Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

bu gece itibariyle oyundaki 200. gunum ve bence hala adami oyalayabiliyor. hele apacheyle konustuktan sonra oyunun sadece bi is bul para kazan ve muzik kariyerinde ilerlemeden ibaret olmadigini ogrendim. meger popomundoda bile derin devlet olusumu varmis. bu arada amsterdamda peter ernst ismiyle bulunmaktayim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben büyük bir hıyarlık yaparak 1.000.000 lira kredi çektim, aslında nasılsa vermezler eha diye öyle denemiştim ama bir de baktım ki döşenmişler gayet.
tek bilmek istediğim, şirketten para nasıl çekilir. Mekanlara para aktarımı tamam, mekandan mekana para aktarımı da tamam, mekandan & şirketten BANA para aktarımı nasıl? =)
Gereksiz yere kredi çekmemeyi öğrendim böylelikle =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kac sorum var;
1. Sehir disina cikmanin ucakla gitmekten baska yolu yokmu? varsa nasil?
2. Otelde nasil kaliniyor? Illaki yasadigin sehrin disindaki bir yerdemi otelde kalmak zorundasin? Ananin testinde aradan cikartiyim dedim bi otelde kal isimli dilegi, ama bi turlu nasil kalabilcegimi bulamadim.
3. Sahne performansi duzenlemem gerekiyor, ama sadece 3 sarkim var ve en az 10 sarki calmam gerektigi soyleniyor sahne performansinda, 3 sarki ile cikabilirmiyim? cikarsam ne olur?
Ermm.. Hepsi bu kadar. =p
Sosyal ağlarda paylaş

said:

1. Sehir disina cikmanin ucakla gitmekten baska yolu yokmu? varsa nasil?
2. Otelde nasil kaliniyor? Illaki yasadigin sehrin disindaki bir yerdemi otelde kalmak zorundasin? Ananin testinde aradan cikartiyim dedim bi otelde kal isimli dilegi, ama bi turlu nasil kalabilcegimi bulamadim.
3. Sahne performansi duzenlemem gerekiyor, ama sadece 3 sarkim var ve en az 10 sarki calmam gerektigi soyleniyor sahne performansinda, 3 sarki ile cikabilirmiyim? cikarsam ne olur?

1- Uçak veya otostopla gidebilirsin.
2- Evinin olmadığı bir şehirdeysen eğer otomatik olarak en ucuz otelde kalırsın.
3- Çıkarsan derece olarak zayıf bir performans sağlamış olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğin bir dili konuşan ülkelerden seç. gazete falan o dilde gelecek çünkü, şehirdeki insanlar genelde o dili konuşacak, vs..

bence 7-8 şarkı oluşturmadan çıkmayın, 6 şarkıya kadarkilerde kafadan gerçekten berbat der. 7 'yi hatırlamıyorum ama 8 den sonra adam gibi seyirci toplamaya başlıyor konserleriniz

ve bir soru da benden : yurtdışında otel kiralıyoruz da ev satın alınıyor mu ve alınıyorsa parası ne civarda olur ?

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 22:41 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...