paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ljZOHnZNaBc ps3 vs wii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 gilean sen mgs ya da final fantasy oynamadın sanırım. iksiide her versiyonunda çıktığı dönemin en iyi grafiklerine sahipti ve mükemmel oyunlardı. donkey kong 64 e ne dersiniz? yine muhteşem grafikler dönemi için ve iyne muhteşem bir oyun.. yani grafik iyi olursa oyun kötü olur mantığı çok yanlış.. bana göre ps3 her halükarda sallar ortalığı. satış rakamlarından da neler olacağı gün gibi aşikar zira ps3 sadece japonya ve amerika'da satılırken wii dünyada satılıyor.ayrıca fiyatları neredeyse tam iki kat. bu satış rakamları karşılaştırmasını lütfen 2007'nin sonunda falan bir daha yapalım. bakalım kim kaç konsol satmış o zaman.. [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 05:25 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 farkli kitlelere hitap ediyolar, cikicak oyunlarina gore gider olay. en cok bekledigin oyunlar hangi konsola cikarsa onu alirsin. yoksa ps3 oyle iyi wii bole iyi diyip istemedigin aleti alip istemedigin oyunlar oynamak zorunda kalirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 param olsa 2 sinide alcam ama :D oblivion mgs ve final fantasy serileri icin ben ps3 den yanayım wii yi ise değişik bir deneyim olacağından dolayı seçebilirim birde ps3 ü cafelere saati 6 ytl vermemek icinde secebilirim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 sadece mgs4 ün varlığı bile ps3ü tercih sebebi yapar benim gözümde lakin wiide prince of persia oynamak da pek zevkli hani. gerçi ben nasolsa ikisini de almıycaam için çok da düşünmeme gerek yok=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 wii için yeni bir prince of persia versiyonu mu yapıyorlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 abi wii de pop oynamak zor olur baya. ps3 öldürür hepsini diyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 alıştığın vakit ps3 falan tanımazsın gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 wii icin starwars oyunu cıkıyor iki tan daha doğrusu yapılıyor şu anda lucas gaz'ı wii ye verdi anlaşılan. wii de saber sallamak güzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 hemen wii alıyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 meraklyım acaba zeldadaki gibii olucak yoksa harbi harbi sallıycakmıyız merak icindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 zelda da sallanmıyor mu ? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 sallıyoda direk senın yaptığını tekrar etmyio diye biliyorum, yanuılıyosam düzeltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 dogru, mesela saga sola salliyosun bi hareket yapiyo, baska turlu salliyosun baska bi hareket yapiyo, yani yukari assagi sallayinca o da yukari assa sallamiyo, kilicini diyorum. [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 03:33 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 redsteel de nasıl oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 onu bilmiyorum, gormedim oynamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 peki ne zaman wii gönderiyosun sen bana onu bi netliğe kavuşturalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 yolla parayi ertesi gun postaya veriim =p, benim kendiminde yok ki, ev arkadasiminkinden faydalaniyoruz, zaten toplu oyunlar disinda da oynamiyorum, mario kart-super smash bros-naruto filan oynuyoruz, oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Tabikide ps3... Wii yi her yönden katladığını defalarca kez kanıtladı sony, Ki sanmıyorum herhangi bi zaman konsol yarışında Sony nintendo nun gerisinde kalsın. Sadece Devam oyunlarını ayrı bir ps2 ye çıkarıcaz deseler bile Gider ps3 parası verip başka bir ps2 alırım... Sony nin elinde çok büyük kozlar var (FF, mgs,tekken,Dvc) bunlardan birkaçı.. Hepside kendi türlerinde ötesi olmayan oyunlar.. X box360 almaktansa.. Onun parasıyla bekleyip ps3 e oyun almak çok daha mantıklı kanımca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 yalnız the godfather - blackhand edition baya sağlam olucak gibi wii'de.. bu ay ki levelın cdsinde videolar bölümünde bulabilirsiniz ilişkili videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Karşılaştırma bile kabul etmez bence.. Bir FF bi Mgs ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 wii icinde hd lazim. Yani oyle goruntu harika oluyor. Ben ps3 alicam aldiktan sonra tv yi degisiriz bi zaman artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 if(oyun==eglence) return wii; else return ps3; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Elinde bişey sallamak bayar, yorar bi süre sonra. Ayrıca her türlü oyunu oynayamazsın ve de o kadar da kolay bir sistem değil o. Winning oynanır mı o saçma wiimote'la. Ayrıca oyun sadece oyun ve sadece eğlence değildir. Dolayısıyla ps3 rulez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bugun tekrar gordumki wii vs ps3 gibi bisi sacma bence. nintendo gonullerin krali olmasina ragmen her zaman 2. secenek olarak kalacak bence. wii multi falan cok eglenceli ama hemen yoruyo ayrica o wii mote her oyunda guzel gelmiyo. bugun redsteel di galiba kilicli bi oyun oynadim mesela ona cok guzel uymus her ne kadar yururken falan zorluk ceksemde guzeldi. ama daha onceden yazdigim gibi farcry oynamak mesela iskence gibi geldi. kisaca nintendo wii nin wii mote ve nunchuk disinda ps"2" den hic bir farki yok bana gore. [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 18:38 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar