Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

slayer77

Öne çıkan mesajlar

karşıdaki adamı yere gömerlerse (bkz: pre-tbc 2.0 paladini) öyle birşey demezler merak etme.. :p

ben kotbs düşünüyorum ama onun da twisting buff olayı olacakmış filan, tedirginim. nereye gitsem bufflar beni kovalıyormuş hissine kapıldım..

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:32 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hmm güzele benziyor yav, wow gibi bg pvp domine etmezse harika olur. Luriel eyvallah da bu bize yetmez daha fazla insider bilgi istiyoruz :)

Instanced pvp var , ama tam olarak değil , yani dalgasına girmiyorsun pvp ye , amacın var ve senin tier 1 (oyun başı) elde ettiğin başarılar tier 2 yi etkiliyor , ordan 3 , ordan 4 , bütün tierlar senin factionun lehine çalışmaya başladığı zaman esas olay patliyor ve realmin bütün oyuncuları karşı factionun başkentine akıyor , burası instanced değil , karşı factionın level 1 den level 40 a kadar bütün adamları şehri kaptırmamak için şavaşıyor , aynı şekilde sen de 1 den 40 a kadar bütün adamlarınla şehri kapmak için şavaşıyorsun , 300v300 gibi rakamlar umuyoruz capital siegelerde . Level 1 lerin capital siegelerde olup olmayacağı konusunda emin değilim ama olsa da zaten 10 saniyeden fazla ortamı koklayamazlar .
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...