Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

slayer77

Öne çıkan mesajlar

Ekmek haklısın abi aslında, Age of conan o yüzden büyük performans sorunları yaşatır bence, adamlar grafik olayına abanmışlar direk, shaderlar uçuşuyor, warhammer yine abartmamakla iyi etmiş. KO guild wars arası derken kötü manada demedim, aslında bayağı abartı kaçmış, 2. postladığın SS ye baktım yeniden de alakası yok :) O değil de merak ettiğim, birtane sitede warrior-priest skilleri falan yazıyordu, böyle classlar hakkında leaked skill bilgileri falan olan bir site bilen varmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eğer mavi olan isim kırmızı olan guild filansa tam kınayt online olmuş

abi nicklere dedim ben.kırmızı mavi yazılar var playerlar uzerinde.knight gibi olmuş o konuda dedim.lafı başka yerden anlamakta moda oldu ha.

2. resimde nickleri filan diyorum ben.hiç orjinal değil.

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 04:18 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Saat 5 itibariyle Orc karakterler ve Goblin karakterleri acamıyorum arkadaşlar..Geri dönüyo tekrar karakter ekranına..Bakım falanmı var o taraflarda yoksa hiç acılmıyomuydu ?

edit : German serverda açıldı..
English de sorun var sanırım..

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 07:46 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü haber çabuk yayılır derler cidden öyle, 12 eylül sabahı Warhammer Online ın comunity manager ı EAMythic ile yollarını resmen ayırmış. Kısaca artık Richard Duffek yok, onun yerine iki isim seçilmiş James Nichols ve Missy Hatch.

Şu an içimden sadece hayırlısı demek geliyor... :(

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 17:58 tarihinde, Guru tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Community manager dediğin nedir? Oyunla ilgisi olmayan, mesaj mesaj forum kazan pr insanları. Çok gereksiz ve yapmacık buluyorum ben zaten. Wowun da bi hatun pr vardı beta zamanlarında, forumlarda çok fazla bilgi vermekten işinden atılmıştı galiba heh. Ama herhangi bi işe yaramıyorlar. Zaten war un offical forumları bile yok, ne yapıyorduki bu cm?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...