Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 [spo]Bu arada bu adamlar bu kadar buglıyken,Oyun stabil calısmazken nasıl pre order lari alıyorlar?[/spo] Preorder'ı bırak, oyunun çıkış tarihi bile belliymiş, geçen sayfalarda tartışmıştık. Adamlar betayı sırf laf olsun diye yapıyor sanki. Hani oyun çıkmadan biraz test edelim de ayıp olmasın hesabı.. Benim bildiğim beta sırasında oyun adam gibi stabil halde değilse oyuna çıkış tarihi verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 beta yeni baslamadi bildigim kadariyla, epeydir yapiyolar, yapmiyolar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 betası baya kapalı kapalı yapıyodu diye biliyodum ben öle değilmiydi pek takip etmiyorum aslında ama ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Bu ayki level beta-key veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ben de oynuyorum Beta'da, daha bir bug gormuslugum yok, ustune de ne cakilma gordum, ne kitlenme, en ufak bir sorun yasamadim. Her siniftan karakterde actim, her birini level 15e kadar da oynadim en az. Bug dolu derken oyunu Vanguard'la karistirmis olmayin? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Yamalamaya başlıyorum. http://www.lotro-europe.com/levelturkiye Beta key alında beraber oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Lord of Ringcraft diyorlar oyun için, gerçekten çok mu benziyor? Interface falan aynı geldi bana zaten direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 inventory benziyor,Item link vermesi benziyor [Shift Click olayi] Bug derken 10 dakikada gördüklerim; Elrond'un sol kolu hep havada yürüyor(Yani bişeye vurcak gibi yürüyor, sol kol havada falan) Server dogru save edemiyor. İlk Karakterimle oynadim çıktım, Yenide login oldum, karakter yok.Yeni açtım oynadim. Cıktım girdim 2. açtigim silinmiş, ilk açtigim gelmiş. Loot yapmasi baya uzun sürüyor. Lag var, Karakter açarken bi yerde "Movie" var. O çalısmıyor. Wow da mesela karkatere hakimiz, yani hoplariz zıplariz... Bunda bi acayip zıplıyor,acayip yürüyor... Bunlar işte.Son sürümde bunlar yoktur heralde, Pre-Order alıolarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Bence de karakterimizi iyi yönetemiyoruz ve çok lag var ama bunlar çıkış tarihine kadar düzelmeyecek sorunlar değil. Pre-orderlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 şu lvl hadisesini birisi açıklayabilir mi kapalı devre bir server mı yaratıyor yoksa mevcut beta serverına mı giriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Level için özel sunucu kuracaklarını sanmıyorum ;) Ama gene de oynayan arkadaşlar daha iyi bilir. Ha bu arada unutmadan şunu da ekliyeyim. Büyük ihtimal ben de gelicem aranıza. Tabi 25kb/sn hızla kaç günde inerse oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Denedim, guzel. Potansiyeli var, ama mmorpglerden coktan biktigimdan oynamiyorum. Mmorpglerden bikmasam oynardim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 yok mu soyle guzel ss ler? +rep verecegim. usendigimden midir umutsuz oldugumdan midir ama beta key duruyor hala pek download edesim yok betayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 SS ekledim ben Clit'n foruma :) Download'ı cok bayık.FlashGetle cekince sorun oluyor.Sonra bide uTorrentle repair ediyorsun. 23432 adet update ten sonra oyuna giriyorsun da, Oyun akıcı degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ben hiç beğenmedim oyunu. WoW kadar rahat diil. Üstelik Lord of Ringcraft diyen de haklı. Ben çok benzettim WoW'a. Karakter yönetimi aynı sistem direk zaten. Biçok kısayol tuşu aynı, vs. Karakter yönetimi WoW'la aynı sistem dedim ama, burda gerçekten saçma hareketler. Yön tuşuna bastığınızda, lagdan dolayı oluşan o gecikmeyi hissediyosunuz. WoW'da öyle diil pek. Kaç ping aldığınızı gösteren bi yer veya arayüz boyutunuzu ayarlayabileceğiniz bi yer yok; varsa da ben bulamadım. Bulamamış olmam da kesinlikle benim suçum diil. Oyun inanılmaz karışık geldi bana. Ne oluyo ne bitiyo anlayabilmek için olayların içinde olmak lazım. Yani sizin oyununuzu izliyen biri neler yaptığınız hakkında en ufak bi fikre sahip olmayabilir. Eğer Nisan'da çıkıcak hali buysa çok pis patladı oyun. Bu haliyle, en fazla RP için alırım oyunu. Edit: Oyunun kendisi kadar da bi update yaptık gerçekten. 4200 dosya ve 6-25KB/s arası değişen hızla; hepsi de ortalama 15-20sn sürüyo [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 10:57 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 said: Karakter yönetimi aynı sistem direk zaten. Biçok kısayol tuşu aynı, vs. Bu bence çok iyi bir şey aslında. Software dünyasında standartlaşma diye bir şey var. Tutan, çok kullanılan ve sevilen özellikler her software'de benzer şekilde gelmelidir. Wow'daki arabirim çok ergonomik, çok iyi akılda kalıyor ve saçma gelmiyor. Eğer yeni çıkan herhangi bir oyunda wow kontrolleri kullanılıyorsa, kızmak değil sevinmek lazım. Quake çıktıktan sonra bir çok oyuna wasd kontrollerini kullandı diye kopyacı dediler. Şimdi nerdeyse tüm oyunlar wasd kullanıyor. Quake kopyası olmak istediklerinden değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ondan ben de çok memnunum tabii. NWN2'deki gibi olsaydı çok daha zor olurdu diye düşünüyorum. Çok kısa bir süre daha oynayınca farkettim ki, o kadar da kötü değil aslında oyun. Hem daha beta sürecinde olduğu düşünülürse, tamamlandığında çok kaliteli bi MMORPG olcak gibi. Beni oyundan soğutan bir diğer şey de, gerçekçi grafikleriymiş. Grafikler çok detaylı olduğunda karışık gibi gözüküyo. Olay, sadece, dikkatini nerde topliycağını bilmek. Kısacası bi önceki yazımda dediklerimin çoğunun sebebi henüz oyuna alışamamış olmamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bende us stress test clienti var onunla eu serverlarina baglanmak mumıkunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bu ayki level oyunun clientinide veriyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Evet veriyo ama verdiği beta client eski. Çok uzun süren bi update gerekiyo kurduktan sonra oyuna girebilmek için. 512k bağlantıyla ortalama 20'yle inen 4200 dosya indirmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 hmm neyse lotro-eu forumlarından biri yardımcı oldu garanti vermiyorum dedi gerçi ama şu an patchliyo eu için, isteyen olursa pm atsın onun yazdıklarını pastelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Bazı haritalardan önce (Gimli nin bulunduğu yer gibi) kitleniyor mu sistem sizde de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 hayır ama bildir istersen böyle böyle diye bugları temizlesinler bende de bazen bir evin içine girerken (kapıyı açıp ilerliyoruz ardından harita değişiyor ya) takılıyor, logout olmam gerekiyor düzelmesi için. böyle halay çeker gibi donuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 birisi bana eulayı yollayabilirmi acaba, oyunun eula dokümanını olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 yollayabilecek birisi varsa msnimi filan vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar