Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 NDa nın köküne girsen ne olcak yemişim elbet oynıcan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Hmm güzele benziyor yav, wow gibi bg pvp domine etmezse harika olur. Luriel eyvallah da bu bize yetmez daha fazla insider bilgi istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 nah buraya yazıorum Beta acc. çıkarsa 10 SS, helalinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 biz 20 istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yarında warrior priest ciler aynen retro'cular gibi "ya vuruyorum vuruyorum cok az heal combo point geliyo, ama priest cat diye heallıyo kendine nedir bu ya, yok madem kullanamıycaz neden varki heal'ı warrior priestlerin!!" der aha ben buray yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sam der onu anca ve dicekte zaten bende altına imza atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 karşıdaki adamı yere gömerlerse (bkz: pre-tbc 2.0 paladini) öyle birşey demezler merak etme.. :p ben kotbs düşünüyorum ama onun da twisting buff olayı olacakmış filan, tedirginim. nereye gitsem bufflar beni kovalıyormuş hissine kapıldım.. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:32 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tamam da Cuce, oyunda pure healer olmadığı için, bence sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 harbi ss bekliyoruz, resmen açız sslere. plx = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ha diyosunki sam pre tbc paladini gibi imba olucakkı laf etmiyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 paladin sadece betada ve 2.0 ile bi sonraki patch arasında çok güçlü oldu. stunlock yapıyorlardı felan çok dengeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 abi cidden password ne istiyor anlamadım lower case upper case ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 lower case = küçük harf upper case = büyük harf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 captcha invalid diyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: Hmm güzele benziyor yav, wow gibi bg pvp domine etmezse harika olur. Luriel eyvallah da bu bize yetmez daha fazla insider bilgi istiyoruz :) Instanced pvp var , ama tam olarak değil , yani dalgasına girmiyorsun pvp ye , amacın var ve senin tier 1 (oyun başı) elde ettiğin başarılar tier 2 yi etkiliyor , ordan 3 , ordan 4 , bütün tierlar senin factionun lehine çalışmaya başladığı zaman esas olay patliyor ve realmin bütün oyuncuları karşı factionun başkentine akıyor , burası instanced değil , karşı factionın level 1 den level 40 a kadar bütün adamları şehri kaptırmamak için şavaşıyor , aynı şekilde sen de 1 den 40 a kadar bütün adamlarınla şehri kapmak için şavaşıyorsun , 300v300 gibi rakamlar umuyoruz capital siegelerde . Level 1 lerin capital siegelerde olup olmayacağı konusunda emin değilim ama olsa da zaten 10 saniyeden fazla ortamı koklayamazlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 600 kişi biraz fazla gibi, her ne kadar birkaç yıl öncesinin oyunu olsa da shadowbane'de çok kasıntı olduyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 çok afedersiniz skerim conanı budur olay quest isimleri yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ahah ilk resimdeki yerin adi Barak Varr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 shaman a bakın kocum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ARRGGH GIEF BETA NOW, MMKAY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ÇOK GÜZEL ÇOK GÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ohannesburger! =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 o shaman değil squid herder bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ben bi olayını görmedim çok güzel diecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 şşş c aktırma OHAAA OLM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar