Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 3x22 3x23 [spo] süper bir sezon finaliydi, ne ararsan vardı. others'a minibüs bile girdi. sayid, desmond ve hurley damgalarını vurdular. jack adadan kurtulduktan (?) sonra tamamen dağılmıs, kate ise kendi hayatını düzene sokmuş gibi, en azından polisten falan kaçmıyor yine. christian shephard illa yaşıyor diye bir ey yok, alkollüyken konuşuyordu çünkü jack onun hakkında. belli olmaz yine de, çünkü paralel evren geyiğine sardılar olayı. geleceğe dönüşteki gibi, ada bir zaman kırılması yaratıp alternatif 2004 yılı yaratmış olabilir. bu sebeptendir ki belki gerçekten de oceanic flight 815 tekiler ölü olarak bulundu. artık adadan kurtulmak isteyenler, 4. sezondan itibaren adada kalmanın yollarını arayacaklar gibi. değisik bir nokta. charlie illa ölmek zorunda değildi evet, ama herhalde ölümden nereye kadar kaçacağını düsündü ve claire'in kurtulması uğruna kendini kasten feda etti. neyse geçmis olsun diyoruz. yu ol evribadi çarli. ve tabii ki flashforward taki gazete kupürü. deşifre etmişler, hemen copy paste liyoruz: Los Angeles Man found dead in downtown loft "The body of Jo...[unreadable]...[a]ntham of New York was discovered shortly after 4 a.m. in the...[unreadable]...of Grand Avenue. Ted...[unreadable]...man at The Tower...[unreadable]...heard loud noises...[unreadable]...antham's loft. [unreadable]... [sa]fety, he [unreadable]...discovered the [unreadable]...a beam in the [unreadable]...[ac]cordin[g]...[unreadable]... " ve tabii ki los angeles times'ın linki, o günün orjinal haberi linkten takip edilebiliyor. http://www.latimes.com/entertainment/news/tv/la-spinoff-lost24may24,0,3493291.story dizideki haberin orjinal gazeteden farklı olduğunu düşünürsek, John'un uzun hali, Johnathan Locke olabilir mi? Jacob ya da? ya da tanışmadığımız biri... neyse bakalım, güzel bir sezon finali oldu, soruya soruyla yanıt verildi. gelecek yılda tekrar kafa patlatmak üzere, see ya in another life brotha.[/spo] [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 22:38 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]Juliet için Kate'e "neden cenazesine gelmedin" demesi çok saçma bence. Tabi 3 yıl sonra dizi ne şekil alır bilemeyecem ama, her halukarda juliet kate için jacki çalan hatun. Jacob'tur o.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]Ama Jacob Locke a çok benziyordu. Acaba kim kim? Ve bu Jack neden dağılıyor,ölüme gidecek kadar?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]aldığı kararların hep elinde patlamasından dolayıdır kesin. o olaylardan önce yine yanlış bişeyler yapmıştır ve artık yetti ulan iyilik yapcam derken göz cıkartıyoruz hep diye isyana baglamış.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]hehe vazgeçtim juliette olmasının imkanı yok çünkü "the man" yazıyor gazetenin üstünde eheh. eğer gazetenin üstünde yazan harbiden "jo" ise john locke dur o. nitekim dizide başka "jo"yla başlayan isimli biri yok. "j" derseniz "jin", "james" olabilir.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]Jack'in babası öldü, bunu tartışmaya gerek yok Sahte imza ve reçeteyle kendine ilaç almaya çalıştı ama yutmadı eczacı. Daha sonra da babasını aşağı (cennetten dünyaya) indirip bakmalarını istedi kim daha sarhoş diye. Boşa ölmedi demeyin :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]jackin babası adada biryerlerde. nitekim ilk sezonda jack babasının tabutunu içi boş bir şekilde bulmuştu. babası çıkamaz zaten. bu arada şu beyaz saçlı teyze yok oldu ya... juliette i damgalayan.[/spo] bu arada coldwind in verdiği linkte bir gazete var. pdf halinde. lostun ekibi yayınlamış gazeteyi sanırım. bir iz falan bulanınız var mı? [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 23:37 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]Adada biyerlerde ama ceset halinde hala. Zira şu ana kadar iyileştirme falan göldük ama ölenin dirildiğini görmedik. Mikhail kendisi söyledi zaten öldürücü düzeyde değildi akım diye. Canlanacağını sanmam ki zaten canlandığına dair en ufak bir ipucu yok bence. Ayrıca adam zaten adaya düşmeden önce ölmüştü. Bu biliniyodu Dünyaya geri döndüklerinde bu da benim ölmüş babam karşınızda capcanlı dese komik olurdu :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]iyi de bu mikhail denen adam kalbine zıpkın yedi yine iyileşti. gayet de diriltebilir gibime geliyor ama ölenler nasıl ölüyor o mechul işte. ama yok yani uyanmasına imkan vermiyorum jack in babasının...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 lostu netten direk izleyebilceğimiz bi site bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 tv-links.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Coldwind [spo]dediğin banada mantıklı geldi bence ben in israrla luckun israrla gitmeme sebepleri bu sonuç olarak adada huzur var insan için olan şey ve telefonla konuştukları adamlar gelicek bunlar alıcak götürcek bi şekilde zorluklarını anlatıcak derken geri kalba çabası ola bilir adada ama artık ada dış dünyaya açıldı ve geri dünyaya dönecekler jack dediği gibi her cuma biniyormuş ya tekrar düşsün diye uçak adayı istiyor jack kısaca[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 [spo]Jack ve Kate muhtemelen adadan beraber kaçtılar, diğer insanları geride bırakarak. Bu yüzden Jack ölmek istiyor dağılmış bir şekilde vicdan meselesi. Kate zaten bildiğimiz üzere, menfaati üzerine herşeyi yapabilecek bir insan, kurtulduysa diğer insanları takmaz. Benim görüşüm bu, gayet mantıklı geldi açıkçası. 4. sezonda muhtemelen dizinin ortalarında Jack ve Kate vicdanlarının sesini dinleyip adaya geri dönmeye çalışacaklar.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 [spo]bu arada cenaze zenci mahllesindeydi aklima tam bi isim gelemedi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 arkadaş [spo]mikail kediymiş, kaç canlı lan bu öldür öldür tekrar geliyor herif.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 !!!dikkat sanırım önemli spoiler vardır:D!!! [spo]arkadaşlar nette ABC kanalının çektiği bir lost bölümü buldum. torrentte var sanırım. adı The Answers. Bu bölümde lostun yaratıcıları olayları ufak tüyolarla birlikte tekrar özet geçiyorlar. enbaşta jackin adaya uçak düşmesini istemesiyle başlayalım. jackin bir daha aynı şekilde adaya düşme şansı yok gibi birşey. bunun nedeni uçağı ilk düşürenin 108 saniyede execute tuşuna basamayıp elektromagnetik dalga yaratan desmond olmasıdır. eh hatch de havaya uçtuğuna göre uçağı tekrar düşürebilecek bir etki kalmadı. ikincisi jackin açtığı telefonla bizimkilerin kurtulma ihtimali. yok öyle birşey. dizinin yapımcıları kesinlikle yalanlıyor bu durumu. yani adadan kurtulup sonra tekrar geri dönmeleri ya da bundan sonra gelecek hayatlarını gösterecekleri yalan. Bu arada naomi den bahsedeyim. Desmondun hatchi imha ettiği sırada saçılan elektromagnetik dalgalar bir gemideki iki adam tarafından farkedilmişti. ve bu iki adamın Penelope Widmore tarafından tutulduğunu öğrenmiştik. naomi de büyük ihtimalle helikopteriyle bu gemideydi ve adayı bu kadar sürede anca bulabildi.(bkz. Naomideki Desmond'un fotoğrafı.) yani naominin bir hain olması zort. gerçekten bizimkileri kurtarmaya gelecekler fakat bir terslikle adada kalacak bu gelenler(jackin de arkasından ağladığı insan bunların arasından olacak). daha sonra adada başkaları çıkacak ortaya ve bizimkilerin adadan ayrılmasına izin vermeyecek gibi. üç olarak; bizim siyah büyük bulutumuz koruyucu ve aynı zamanda adanın bir çeşit anı saklama ve gösterme mekanizması. kate ile juliette in kavga ettiği bölümde siyah bulut juliettein suratında flaş tarzı ışıklar patlatmıştı. bunu yaparak juliette in hafızasını öğreniyor. bunu daha sonra ada içinde kullanacak. (bkz. Jack'in babasını görmesi, Kate'in geçmişinden olan atı görmesi vs.) bu arada farkındasınızdır herhalde ama uçaktan kurtulan bütün insanlar hayatlarında büyük problemler yaşayan insanlar. yani adanın görevi insanları mutlu kılmak ve geleceklerini düzeltmesini sağlamak olabilir. ben in dediği bir anlamda doğru çünkü adadakiler ne isterse ada onlara veriyor. Bunun en büyük örneğiyse Ben'in tam da omurilik cerrahına ihtiyacı olduğu sırada yukarıdan bir omurilik cerrahı düşmesidir. hem de en iyilerinden birinin (bkz. Sarah'ın iyileşmesi) [/spo] burada anlattıklarımda kendi yorumlarım da vardır uyarayım:) [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 21:31 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Sevgili MrLevie. [spo]You all everybady Çarli boğulurken not Penny's ship dedi yalnız. Naomi'de bence başka bir iş var.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 the answers da bi bok vermiyorki daha cok soru sorarak gecirmisler bolumu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 artık bölümleri sadece izliyorum yorum yapmaktan yoruldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Penny'nin adayla bir bağlantısı var. en garip işlerin altından penny çıkıyor. naomiyle bu yüzden bağlantısını yalanlıyor. bence... tabi zor ihtimal. ama olabilir bilmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 the answer bölümünün torenti var mı yav ? bulamadım ben :/ [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 05:28 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 http://www.btmon.com/Video/Unsorted/Lost.S03.The.Answers.HDTV.XviD-XOR._eztv.torrent.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 the answers kötü bi bölümdü bence. gereksizdi yani. bildiklerimi tekrar etmiş oldum şahsen ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 [spo]ölen kişi bence kesinlikle james. jack, kate cenazeye kesin gelicek düsüncesiyle gidiyor zaten, göremeyince şaşırıyor baya. kate'e gelince, jack ile konusurken farkedebilir die korktugu kişi james deil. ordaki hava kate jack ile beraber olmak istemiş ama korkusundan olamamıslar gibi birşey idi. kate'i bekleyen kişi james olsa, kate sallamaz jacke giderdi. hamile felan dahi olsa farketmez bence. kate'in karakterine bakarsak bu tür birşeyden dolayı jacki bırakmaz.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 izlemiyorum lostu felan. tam olarak sadece ilk bölümünü izledim. bir de tv'de gösterilen fragmanlardan felan spoiler kaptım. anladığım kadarıyla bunlar, düştükleri adada dolaşırken "others" diye bir grupla karşılaşmışlar, others bunları yakalamış, sonra others ile boğuşmaya başlamışlar felan. sonunu tahmin etmek çok da zor değil. bence olacak olay şu: [spo]bu Hurley ölecek. şişmanlar koşamaz, o yüzden ölmeyi hakediyorlar. (hani şişman ya, o açıdan) Sayid others base'inde bomba bulacak ve intihar saldırısı düzenleyecek. (hani arap ya, o açıdan) Jin Kwon, Sun Kwon Starcraft II'nin çıktığını duyup kafayı sıyırcaklar (hani koreliler ya, o açıdan). Oyun çıkmadan önce egzersiz yapalım diye apm manyağı olcaklar. Bir tek geriye Sawyer ve Kate kalacak. Uçakla kurtulup evlerine dönecek. Gerilerinde ada patlıyacak bin parçaya ayrılacak. Sawyer ve Kate çocuk yapacak ve mutlu bir hayat sürecek.[/spo] [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 09:24 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar