matama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 headliner lar kim masstival de onu merak ettim cake pos falan iide bunlar icin kimse festivale gitmez. Yani cake resmen bar gibi bir ortamda vermisti son konseri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 var mı yeni bir haber masstival için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Wacken ve Bullet for My Valentine mı? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Orada birsürü death/grind/thrash/black/power grupları varken bullet for my valentine'ı koymuşlar ya helal olsun... Ama olsun 1 tane emo grubuna 23534634 tane adam gibi grup :) Gidilir kesin , gidecek adam bulabilsem giderimde yalnız gitmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 chuck canlansa da death izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 immortal ı o 2007 yazan yere koymalılardı.pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 masstival resmi web sitesi yayında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 adresi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 pekala, masstival içinden bilgiler geliyor avril lavigne açıklandı öncelikle, bunu biliyorsunuzdur belki. hatta henüz açıklanmasa da ya avril'in konserinde ya da öncesinde sum41 ya da ondan birileri de sahne alacak. neden peki, çünkü avril ile sum41 elemanlarından biri evliymiş, ve evlilik yıldönümü kutlama mevzuları olacakmış. ----------- bunu geçtim, iki tane açıklanmayan headliner var şu anda, bunlardan teki amerikan rock üzerine baba bir isim olacak, diğeri de brit ekolünün sağlam temsilcilerinden biri olacak deniyor. Hatta bülent burgaçla dün yaptığımız röportajda, britanyadan gelecek olan grubun manic street preachers olması konusunda anlaştıklarını, ancak sonrasında gitaristlerinin gelememe mevzusuyla karşı karşıya kalma ihtimali olduğu için iptal ettiklerinden bahsetti. Yerine gelecek olan isme değinmedi ama=) ------------ masstival resmi sitesi www.masstival.com oluyor efenim. kombine + kamp biletleri bu çarşambadan itibaren satışta. 140ytl gibi bir fiyatları bulunuyor, uçuk duruyor şu anda; ama öğrenci için sınırlı sayıda 120 ytllik biletler satılacakmış, o aklınızda bulunsun. Yine bir ilk olarak festivale 60 yaşın üstündeki insanlar ücretsiz olarak katılabilecekmiş. ------------ Park Orman'da gerçekleşecek festival, yanlış hatırlamıyorsam 4000 kişilik kamp alanı planlanıyor. 30.000 kişinin de katılması bekleniyor festivale. Burgaç'ın ulaşım ile ilgili bir planı vardı; ama şu anda açıklanmasını pek istemiyor diyebilirim. --------------- şu an için bu kadar sanırım, röportaj yapacağım için konuyla ilgili neredeyse her şeyi hatmettim, aklınıza takılanları sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Tori Amos, Cake , Avril Lavigne,Pain of Salvation,Riverside, Paatos, Çilekeş, Disenchant,üçnoktabir,mailma. muhtemelen orayı avril delileri doldurcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sırf cake için 140 ytl verilirmi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 pos için gitsem mi dedim de kaç salak dogum gününde konsere gider o var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ve Sebastian Bach da Masstival'da. Festivale geleceği onaylandı, headliner olarak sahne almayacağını da belirttiler Masstival forumunda. Şunu söyleyeyim öncelikle, programa bakanlar fark etmişlerdir, 2 gün için açıklanacak headlinerlar dışında boş yer kalmadı gibi Bach'ın sahne alması için. Alt yerlere koyamayacaklarını düşünecek olursak Bach'ın sahne alacağı yer konusunda bir sorun çıkıyor. İkinci bir bilgi olarak, organizatörü ile yaptığımız röportajda kendisi Cuma akşamı sahne aldırmayı planladıkları gruplardan birinin metal camiasını çok mutlu edeceğini söylemişti. Bu açıdan bakacak olursak, Bach büyük ihtimalle Cuma akşamı (ki o güne dair hiçbir program açıklanmadı henüz) headliner olarak sahne alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bach'ı headliner olarak cıkarmamak buyuk saygısızlıktır. Öyle birşey yapmamalarını umuyorum o yuzden. Yani mesela bach'ın ustune abidik gubudik sum41 tipleri gorursem sinir krizine girerim haliyle. Bach'ın official web sitesinde hala duyurulmamış masstival'in sitesindede yazmıyor ama masstival forumunda yazıyor. Zaugna cuma akşamı cıkacagını soylemıs en dogrusu bu olur yani headliner çıksın bi şekilde. Ha bide umarım bi aksilik olmazda kesinkez gelir. yer yarılıp deprem falan olsa bile orda olmak ıstıyorum. we are the youth gone wild m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ehaha Pain of Salvation elemanları ile meet & greet yapacağız pazar günü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 masstival cidden süper ama bu wacken dediğimiz olay nerde oluo O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Of of of pain of salvation O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: bu wacken dediğimiz olay nerde oluo O_O almanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 masstival bahane, bach şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kimler geliyor? ben biletimi aldım görüşürüz ederiz isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 pos güzeldi,hoştu.verdiğimiz paraya değdi dedirtti bize.gerçi yarınıda var da bize bu bile yetti eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Bach konserini canlı veriyolar Dream TV'de an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 pos süper, pos hayvani. adamlar rahat 35-40 dakika jam session şeklinde takıldılar soundcheck sırasında; geyik yaptık. hatta normalde asla çalmayacakları leaving entropiayı çaldırttık soundcheckte, seyirci söyledi falan. asıl performansları 1 saat sürdü, haliyle bir sürü parçayı dinleyemedik. ashes üstüne undertow muhteşemdi ayrıca. ben öyle undertow dinlemedim bu arada bir de. hayatımın herhangi bir anında sigaraya başlayacak olsaydım daniel onu söyledikten sonra başlardım sanırım. zaten parça sonrasında solonor, pyro ve spidee sigara yaktı peş peşe. feciydi. konser sonrasında da gittik tanıştık falan adamlarla, daniel aşırı kafa zaten. baterist eleman turneden sonra ayrılıyordu gruptan, baya baya içten "i'll miss you" dedi; gözlerinin içinden anlaşılıyordu falan. fotoğraf + imza aldık, mümkün olursa bu akşam sergilerim. ya, öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=wpmWy_g0a1k bundan çok daha iyi söylediğini de belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ondan kat ve kat iyiydi lütfen.adam o kadar duygulu söyledi ki gözlerimiz doldu orda hepimizin resmen. ha bir de undertow dan sonra second love diye çok bekledik.onu çalsa orada gg olurduk %100 de,çalmadı.gerçi undertow dan sonra hala iyi misiniz fln diyip geyikte yaptı ibne.güzeldi cidden. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 03:24 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar