Creus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 çokta güçlü sistemler istemiycek sonuçta.. tamam ç.ok büyük savaşlarda elbet güçlü bir sistem lazım ama genede age of conan gerçekten çok ama çok güçlü bir pc istiycek bence.. zaten lag en büyük korkumuz birde pc update ile boğuşmak iyice gerer beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Aoc da world üzerine bina konabilecek diye biliyorum. Kendi eviniz olucak bunun yarattığı lag'te olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: Aoc da world üzerine bina konabilecek diye biliyorum. Kendi eviniz olucak bunun yarattığı lag'te olucak bknz. UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 UO ve SWG'de kendi evini hatta kendi şehrini kurabiliyorsan, AOC'da haydi haydi kurarsın. Adamlar elbette optimize eder sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Aoc'da öyle Uo'daki gibi her istediğin yere kuramayacakmışız. Instance olayı var aoc'da. Ev kurulabilen instanceda olmanız gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paticik Warhammer sitesi yavaştan açılsa diyorum .Açılan ilk site olmak önemli yoksa Wowturk tayfası Age of Conan gibi bunada el aticak ticarete döktüler işi . :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 katılıyorum masti toplanmaya baslayalım anca =) masti bu arada senin burning legionda mage karakterinmi vardı ya =) eğer öle ise ben buzaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Yok Ben Frostwhisper da oynadim n3mrut Priest im vardı . =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179824 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Cikis tarihini bilen var mi? Baktim kesin birsey yazmiyor. WoW cok baydi WAR u bekliyoruz Bu arada bir Paticik Guildi/Regimenti kurulursa haberimiz olsun [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 09:33 tarihinde, onurdolar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 wow baydıysa war ı bekleme, başka bir oyun bul. 2007'nin son çeyreği çıkacak diyorlar en erken. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 21:20 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: "Paticik Warhammer sitesi yavaştan açılsa diyorum .Açılan ilk site olmak önemli yoksa Wowturk tayfası Age of Conan gibi bunada el aticak ticarete döktüler işi . :S" zaten war WarhammerTurk ama gazı çabuk geçtiği icini pek ilgilenilmedi sanmıorum geri dönüşümüz olsun =p AoC daha öncelikli suan dip not: samimi söylüorum kimsenin bi para kazandıı yok bu işten , ticaret e döktüler kısmı yakışıksız olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 eski guildimin sitesiydi wowturk ama para kazandıklarını sanmıyorum sadece bi ara PC gamerla ( yada başka bi dergi tam hatırlayamadım ) dergide bazı yazılarla siteye reklam verilmişti öyle bişeyler olmuştu sanırım. inşallah warhammera da bulaşmazlar.ne siteyi yaparlar nede oyuna başlarlar yönetici takımından . siteyi yapanların arasında çok sevdiğim insanlar olmasına rağmen 1-2 kişi varki benden uzak allaha yakın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Allah belalarını versin ya Warhammer'i 2008'in ilk çeyreğine ertelediler. İlk erteleme gerçekleşti hayırlı olsun artık 2009'da oynarız http://pc.gamespy.com/pc/warhammer-online/783684p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 O iş yaş zaten bu oyun daha çok ertelenir. Daha sınıflar belli değil Oyunun videosuna slayer koydular oyunda yok saçma saçma işler güzelim fikri heba etmeseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 duke ile beraber oynamaya başlarız heralde ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bu oyunun betasi ne zaman aciliyo? yada acildiysa open betasi ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Beta şuan var,form dolduruyosun eğer beğenirlerse seni mail yolluyolar beta'ya seçildin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Verdikleride Beta olsa . 5-10 kişiye veriyorlar her ay. Loto tutturma ihtimalin daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Yeni newsletter yayınlandı. Resimdeki class ı tahmin edersiniz.. [spo]http://mythicmktg.fileburst.com/war/us/media/newsletter/2007_05/AoW_Concept_Final_WvsZ.jpg[/spo] [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 12:46 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 slayer diye umuyorum yoksa yalandır bu oyun benım ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Witch Hunter kendileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Avrupa için beta kayıtları: http://war-europe.com/# Kayıt aşaması bile bug doluymuş ama bi deneyin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 böhühü nie bretonnia yok burda (at olmadan nası olcak. dimi) empire sevmem. elf sevmem. dwarf severim ama ateşli silah kullananı yalan. evillarda çok çirkin onuda sevmem. zaten sitedeki concept art ı da makinaya indirmek 2-3 saat sürdü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 acik ara chaos oynucam irk olarakta chaos ya da greenskin dusunuyorum flaggellent olmadgi surece imperial olmamiz dusunulemez bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar