Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 neymiş bu oyun da 67 sayfa olmuş yav breh breh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 selam gavin kankalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 1000. mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 festivali de Seppuku kazandı, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 şehirler arasına şikago ve antalya eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bayadır girmedim ben hesaba, nalları dikmiştir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hâla oyle mi bilemiyorum ama 2-3 ay girmessen ölüyordu karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 benimde vardı yaw bir aralar. ilki ölmüştü, ikinciyide mefta olmuştur herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yeni sürümü çıkacak popmundo 2.0 deyu. güzel değişim olacak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hani nerde deyu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 said: 05/13/2011 Boy önemlidir... ...ve bu da Popmundo 2.0'ye ait yayınladığımız en büyük görüntü! Bazı yeni listeler eklendi ve bazı eski listelere yeni bilgiler girildi. Ayrıca en sevdiğimiz grafikerimiz de oyuna yeni görseller yaratmak için çalışıyor. Yeni versiyonu çıkarmak için biz de sabırsızlanıyoruz, fakat daha yapılması gereken işler var. Lütfen sabırlı olun! Devamını Okuyun » Haftanın görüntüsü: http://res.popmundo.com/p2/Worst-Charts-Ever-th.jpg bi iki resim daha var öncelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 oyun gitti gelmek bilmiyor. güncellemeler boşa gidiyor pef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bende en son üniversited kasıyodum deli gib. gariban ölmüş ilgisizlikten, baştan başladım :) türk isimleri nasıl salak saçmadır ya : muhterem oral karakterin adı hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ahaha aynen ya cok sacma isimler var ellibirekran kloraksatan soyadları falan. allahtan yabancı karakter almıştımda, krediyle falan değiştirmeye kasmadım ismimi :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Varmı oynayan varsa radyomuzada bekleriz.. Radyo Mundo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bir zamanlar vay be ne para kazanmıstık arkadasla su oyunun parasını ve karakterlerini satarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 haber bile olduk dayt http://popomuzik.blogspot.com/2007/09/blackwing-ilk-albm-iin-kapak-tasarm.html dasaaa kazanmıştı ödülü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 hehe ödüllere bak, şimdilerde 20m falan veriyorum adam gibi grafiker gelip ben yaparım vs demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Ayrıca grup üyelerinin tasarımlarda olmasını istedikleri birşey daha var:İki tane adam sdfgmsdfg cok fazla sey istemisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 SizofrenKelebek said: Varmı oynayan varsa radyomuzada bekleriz.. Radyo Mundo ahaha, adamların radyo linkine tıklıyorum düzce emlak diye bi siteye yönlendiriyor. lol :D edit, ilanlar da fake klfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Beyler, ölü karakterlerinizi artık tekrar canlandırabiliyorsunuz. Eğer hesabınızda hiç canlı karakter yoksa ücretsiz olarak eğer varsa ve geçmişte ölmüş bir karakteri canlandırmak istiyorsanız (hesabınızda bulunan) 1000 kredi harcamanız gerekiyor. Oyuna dönmek isteyenlerin haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 mail geldi ölü karakteri tekrar canlandır ya da yeni aç uzak akraba olarak diye.. tekrar başladım brükseldeyim "Joran Bik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi yapmayın böyle şeyler yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 oha ne turne yapardık be :) ne arkadaşlıklar kurmuştuk şu saçma oyunda. bu oyunu görünce aklıma msn geldi o zamanlar msn diye birşey vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Vingthor said: abi yapmayın böyle şeyler yazıktır gel katıl grubuma çılgın atalım tüm kızlar peşimde modern rock tarihini baştan yazıyorummm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar