Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarında warrior priest ciler aynen retro'cular gibi "ya vuruyorum vuruyorum cok az heal combo point geliyo, ama priest cat diye heallıyo kendine nedir bu ya, yok madem kullanamıycaz neden varki heal'ı warrior priestlerin!!" der

aha ben buray yazdım
Mesaj tarihi:
karşıdaki adamı yere gömerlerse (bkz: pre-tbc 2.0 paladini) öyle birşey demezler merak etme.. :p

ben kotbs düşünüyorum ama onun da twisting buff olayı olacakmış filan, tedirginim. nereye gitsem bufflar beni kovalıyormuş hissine kapıldım..

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:32 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Hmm güzele benziyor yav, wow gibi bg pvp domine etmezse harika olur. Luriel eyvallah da bu bize yetmez daha fazla insider bilgi istiyoruz :)

Instanced pvp var , ama tam olarak değil , yani dalgasına girmiyorsun pvp ye , amacın var ve senin tier 1 (oyun başı) elde ettiğin başarılar tier 2 yi etkiliyor , ordan 3 , ordan 4 , bütün tierlar senin factionun lehine çalışmaya başladığı zaman esas olay patliyor ve realmin bütün oyuncuları karşı factionun başkentine akıyor , burası instanced değil , karşı factionın level 1 den level 40 a kadar bütün adamları şehri kaptırmamak için şavaşıyor , aynı şekilde sen de 1 den 40 a kadar bütün adamlarınla şehri kapmak için şavaşıyorsun , 300v300 gibi rakamlar umuyoruz capital siegelerde . Level 1 lerin capital siegelerde olup olmayacağı konusunda emin değilim ama olsa da zaten 10 saniyeden fazla ortamı koklayamazlar .
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...