CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 2 gb ram al diosun kasmaz diosun babalar gbi oynarsin mi diosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 E peki epic savaşlara girmesem :D msi nx6800td256e ile 2 gb ram ile nolur... Sitelerdeki fiyatına baktımda 300 dolar gözüküyo bu ekran kartı bi yanlışları var herhalde :D Yada üretimi yok diyemi böyle gözüküyo bu kart anlamadım. [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 00:18 tarihinde, NeroWarden tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ekmek patlıcak şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 valla.. bide sistem dostu dioduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 oyun daha son halinde değil. podcast lerdee demişler üzerinde çalışıyoruz çıktığnda çok daha iyi durumda olacak diye. ama 1gb ram ilede çok rahat oynamayı beklemeyin. wow bile kaç senelk oyun oldu 1gb kullanan arkadaşlar hep şikayet ederlerdi büyük şehirlere girdiklerinde fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Oyun daha optimize edilecekte, daha eklenmemiş grafik özellikleri de var. 2 gb ve düzgün bi ekran kartı olmadan unutun siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 dogru diosun ermynorac peki 1gb laptop ramleri ne kadar bliomusunz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 533 lüğü 60 $ sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bütün mmo'lar böyle ki, normal oyunların iki katı ram istiyorlar hep. ben 2004'te eve online klasik denediğimde 512mb acayip kastırmıştı. 768mb ile wow tbc oynanmaz hale gelmişti bu yıl. ne istiyorsa mmo en azından iki katı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 440 mb ramle wow tbc oynadim aylarca, boyle peygamber sabirli, ustun yetenekli bir insanim, simdi 1gb aldim 1,4 gb oldu toplam. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 3 aylık internetsizlikten sonra , haliyle baya uzak kalan naçizane bana , kim anlatır warhammer da son durum nedir? kısaca tabii.. umut varsa ben derinine girerim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Closed betada, min 5 ay var çıkmasına, 4 class dışında hepsi açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Son haberleri falan buradan alabilirsiniz. [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 00:10 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 aquila 256 ram ile naxx yapıyordum geçen sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yanlışlıkladır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Closed Beta, 1 ay sonra kapanıyor bu arada. 2 ay kapalı kalacak, Beta'dakilere selam olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sonra ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 mechul. de bende bi bilgi veriyim DEV lerle canli sohbet olucak istediginiz sorulari sorabilirsiniz http://www.mmorpg.com/chat2.cfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Aralık başlarında tekrar açacaklarmış. Biraz güncelleme, cilalama yapılıp, Elf başlama bölgelerini ekleyeceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 hmm baya zaman var yani oyunun çıkmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Öyle görünüyor, daha bunun OpenBeta'sı veya benzeri bir Stress Test olduğunu varsayarsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 OpenBeta olsa iyi ya girebilir herkes en azından.. Closed beta süreci sıkıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Open beta yok yalnız büyük ihtimalle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Okumuştum bir yerlerde evet, ancak başvuran çoğu testerı alıp bir StressTest yapma şansı yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar