Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 vs. Wii

ivan

Öne çıkan mesajlar

gilean sen mgs ya da final fantasy oynamadın sanırım. iksiide her versiyonunda çıktığı dönemin en iyi grafiklerine sahipti ve mükemmel oyunlardı.

donkey kong 64 e ne dersiniz? yine muhteşem grafikler dönemi için ve iyne muhteşem bir oyun..

yani grafik iyi olursa oyun kötü olur mantığı çok yanlış..

bana göre ps3 her halükarda sallar ortalığı. satış rakamlarından da neler olacağı gün gibi aşikar zira ps3 sadece japonya ve amerika'da satılırken wii dünyada satılıyor.ayrıca fiyatları neredeyse tam iki kat. bu satış rakamları karşılaştırmasını lütfen 2007'nin sonunda falan bir daha yapalım. bakalım kim kaç konsol satmış o zaman..

[ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 05:25 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabikide ps3...

Wii yi her yönden katladığını defalarca kez kanıtladı sony, Ki sanmıyorum herhangi bi zaman konsol yarışında Sony nintendo nun gerisinde kalsın.

Sadece Devam oyunlarını ayrı bir ps2 ye çıkarıcaz deseler bile Gider ps3 parası verip başka bir ps2 alırım...

Sony nin elinde çok büyük kozlar var (FF, mgs,tekken,Dvc) bunlardan birkaçı.. Hepside kendi türlerinde ötesi olmayan oyunlar.. X box360 almaktansa.. Onun parasıyla bekleyip ps3 e oyun almak çok daha mantıklı kanımca :)
Sosyal ağlarda paylaş

bugun tekrar gordumki wii vs ps3 gibi bisi sacma bence. nintendo gonullerin krali olmasina ragmen her zaman 2. secenek olarak kalacak bence. wii multi falan cok eglenceli ama hemen yoruyo ayrica o wii mote her oyunda guzel gelmiyo. bugun redsteel di galiba kilicli bi oyun oynadim mesela ona cok guzel uymus her ne kadar yururken falan zorluk ceksemde guzeldi. ama daha onceden yazdigim gibi farcry oynamak mesela iskence gibi geldi. kisaca nintendo wii nin wii mote ve nunchuk disinda ps"2" den hic bir farki yok bana gore.

[ Mesaj 19 March 2007, Monday - 18:38 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...