Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]jackin arkasında ilk sahnede sun ve jin oturmuyo nasıl onlar zannettiniz anlamadım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo] şimdi jack in babasının kilit bi isim olduğunu biliyoruz. hemen hemen adadaki ana karakterlerin hepsiyle bir şekilde bi bağı var ve düşen ucakta onun da cesedide var. daha bu adamla ilgili bi ton detay öğreneceğiz gibime geliyor ilerki bölümlerde. sonucta ada gizemle dolu heran herşey olabiliyor. babası bi şekilde tekrar canlanmış, ya da hic bi zaman bi şekilde ölmemiş olabilir keza ben de jack e adanin her türlü isteği yerine getiren bi kutu olduğunu söylemişti.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]charlie'ye kız kodun ne olduğunu söylemiyor, sadece şarkının ismini ve tablarını söylüyor ve kodları nasıl bulacağını söylüyor, charlie'de müzisyen olarak şarkıyı hatırlayıp notaları basıyor. (notalar tuşa basınca çıkan sesler) jack'in arkasındakilerin sun ve jin olduğu belirgin değil ama bence onlar. sun adada olduğu için bakımsızdı ve bu yüzden orada bakımlı bir şekilde alıştığımızın dışında, jin tamamen gözükmüyor ama görünen kısmı ile tamamen aynı. ayrıca oraya dikkat özellikle çekilmiş, yoksa sürekli bir uzaktan çekip onları gösterip bir de yakından sadece jack'i gösteriyor olmazlardı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]yok be a bi naptın ya eğer 3x22 deki ilk sahneyi söylüyosan sun ve jinle alakası yok sen direk bütün asyalılar birbirine benziyo dan yola çıkaraktan ordaki taş hatunu sun yaptın :P hoş bende zencileri biribirine benzetiyorum :P neyse işin aslı ordakiler sun ve jin deil . [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]her çekik gözlü sun ve jin mi be, onlar sun ve jin değil kesinlikle[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Jack ve Ben'in konuşması [spo]Jack bence hayatının salaklığını yaptı. Benjamin orada telsizle Tom'u arayıp "3 dakika cevap vermezsem onları öldürün" demesnden sonra Jack bekledi ve onların öldürülebilmesine seyirci kaldı. Halbuki Jack "tamam Ben telefonu sana verecem" dedikten sonra Ben'i bir benzetseydi, hiç o olaylar olmayacaktı. Sonuçta ölmedi bizim sayid Jin Bernard ama ölebilirlerdi... Jack orada çok salakça davrandı. Ayrıca Charlie ölmemek için o kadar kasmasına rağmen ve hatta ölmeden önce Des'e "yine flashlar mı gördün" demesine rağmen gurur yaptı ve artık olmam gereken yere gidiyorum diyerek odadan çıkmadı. İstese her türlü çıkardı, ister camdan ister kapıyı açıp. Sonra kapıyı tekrar kapatırdı içersi dolmazdı. Bunların yanında Bizim ağaçtan düşüp gelen hatun için, Des'in bir an önce onlara ulaşıp hatunu Sayid ile sorgulamasını istiyorum. Ama adaya her halukarda gelecek galiba Dharma (ya da her kimse). Bence bundan sonra bizimkiler ile others aynı tarafa geçecekler ve adayı koruyacaklar. Çünkü bence adaya gelecek olanlar adadaki herkesi öldürmeye çalışacak. Bu arada flashforwardları sadece insanları rahatsız ettirmek, merak ettirmek, sorular uyandırmak için yaptıklarını düşünüyorum. Lakin öyle değilse son sezon bitmeden, dizi sona ermeden bizimkiler adadan kurtulup bir hayat yaşamalılar, hayatlarını düzene tekrar sokmalılar ki Jack'in hayatı karmaşıklaşabilsin. Bence bu sadece soru uyandırmak için, bizimkiler son sezonun son bölümüne kadar adadan kurtulamaycaklar diye düşünüyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 @Brigand: [spo]Jack ile Sayid'in anlaşması vardı ve bence doğruyu yaptı, sonuç olarak Ben'in ordaki konumundan emin değildi ve Ben'in her zamanki gibi birilerine bir şeyleri kabul ettirmeyi başardığını tekrarlatmak istemedi. Charlie oraya giderken ölmeyi kabul etmişti ve kızlar bunu bağladığında da söylediği gibi sonunda öleceğini biliyordu. Sonuç olarak Desmond'un flash'ları da doğru çıktı, butona bastı, oda suyla doldu ve öldü(?). Ağaçtan düşen hatunu son gösterdiğinde kafasına bıçak saplıydı. Yaşayacağını sanmıyorum. Bu gelecekler hakkında hiç bir bilgilerinin olmayacağını gerektirmiyor tabi ki, sonuçta Ben biliyordu adaya başkasının geldiğini.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]ağaçtan düşen hatun nerde geçiodu yav:) neden bilmem hatırlamıyorum bi anlatsanıza :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]Ya bu telsizle gelen kız varya Desmond Desmond diye sızlanan, ağaca takılmıştı hani esmer, adını hatırlamıyom onu diyom. Dharmanın hatunu gibi gözüküyor ya...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]kafasına deil sırtıne saplandı pıçak hemide rambo[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]ha tamam ben de kafadan bıçaklanan ağaçtaki kadın diyince yeni bir karakter sandım nasıl kaçırdım diyorum :) naominin kurtulması zor bence yine de. herşeyden önce ilkyardım bile yapamadı jack locke saolsun. locke gittikten sonra da telefona sarılmaya devam ettiğine göre naomi yattara olmuştur gibi geliyor bana[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]charlie artık desmond un flashlarının gerçekleşmesi için kendini feda etti, ölmezse yine birşeylerin gerçekleşmeyeceğini biliyordu, belki bizimkilerin adadan kurtulamayacağını... İstese kurtulabilirdi ordan, keşke desmondla ikisi havuzdan yüzerek yukarı çıksalardı, çok üzüldüm charlienin ölmesine, hatta gözlerim bile doldu :([/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 çok bomba bir finaldi, yorum yapmak istemiyorum. izleyip görücez. ayrıca evet sağda solda okuduğumuz spoilerlar içine ediyor dizinin. 3. sezonun sonunu bile okumuştum ekşide. yuh be. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 18:02 tarihinde, taz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 akşam izliyorum, höyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bu kadar şanssızlığım üst üste gelemez dün 22 ve 23 diye dosyalar çektim 23 diye çektiğim heroes un 23.bölümü çıktı sonra 22 yi izledim başında kate in ayakkabasına taş kaçmasıyla başlıyor ve kate ve jack in o geri dönme muhabbetiyle bitiyor sonra 23 diye bi bölüm çektim aynısı çıktı şimdi ben 22 yi izlememişmi oldum anlamadım kafam karıştı help me eğer bu 23 se 22 de neler vardı? off kota şimdiden 6 gb oldu(normalde 4 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 22 diye izlediğin 22 ile 23 ün karışımı heralde www.torrentspy.com dan indirin en güvenilir torent sitesi bence, yorumları da okuyun fake olup olmadığını anlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo] yok abi ben bırakıyorum bu işi..artık iyice coştu senaristler..ben hayatımda böyle bi final görmedim..üstelik 22de hiçbişi yoktu çok baydı..23ü izlemedim ara verdim..bugün izledim 23ü ve şu an şok geçirmiş bir şekilde oturuyorum..yorum yapmak istemiorum şu an biraz otursun fikirler.şubata kadar da beklenmez bu..acaba 1.sezondan bir daha mı izlesek fark etmediğimiz şeyleri fark ederiz [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 redge ayakabi ve tas 23.bolum :D uzgunum ama 22 yi atlamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]yaaahu ben bu kadar abzurt bir final izlemedim ya. tamam iyiydi hoştu da kafamızda baya bir soru işareti kaldı. hadi onu da geçtim dizi bitti sanki ne olacak ki 4. sezonda şimdi? jack öküz öküz geri gitmek istiyorum diyo, kate'i büyük ihtimalle kocası sawyer bırakmıyor, jack in ölen arkadaşı ben olabilir, juliette olabilir... yeni sezon sanki adada falan geçmeyecek gibi geldi bana... hem bunlar kurtuldularsa jack geri dönmek için neden hala uçak düşmesini bekliyor ki? gitsin kendi işte alala yaa.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]ölen adam neden ben olsun ya, kurtarma ekipleri geldiğinde ben adayı terketmez ki, ben adada ölür[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]Bence güzel finaldi. Yine her tarafa soru işaretleri doldurlar çatlattılar milleti. Çarlinin ölmesine (?) çok üzüldüm, şebekti falan ama seviyodum keratayı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]Bu arada ölen Michael de olabilir. Karısı terketti ve ülke dışına mı ne gitmişti, üstelik cenaze zenci mahallesindeydi. Bi Walt vardı tanıdığı... Kalan kimse sevmiyo zaten hain herifi. Ama sanmam ya, yani Jack üzülmez Michael için o kadar.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]Jackin elindeki kağıdın SS sinde "J" harfi gözüküor. Jacob olabilir. İlerde ne olur belli olmaz ^_^[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: 22 diye izlediğin 22 ile 23 ün karışımı heralde www.torrentspy.com dan indirin en güvenilir torent sitesi bence, yorumları da okuyun fake olup olmadığını anlarsınız bence tv dizisi konusunda kimsehttp://www.eztvefnet.org/'nin eline su dökemez.. [spo]"j" ise juliette yani hayatta kaçmaz...[/spo] [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 22:27 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]aa evet juliette olabilir[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar