Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

slayer77

Öne çıkan mesajlar

PvE de sorunsuz ,kalabalık RvR de serverdan kaynaklanan bir yavaşlama oluyor ama beta olduğu için gayet normal , aldığım duyum budur Ekmek arkadaşımızdan , yarın kendim de test edip söyleyebilirim . Yani kendisi lag yüzünden hiç rahatsızlık çekmemiş şu ana kadar , RvR deki lag de o kadar abartı değilmiş yani .
Sosyal ağlarda paylaş

crafting sistemi henüz açıklanmadı, halen üzerinde çalışıyorlar. iyi olması için ellerinden geleni yapacaklarmış.

housing henüz yok, genişleme pakediyle eklemeyi düşünüyorlar.

binekler var. dahası bunların görüntüsü kişiselleştirilebilecek sanırım. binek üstünde savaş ihtimali bir söylenti çünkü barnett "knight'lar ayakları yerden kesilmiş halde dövüşecek" gibi birşey söylemişti. belli değil.

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 11:22 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ankara'da olupta, beta test icin 4gb lik client i indiren herhangi biri varsa irtibata gecebilirsek guzel olur. account olayini hallettim, fakat makine basinda surekli bir isim oldugundan-yatarken bile dl oldugundan-dolayi cekemiyorum.. zati en olmadi feragat edicez biseylerden bulamazsam burada da.

bir de su an beta da oynayanlar bi ss filan atsalar ki son durum nedir, vaziyet ne haldedir diye gorsek. pek hos olmaz mi?
sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...