irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bone 'a bir şey daha eklemek istiyorum, Goldrush haritasının daracık girişinden 3 adımla cıkabilmek büyük şans, bi saçma gelen crit yarı canını alıyor, crit i kaldırmaları lazım, evet hemen ölüosun 8-9 saniye salak gibi bekletiyosun, olmadı fest spawn a giriosun adamların dogdukları yerden (defanscılar) cap noktası 2 saniyede gidilebilio buda imkansız kılıyor. onu bıraktım, spy için doğru düzgün yürüyülcek yer yok hemen fark ediliyorsun scout u iyi kullanan oyunu yönetiyor pyro backburner bug lı illa arka diil haraket halinde bile yamultuyor soldier hp/ammunation oranı cok az demoman mühimmatı az zırt pırt cephane arıyorum medic te 2 li übersaw taktiği çıldırtıyor. heawy nin armor olayı gerçekten mükkemmeldi hele birde engineer ın onu onarması dahada mükemmeldi engineer olup sentry nin basında durmaktan sıkıldım ve en kızdıgım sey, spy in sapper serii halde atılması ben sapperi 2 hit ile kaldırabiliosam spy ın da 2 sn aralıkla sapper atmalı. olmadı engineer ın hızını arttırsınlar 2 sticky ile sentry patlamamalı sentry dediin yamultmalı adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 cünki oyunu hala pub olarak oynuyorsunuz. 6on6 lig configleriyle 1 kerede olsun oynadınızmı ?. bu bir takım oyunu. anlaşmak kordine olmak gerekiyor voice gerekiyor. 32lik serverlarda pub configlerde crit onlarla tabiki bir süre sonra zevk almazsınız. 6on6 lig tipi oyun oynayamamışlarda sevindirici bir haber var yakında. tam olarak resmileştiginde burayada bir thread acıcam. maçlara haziran ayında basladık. o günden beri puba heralde 2 yada 3 kere girmişimdir ,pubın ne kadar deli dolu saçma maçlarınsa ne kadar zevkli olduugunu anlamanız 10 dakka sürmiycektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ayrıca solylerin cok gücsüz oldugunu düşünenler var. şöyle fragganın bi videosunu veriyorum. http://www.youtube.com/watch?v=y2xAC6ZqGZQ youtube.com/watch?v=y2xAC6ZqGZQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bunlar superhuman zaten. Ben uzun yillar HLDM falan oynadim, diger oyunlarda da denedim, bu soldier videosunda adamin waypoint'inin beyinde haritasi falan cikma olayina ben bir oyun boyunca sadece 1-5 dakka arasinda sahip olabiliyorum. Ama bu adamlar butun oyun boyle oynuyor falan. Imkansiz. Ben 30-45 dakka full aksiyon oynarsam isiniyorum ve full kapasiteye cikiyorum ama iste max 5 dakka kaliyor sonra dikkat dagiliyor. Enteresan bir case study aslinda. bunlar insan degil, full boyle oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Hakikaten bokunu çıkarmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bu arada eklemek istiyorum, oyuna çok fazla haksızlık etmeyeyim. spawn süresi olmayan serverlarda oynamak zevkli. normal tfc kadar stratejik olmuyor o oyunlar belki ama, yine de quake 3'e benzer bir his veriyor insana. hp, ammo vs hesabı yapmakla uğraşmıyorsunuz. bir de bu achievement olayları çok zevkli. orange box ile birlikte geldi zaten ama oyunda yaptığın şeylerin "achievement" olarak geri döndüğünü görünce keyif alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Dn9970dxQ2g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 harika lan video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 irmakseverak said: Achievement haritası buldum bi tane, y e basıp givemeall yazdıgınızda bütün hepsini tamamlıyor. 88.198.6.169:27017 88.198.6.169:27017 dedim ama orda server bulamadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bone said: irmakseverak said: Achievement haritası buldum bi tane, y e basıp givemeall yazdıgınızda bütün hepsini tamamlıyor. 88.198.6.169:27017 88.198.6.169:27017 dedim ama orda server bulamadı? geç kalmışşsın server kapanmış, şanslı hissettim kendimi %99 u biti. muhtemelen steam yetkilileri kapatmıştır. direk haksız kazanctı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Valve baya enteresan bir patch cikardi. Ayrica bir sonra ki class update'in Scout'a gelecegini onayladi. Patch ile gelen degisikler: Full Changes said: * The Engineer's teleporters can now be upgraded to level three. It will recharge faster the higher level it is * The Engineer's dispensers can now be upgraded to level three. It will give out metal and heal faster as it is upgraded * Spies will be able to recharge their cloaking ability by picking up ammo off of the ground or from health cabinets * Some changes to the second part of the first stage of Goldrush to give the attackers more of an advantage * Any weapons that fire bullets (shotguns, sniper's machine gun, heavy's minigun, etc.) can now break apart the Demoman's stickybombs * The icon on the HUD for a person calling for Medic will now give more information to the medic (if the target is low on health, on fire, etc.) * Added an achievement tracker that will allow people to choose specific achievements that they are trying to get * There is now a custom icon for death messages when the player was killed from a critical hit * Added a new particle effect for when a player enters the water * Added smoke to the feet of a rocket jumping soldier * Players will now have some particles swirling around them so other players can see when they are overhealed Discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 en cok buna sevindim : ` * Any weapons that fire bullets (shotguns, sniper's machine gun, heavy's minigun, etc.) can now break apart the Demoman's stickybombs ` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 tekrar alsammı acaba tf2'yi . Lotr online ile takas etmiştim steam account'umu pişman oldum. Bu patchler ve yeniliklerle nasil güzelleştimi oyun peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Orange box i yer yer 29ytl ye goruyorum, bence kacmayacak bi paket iyice kacmayacak bi paket oldu. spy in cloaking device inin sarj olmasi birazcik talihsiz olmus bana kalirsa, genelde crateler sote yerlerde oldugu icin spy disguise icin gereken skill ve kurnazlik bu sarj muhabbetiyle hayli azalmis oluyor, her full crateli koseden ocu cikacakmis gibi takilmak hos olmayacak olsa gerek. (td) Stickylerin artik patlayabiliyor olmasi sticky spammer larin artik sallarken de birazcik dusunmesi gerekecegini soyluyor, duvar arkasi kapi esikleri, koseler gibi diger taraftan vurmasi zor yerler demo gameplay e daha cakal bi hava verir diye dusunuyorum, hos olmus, (tu) Genel olarak engi lere sentry disinda tokmaklayacak biseyler vermeleride guzel olmus, noob engilerin canlari cok sikiliyor base de spy beklerken , tele dispanser falan dovulur. Guzel bi hadise. Tabi burda dispanserin sonraki levelda ne kadar resource verecegi ve upgrade icin ne kadar resource isteyecegi gibi ince ayarlari tutturmuslardir diye tahmin ediyorum. (tu) Bide yeni patch in scout a gelmesi beni cok sasirtti, genelde packler az oynanan classlara canlilik getirmek uzere gelmis paketlerdi. Scout zaten aim i saglam bir oyuncuyla birlikte yildizlasan ve turnuvalarda(6on6,3on3,scout duel vs) gayet sevilerek oynanan bi class. ve yakin zamanda publardaki insanlar da potansiyeli anlayali beri tercih ettigi bi classti. Her ne kadar dort gozle beklesemde cok mutlu edici bi secim degil gibi gozukuyor. Gelince gorucez sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 over health simgesi bugli spy da cloak lu haldeyken over iconlari gozukuyor fixlerler sanırım spy harika olmuş eğer haritadakidaki metallerin yerini bilirsen haritayi cloaklu dolasabiliyorsun dun şahsen denendi :D engineer in dispenser(lvl3) çok zor dusuyor saplenmiyor diyebilirim bu iyimi kotumu olmuş zaman gostericek kalabalık serverlarda çok zor olucak artık engi yeniliklerinden sonra teleport(lvl3) 2 saniyede charge oluyor bu arada :) valve yi bu yuzden seviyorum işte surekli yenilikler ve aptalca,saçma sapan şeyler yapmıyorlar oyunda bu yuzden surekli guncel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Engineer'a gelen yenilikler harika. ayrıca; * Any weapons that fire bullets (shotguns, sniper's machine gun, heavy's minigun, etc.) can now break apart the Demoman's stickybombs " HELE ŞÜKÜR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 irmakseverak said: Bone said: irmakseverak said: Achievement haritası buldum bi tane, y e basıp givemeall yazdıgınızda bütün hepsini tamamlıyor. 88.198.6.169:27017 88.198.6.169:27017 dedim ama orda server bulamadı? geç kalmışşsın server kapanmış, şanslı hissettim kendimi %99 u biti. muhtemelen steam yetkilileri kapatmıştır. direk haksız kazanctı :D açılmış tekrar, y e basıp !givemeall yazdıgında tamamlanacaktır hepsi, bi kaç tanesi için tekrar tekrar yazman gerekiyor. en fazla 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Hangi serverlara giriyorsunuz güncel bir list falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alesline Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Dragonfire said: Hangi serverlara giriyorsunuz güncel bir list falan varmı? SasClanTR: 91.102.160.134:27015 OyunBurada: 77.79.86.186:27015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Girdimde tf2 ye yabancı olduğumdan baya bir ezdiler. Ne achivment yapabildim nede doğrudüzgün adam vurabildim. Yokmu daha biz bize oynayacağımız bir server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 paticik serveri vardı eskiden hala var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Engineerlara gelen yeniliklerle bazı haritaların oynanışı değişmiş; mesela ilk pointleri savunmak kolaylaşmış veya sonraki pointlere gitmek daha hızlı hale gelmiş. Bence strateji derinliği yaratmış hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 şuana kadar doğru düzgün achivment yapamadım baya zorlanıyorum oynarken. Birdek medic kolay o da sıkıyor. Geç tankın arkasına doldukça boostla. Birde cs'ye göre adam vurmak baya bir zor HL'de de öyleydi. Daha iyi oynayış ve ayar ıvır zıvırı için steam dışı referans pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Item falan nasıl alıyoruz ya unlockeble diyor ama nasıl olduğunu bulamadım. Nette var 1-2 bişey okuyorum bakalım da achivmentle gelmiyormu? Sanırım bir classa ait tüm achivmentler yapılınca geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 3 kademesi var işte, her 10 tane mi ne achievment yaptığında 1 tanesi açılıyor silahlardan. Orada yazması lazım pyro milestone, medic milestone vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar