Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NDA i nasıl takip etsinler paticikte hehe. Ha sen diyosan ayıp olur terbiyesizlik olur sen zaten çık git bu forumlardan :P

fab direk vidyo bekliyoruz abi. Fraps mıraps ne bulursan işlemcine kuvvet.
Mesaj tarihi:
fap senden ricam bilg. sistemini yazar mısın? acaba bizimki dandik diyemi almadılar? *köşesine çekilp ağlar*

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 11:33 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
okan ıda silseydin ssden kaç tane okan katılmıştırki betaya :p

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 15:26 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
masticore
macbook pro'lara da windows kuruluyor
ben google'dan bir macbook pro dxdiag.txt buldum onu yolladım macbook pro olarak da register olmak için...

hani çok heves etmesen söylemicektim =)
Mesaj tarihi:
Ozaman ben bu mythic in yüzüne tüküriyim. Macbook ta windows olanlara öncelik tanıdıysa gerçekten aptal bunlar. Osx'te oynayanlara üstünlük tanırsın anlarım ama Windows yüklü Mac'lere tanımaları sacmalık. Kaç arkadaşa yükledik Bootcamp le windows çoğuda memnun değil birkere 2 işletim sistemi birlikte oldumu bariz bir yavaşlama oluyor . 2.'side %100 uyumlu degil mac lere windows çökme yaşanabiliniyor.
Mesaj tarihi:
Tüh ya aslında 3gb mış toplam download miktarıda nasıl bitecek bu şimdi :)

Yalnız nedendir bilmem bu son zamanda betalarda şansım iyi gidiyor. Wow: TBC Betasına da girmiştim bunda da çok zahmet etmeden girdim. Bu şansım birde iş konusunda böyle gitse.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...