Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 en ufak açıkta NAYT demeyin plx. kırmızı mavi olsun ne olacak ? siyah pembe olmasından iyidir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Kırmızı mavi göremedim ben niyeyse . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ekmek haklısın abi aslında, Age of conan o yüzden büyük performans sorunları yaşatır bence, adamlar grafik olayına abanmışlar direk, shaderlar uçuşuyor, warhammer yine abartmamakla iyi etmiş. KO guild wars arası derken kötü manada demedim, aslında bayağı abartı kaçmış, 2. postladığın SS ye baktım yeniden de alakası yok :) O değil de merak ettiğim, birtane sitede warrior-priest skilleri falan yazıyordu, böyle classlar hakkında leaked skill bilgileri falan olan bir site bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: eğer mavi olan isim kırmızı olan guild filansa tam kınayt online olmuş abi nicklere dedim ben.kırmızı mavi yazılar var playerlar uzerinde.knight gibi olmuş o konuda dedim.lafı başka yerden anlamakta moda oldu ha. 2. resimde nickleri filan diyorum ben.hiç orjinal değil. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 04:18 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hangi 2. resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 oturduğum her bilgisayardan beta başvurusu yapıyorum da sadece arkadaşıma çıktı... onu da ben yapmamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 2. resim zaten ko lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Black guardlara, witch elflere karizmatik diyenlere kapak olmuş witch hunter bu arada, bi elde tabanca diğer elde kılıçla zealotlardan sonraki en cool class ünvanını kazandı benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 witch hunter zaten onlardan once aciklanmisti, direk van helsing(filmde ki). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 betaya dün kondu, ilk defa gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Wow da sadece bazı 12- sebeplerden dolayı paladin açan oyuncu kitlesinin açacağı class bence bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 onlar değil de rogue oyuncuları işte ya witch hunter olacak ya witch elf. :p paladinciler genelde warrior priest'e meyilli, ben de baştan onu düşünmüştüm ama sonra kotbs cezbetti beni. maalesef fazla bilgi gelmedi hala onlar hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 O değil de, destruction oynamak isteyenler olarak birleşip bi gült kurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 orc ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Goblin ftw =p [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 07:38 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Saat 5 itibariyle Orc karakterler ve Goblin karakterleri acamıyorum arkadaşlar..Geri dönüyo tekrar karakter ekranına..Bakım falanmı var o taraflarda yoksa hiç acılmıyomuydu ? edit : German serverda açıldı.. English de sorun var sanırım.. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 07:46 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 biz topluca beta serverlarina beddua ettik, o yuzden, oynamayin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 benim niye beta uyeligim yok ya ühüü. Eternal ben sana burning crusade beta vermiştim sende warhammer ver ödeşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Beta serverında yanlız hissedenler için, [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Kötü haber çabuk yayılır derler cidden öyle, 12 eylül sabahı Warhammer Online ın comunity manager ı EAMythic ile yollarını resmen ayırmış. Kısaca artık Richard Duffek yok, onun yerine iki isim seçilmiş James Nichols ve Missy Hatch. Şu an içimden sadece hayırlısı demek geliyor... :( [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 17:58 tarihinde, Guru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Community manager dediğin nedir? Oyunla ilgisi olmayan, mesaj mesaj forum kazan pr insanları. Çok gereksiz ve yapmacık buluyorum ben zaten. Wowun da bi hatun pr vardı beta zamanlarında, forumlarda çok fazla bilgi vermekten işinden atılmıştı galiba heh. Ama herhangi bi işe yaramıyorlar. Zaten war un offical forumları bile yok, ne yapıyorduki bu cm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bu adam EAMythic 'in dışarıya açılan yüzüydü, bu adamın azından çıkanlar haricinde başka bilgi yayınlamak NDA çiğnemek oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 çok sux bi oyun yok ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 TAMAM BAP BİZ DE KINAYT OYNARIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar