 evet demın bende o bölümü izledim koptum Cox direk house olmuş zaten JD de diyo "bazen hastanelerin dizielr gibi olmasını istersinzi house gibi bi arakterin gelip herşeyi cözmesini" falan diyo, Cox da tam house usulu cözüyo zaten alakasız bi yerde bişi görüo falan klasik house md mevzusu. Scrubs bi klasiktir artık benım gözümde House md de bomba dizi ama kabulumdur varırsa bana alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=tDwUlG92oaw xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 super herif hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 quel thul, verdigin link bu sezonun en efsane bolumunden, 3x4, herkes izlemeli :P ayrica... http://www.youtube.com/watch?v=qJT4F8itvAA bu da inanilmaz bir sahnedir... hele sondaki siritisi yok mu... [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 00:58 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 387483 sezon çeksinler izlerim, olağanüstü bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: evet demın bende o bölümü izledim koptum Cox direk house olmuş zaten JD de diyo "bazen hastanelerin dizielr gibi olmasını istersinzi house gibi bi arakterin gelip herşeyi cözmesini" falan diyo, Cox da tam house usulu cözüyo zaten alakasız bi yerde bişi görüo falan klasik house md mevzusu. öyle bir bölüm mü var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 adam süper ya =) kurtlar vadisi misali :pp arkadaşın dediği gibi cameron ında ayrıyetten hastasıyız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar