Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 senin kaç tane var ki moralin düşüo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 50 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 o biraz morale kötü etkisi olabilir tabii ki... ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bu oyun ne? çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sanal müzik ortamının kralı olmaca oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xelee said: o biraz morale kötü etkisi olabilir tabii ki... ahah ya ufakcık hayvanlar 50 si bi araya gelse bi köpek eder :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ühüü-ühü ihtiyar dostum hamster ölmüş. Neden... ama NEDEN?! paramda vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Punk Rock ya da Heavy Metal grubu arıyorum. İsim: Jean-Christophe Osmont Özelliklerim aşağıdaki gibidir. http://img144.imageshack.us/img144/7116/poposkillsgr3.jpg Electronica'yı kardeşimin grubuna girerim diye kasmıstım sonra vazgectim o yuzden duruyor. Davulcu olmak ilk tercihimdir, ama gitar yetenegim de var. Kasmamı istediginiz baska yetenekler varsa hemen halledebilirim. Zaten ne kasacagımı bilmedigimden sacma sapan takıldım oyle bos bos. O yuzden bir grup daveti ve yetenekler konusunda öneriler bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 benim solo projem var chill out yapıyorum. konuk sanatçı ol gel istersen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 olur ama ne yapacagımı tam olarak anlatman gerekiyor. boyle 300 küsür gün olduguna bakma yani, cok fazla vakit harcamadım oyuna, bilmedigim cok sey var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Benim şimdi dünya turu var ama onun bitmesi lazım yoksa programı baştan ayarlamak gerekir çok acı çekerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ooooooo bir tatile gidip geldim hamsterlar dert kaynağı olmuş bana.hastanelerde hemşirelerin ellerine bakar olmuşum. ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Şu anda Ema aplayı bir uçurumun kenarında durmuş, ellerini beline koyup kahkaha atarken görebiliyorum. Arka planda yıldırımlar filan çakıyo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hayal gücünüz pek zengin maaşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 manowar konserinde aynı öle yıldırım falan olmuş arkada çok karizma olmuş ben kaçırmıştım o konseri yau. aklıma geldi öle anlatınca. ama konuyla bi ilgisi yok. aslında var işte müzik grubu o da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya arkadaşlar bu prova seviyesini artırmak için stüdyo ve güç desteği dışında birşey yok mu? güç desteği artmıyor artık, stüdyoya girmek de çok az artırıyor. napmak lazım? konserlerde şarkılardan yıldız alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 defalarca üstüste stüdyoya gidiceksin, başka çaresi yok^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 MrLevie said: ya arkadaşlar bu prova seviyesini artırmak için stüdyo ve güç desteği dışında birşey yok mu? güç desteği artmıyor artık, stüdyoya girmek de çok az artırıyor. napmak lazım? konserlerde şarkılardan yıldız alamıyorum. Hangi müzik türü ise önce onu 5 yıldız yapmak zorundasın daha sonrasında 10 parçada yarım provalı ise hepsini seçip girersen azar azar atar bundan dolayı duzgun prova edıceksın.10 parça maks 5 provada dolar yada 4, sonrasında duzgun gıdersın ek olarak 1 parçada 2 provada dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ulan herkes oynuyor canım çekti. Suphi Caymaz diye salak bi isim çıktı benimki. Ankara'da başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben baydım oynamıyorum hehe sanal borsa şeysi buldum onu oynuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 toggie said: Punk Rock ya da Heavy Metal grubu arıyorum. İsim: Jean-Christophe Osmont Özelliklerim aşağıdaki gibidir. http://img144.imageshack.us/img144/7116/poposkillsgr3.jpg Electronica'yı kardeşimin grubuna girerim diye kasmıstım sonra vazgectim o yuzden duruyor. Davulcu olmak ilk tercihimdir, ama gitar yetenegim de var. Kasmamı istediginiz baska yetenekler varsa hemen halledebilirim. Zaten ne kasacagımı bilmedigimden sacma sapan takıldım oyle bos bos. O yuzden bir grup daveti ve yetenekler konusunda öneriler bekliyorum :) arıyorum hala, biriniz alın beni yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hiphop dusunursen cikicagim 1 ay icinde turneye,tır ve sahne ekıpmanı hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 biraz ders vermeniz lazım artık 6-7 yıldızı olmayana güzel bir grup zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bu oyun beni avrupanın çeşitli bölgelerindeki bankaları dolandırdıktan sonra fena baymıştı. sonra uzun zaman girmedim bi girdim ölmüşüm. çok da para vardı yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 2 ay girilmezse karekter ilgisizlikten ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar