aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bu konuya ozelden devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 benim beta oyuncularına tek sorum şu: bağlantı nasıl? latency filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 PvE de sorunsuz ,kalabalık RvR de serverdan kaynaklanan bir yavaşlama oluyor ama beta olduğu için gayet normal , aldığım duyum budur Ekmek arkadaşımızdan , yarın kendim de test edip söyleyebilirim . Yani kendisi lag yüzünden hiç rahatsızlık çekmemiş şu ana kadar , RvR deki lag de o kadar abartı değilmiş yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 evet fazla lag yok. sadece çok kalabalık yerlerde biraz kasıyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Yok arkadaş birinin gözü kaldı bende . 4gb lık clientin son 1gb lık parçasını indiriyorum , 1.02 gb 'ın 1.01 'i indi ve download durdu , devam etmiyor ve de bu dosyalarda resume yok . Kafayı yedirticek gerçekten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sağlam ekran kartıyla ram lazım olaca kgibi.wow u yan yatıracak bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Sağlam ekran kartı gerekeceğini sanmıyorum ram zaten standart 2gb oldu bu sadece WO için değil [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 16:13 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 6600 la fps kabul edilebilir düzeyde. Antialiasing, dynamic lightining felan yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Yazıldıysa kusura bakmayın gözden kaçırmışımda meslek sistemi nasıl olucak sonunda ulitamada ki rahatlık dönüyormu yoksa agam sen adam kes hani cebinde boş kalmasın kenarda çalış mantığı mı var? Ev , araba? Bunlardan haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 crafting sistemi henüz açıklanmadı, halen üzerinde çalışıyorlar. iyi olması için ellerinden geleni yapacaklarmış. housing henüz yok, genişleme pakediyle eklemeyi düşünüyorlar. binekler var. dahası bunların görüntüsü kişiselleştirilebilecek sanırım. binek üstünde savaş ihtimali bir söylenti çünkü barnett "knight'lar ayakları yerden kesilmiş halde dövüşecek" gibi birşey söylemişti. belli değil. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 11:22 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Sam bu arada Kotbs betada var malesef =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 e açın oynayın, nasıl güzel mi rapor verin! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 NDA yı bozmak istemiyorum fazla =). Ama beta gayet eğlenceli. Tek sıkıntım grup yapacak insan olmaması. Gerçekten inanmış adamlar yani. Fazla umutluyum ben oyundan. 5 dakikada bir anket çıkması bile üstünde ne kadar uğraşıldığının ıspatı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 o anket olayı standart. Wow:Tbc betada da çıkıyordu her questten sonra filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bu üstünde uğraşıldığı gerçeğini değiştirmez tabii =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: Tek sıkıntım grup yapacak insan olmaması. Tek derdin o olsun be Ekmek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 15 dk o quote'u nereden yapıldığını anlamak için 3 sayfa geriye gittim. sonra dank etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Neyse ben oynamaya gidiyorum. Event varmış, neymiş efendim bizim capital city i basmışlar 200 kişi savunmaya çağırıyorlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 YA GİT . Neyse ben de oynarım istesem ne var yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ne zaman çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bence daha -en azından- 6 ayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ankara'da olupta, beta test icin 4gb lik client i indiren herhangi biri varsa irtibata gecebilirsek guzel olur. account olayini hallettim, fakat makine basinda surekli bir isim oldugundan-yatarken bile dl oldugundan-dolayi cekemiyorum.. zati en olmadi feragat edicez biseylerden bulamazsam burada da. bir de su an beta da oynayanlar bi ss filan atsalar ki son durum nedir, vaziyet ne haldedir diye gorsek. pek hos olmaz mi? sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sen boswer bize ver acc i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bana beta hesap çıkacak da o makinede başkasına dl yaptıracam.. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Closed betadan ss koymak yasak. Hiç mi sözleşmeyi felan okumuyosunuz kayıt olurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar